bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
2
1
topic
[GameMaster] Kiwix, varbūt?
Kiwix
Bijušais administrators
@pump_upp - best crypto p...
257 atbildes forumā
Online: 23d 0h 5m
Redzēts 2023. gada 13. decembrī, 17:46
Pievienots, 2019. gada 22. decembrī, 22:19

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [x ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [x]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [x]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ x ]

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Oto

Iepriekšējie nickname: Kiwix

Tavs vecums: 16

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Dylan Bezos-LSPD vadītājs, Meyer Al Capone-uzdzīvotājs.((Pārējie neaktīvi))

Pieredze kā Gamemaster: Nu kā RP skolotājam pieredze man ir, bet iespējams šī statusa komandas pieklibo, bet tas ir tikai laika jautajums.

Pieredze Roleplay jomā: Pa lielam sakot, manas RP gaitas aizsākās apmēram kautkur 2013 vai 2014 gadā. Pa lēnām mācijos RolePlay domu un kā to atveidot.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Diemžēl jā, bet tagad cenšos savākt sevi rokās un būt paklausīgs puika.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): x3 ((https://imgur.com/a/uC4zt2C">https://imgur.com/a/uC4zt2C))

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Nuuu, nav jau daudz ko stāstīt. Esmu 16 gadus vec jaunietis, kurš mācās 9. klasē un neiredz skolu gandrīz kā visi. Bet rezēm jau vajag to, bet labi nerunāšu par tām nepatīkajām lietām-skolu. Kā jau minēju mani sauc Oto, daudzi saka dīvains un īpatnējs vārds un manī tas raisa kauna sajūtu :D. Brīvajā laikā eju ārā ar draugiem, un neko labu jau protams nedaram, staigajot reizēm piesaistu sevi pie nepatīkamiem paradumiem piemēram alkahola jeb kā citi sauc to ''buhlo'' xd. Bet vispārīgi man patīk arī nodarboties ar sportu, vienu brīdi staigāju uz sporta zāli, kur cilāju svarus, bet pēc tam uzmetu visam ar roku, jo jau rupji sakot za*je*bal. Esmu nodarbojies ar daudziem sportaveideiem piem. futbolu, peldēšanu, vieglatlētiku, bet loģiski visam uzmetu ar roku, jo apnika un nodomāju labak iešu ar draugiem ārā un pasutināšu kādu aliņu vai četurpadsmitgrādīgo xDD. Varbūt kāds nodomāja, ka esmu resns pončiks, tad tā nav, jo paskriet varu un resns arī neesmu. Skolā arī neesmu nekāds teicamnieks jeb ''zubrila'', bet vidējā atzīme man bija 7,12 ja nemaldos. Man tā atzīme liekas normāla. Tradīcija katru gadu apciemot direktri vismaz x3 reizes skolā. Nu nekāds pūkainais arī neesmu. Īstenībā augumā esmu samērā garš, atklāšu-191cm citi mani sauc par ''divmetrīgu kabanu'' :DDD Īstenībā es pats varētu teikt, ka man ir laba humorizjūta un māku pajokoties ar tā sauktajiem melnajiem jokiem kurus ne visi saprot un parastajiem. Nu palielam viss, ja kāds grib atbildi uz kādu jautājumu, uzdodiet, ar prieku atbildēšu tikai saprāta robežās! 

Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Nezinu, daudzi administrāciju apsaukā par luņiem vai kā tā, bet es pilnīgi saprotu gan spēlētajus , gan administrāciju un vispārējo staff komandu! Visparīgi mani piesaista tas, ka beiži sastopjos ar cilvēkiem kuri nevēlas atveidot RolePlay, tāpēc vēlos viņiem ieskaidrot, ka jāmāk zaudēt, protams kādriez pats negribeju neparko zaudēt, un par to man tagad ir kauns, un esmu sapratis , ka ta darot tas ir pilnīgi debīli. Protams, reizēm es esmu spītīgs un nevelos peikāpties, bet tam ir sakarīgs iemesls, bet tagad savu raksturu piekpoju un uzvedos sakarīgi. Ne visi tā domā.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Vakar ievēroju, ka BunnyHop publiskajā čatā ierakstīja, ka ir nepieciešami spēles uzraugi, tāpēc nodomāju, kāpēc gan man nepamēģināt, jo personīgi es uzskatu, ka mans RP līmenis ir sakarīgs, un pirms statu RR kad Snake mani paņēma RPot pie sevis, es tikai tad sapratu kāpēc visi saka, ka Kickā vienīgais Snake māk RPot, un kopš tā brīža es pats ar sevi sāku nedaudz lepoties, ka es iekļuvu Snake redzes lokā. Pirms restarta biju arī taisījis pieteikumu uz RP skolotaju, bet bēdīgā kārtā to atteica, un es no sākum biju vīlies nedaudz pats sevi, bet laikam ejot sapratu savas kļūdas, jo galvenais fakrtos kādēļ nepaņēma ir OOC insultošana,  un tāpēc es sāku piekopt savu raksturu un manīties nedaudz. Esmu ievērojos, kad AD nav serverī vai vienkārši nespēj visiem izsekot līdzi daudzi taisa diezgan lielus pārkāpumus, bet dominējošie jeb galvenie pārkāpumi bija NonRP driving vai PG. Varbūt daži ir ievērojuši, bet esmu samērā aktīvs un esot LSPD priekšnieks kļustu ari aktīvāks iekš forma. Bet kā jau minēju, ne visi to ievero. Vakar Yostu'm ierosināju ideju, ka es pats varētu izvedot nelielu mappingu publiskā vietā pie bankas, tādējādi varbūt izvedojot ko jaunu iekš servera un tādējādi atsvaidzinot to. Kā jau minēju, priedze man ir diezgan normāla un manas RP prasmes varbūt būs saskatījis kāds acīgais. Gamemaster jeb RP skolotāja pieredze man ir diezgan liela kuru esmu ieguvis no draugiem un vispārēja RP gaitas laikā. Daži varbūt iedomāsies, ka būšu saucamais statusņiks, bet es tā nedomāju un jūs kļūdaties!

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā, pašsaprotami.

Pēdējo reizi rediģēja Kiwix, 2019. gada 22. decembrī, 22:21.
Thomas
Bijušais administrators
105 atbildes forumā
Online: 7d 17h 27m
Redzēts 30. martā, 12:22
Pievienots, 2019. gada 22. decembrī, 22:49
0
post

Tātad, izlasot Tavu pieteikumu uz roleplay skolotāju, arī kopā iepriekš erpojot kopā ar Tevi, pazīstu Tevi kāds Tu esi un kā attiecies pret spēli. Mans galarezultāts vai dot rekomendāciju, vai anti-rekomendāciju ļoti svārstījās. Tava motivācijas vēstule īsti neuzrunāja, bet es domāju un esmu nedaudz pārliecināts ka ar roleplay skolotāja pienākumu tiktu galā un esi diezgan sakarīgs arī OOC. Tādēļ, beigās pārdomājot visu es nolēmu Tev dot rekomendāciju no savas puses, jo arī administratīvie ieslodzījumi nav bijuši pietiekami nopietni, serverī esi diezgan kārtīgs, kā arī aktīvs cik esmu dzirdējis pa šo laiku. Novēlu Tev veiksmi!

Pēdējo reizi rediģēja Thomas, 2019. gada 22. decembrī, 22:51.

Chill
Lietotājs
174 atbildes forumā
Online: 14d 15h 11m
Redzēts 2021. gada 09. augustā, 18:57
Pievienots, 2019. gada 22. decembrī, 23:21
0
post

Esmu pa vidu PAR UN PRET ,jo izmeti mani no LSPD kur mby bija MG,pa tādu divainu situaciju ,bet tas tā!

Pēdējo reizi rediģēja Chill, 2019. gada 22. decembrī, 23:22.

Ananimys GIF

draiver
Bijušais administrators
347 atbildes forumā
Online: 42d 11h 9m
Redzēts 3. maijā, 20:48
Pievienots, 2019. gada 23. decembrī, 01:05
0
post

Došu rekomendāciju! Pieteikums smuki aizpildīts, IG aktīvs, domāju ka spēs tik galā ar GM pienākumiem.

Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 14h 49m
Redzēts pirms 2 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 23. decembrī, 06:53
0
post

Došu par esi zināms un saprotoš. Veiksmi!


Hendas
Lietotājs
13 atbildes forumā
Online: 21h 9m 48s
Redzēts 2019. gada 29. decembrī, 18:38
Pievienots, 2019. gada 23. decembrī, 09:59
0
post

Laba pakāpe LSPD vadītājs . Bišk ierecu. Antirekomendācija

Kriksis
Lietotājs++
Kriksis
392 atbildes forumā
Online: 24d 15h 59m
Redzēts 22. martā, 17:19
Pievienots, 2019. gada 23. decembrī, 10:19
1
post

Došu PAR, esam abi erpojuši, vēl nesen, vēl šodien biju pa tevi PRET, bet nu domas mainījās, atcerējos vēl mūsu neseno gadījumu.

Pēdējo reizi rediģēja Kriksis, 2019. gada 23. decembrī, 17:37.

 

 

GoblinX
VIP
Jančukiņš
301 atbildes forumā
Online: 32d 17h 58m
Redzēts 2022. gada 05. septembrī, 22:52
Pievienots, 2020. gada 03. janvārī, 21:52
1
post

Sveiks, Kiwix!

Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu, to pieņemt, esi pierādījis sevi, progresējis un apspriežoties ar augstāko administrāciju nolēmām dot tev sevi pierādīt šajā amatā.

Sazinies ar mani serverī, lai saņemtu statusu.
Paldies, ka iesūtīji pieteikumu, veiksmi serverī, uz tikšanos!

Ar cieņu MTA.KICK.LV administrācija.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0