Sveiki, cienījamie Kick.lv lietotāji, izdomāju uzrakstīt paraugu sasveicināšanai, ja nu gadienā kāds nezina, ko rakstīt.
Heyyo mani draugi!
Tavs vārds, uzvārds (Uzvārds nav obligāts): Ričards
Vecums: 15
Pieredze RolePlay jomā: 5gadus jau erpou un 2 gads jau kad spēlēju šo serveri! RolePlay patīk attēlot un būt radošam! Uzmeklē mani, ja nepieciešams kāds SS ar RP!
Intereses/hobiji: Basketbols
Interesants notikums, saistībā ar RP (Nav obligāts): Nav bijis, parasti cenšos ar saprotošiem erpot, un kas izsprot RolePlay Jēgu!!
Sociālo tīklu nickname (Nav obligāts): Wo1in ??
Velmes, ko vēlies piepildīt, atrodoties šajā komūnā: Lai mazāk troļi un vieglāk strādāt Administratoriem! Tas ir tas kuru visi vēlas, lai var attēlot normālu spēli ar normālu RP!
Novēlējums serverim/spēlētajiem: Lai mazāk troļļo un domā ar galvu!
Kāda piebilde/komentārs, kas neatbilst iepriekšējiem nosacījumiem: Viss sakrīt!
Viss kas nepieciešams mani zaķīši!
Heyyo, veiksmi visiem serverī un forumā! Attēlojam RP un dzīvojam laimīgi!
Priecīgus ziemassvētkus visiem 24.12.2019.
Tur bur, klausam GoblinX un administratorus! <3
Esi sveiks, draugs!
Teiksim tā,kad tava sasveicināšana ir diezgan patukša,bet tas nav šķērslis tev pateikt''ČAU''
Aniway veiksmi tev un turies.
SkyLine, Traktorists, nauriks, Hyper, DriverOG, shockins, Scrubs, Origo Urla, naurz, RainersK, Jitzie, dazex, ForesT, Dyno, Raivis, Ricins, Daave, Lauris29, Kiwix, bLank, yanchux, Tropkillaz, Gangsta, dandijs, archaa, candyx, sluker, Lauronja, Sneaky, Lindy, rardrok, ツARMISSツ, RooFee, Davexx, Hačiko, MMD, abolinsraivo, Castellani, ArtursLV, wolfenstein, 518293182, FL3X, Nick, Kazhiks, Mi4elis, Helludoin, Nilucis, Cēzars, GoblinX, Guzman , Valchhaaa, SmokeY, Angelis, Spriditis, Kristers, Atty, Chill, ChipyLV, Noslēpumiņš, draiver, Dinčaa, LogiTec