bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
1
0
topic
(Tēla dzīvesstāsts - Lerroy Johnson)
Cosmoss
Lietotājs
kruc puika
168 atbildes forumā
Online: 6d 10h 37m
Redzēts 2020. gada 29. maijā, 13:07
Pievienots, 2019. gada 20. decembrī, 17:54

Lerroys Johnsons ir 37 gadus vecs baltādainais vīrietis , kas dzimis 1982. gadā 25. Jūnijā Michiganas štatā , Harlemas centrālajā slimnīcā. Lerroya vecākus nogalināja kad viņam bija tikai 13 gadu, bankas laupīšanas laikā, Lerroys un viņa vecāki vienā dienā bija iegājuši bankā izņemt pāres simtus dolāru, pēkšņi bankā ieskrēja pāres puiši maskās un sāka laupīt banku, Lerroya tēvs bija labs cilvēks un negribēja lai kas šāds notiek, viņš piecēlās un sāka runāt ar laupītājiem bet tie maz klausot viņu nošāva, Lerroya māte uzreiz lec skriet pie vīra bet bija par vēlu, viņš jau bija miris. Lerroya māte raudādam uzmetās uz laupitājiem pēc kā tika bezsirdīgi nošauta. Lerroys šo dienu atcerējās ļoti ilgi.

Pēc visa notiekošā atklājās ka Lerroyam nav neviena radinieka kas palicis pie dzīvība, tā arī viņš nokļuva bērnu namā, tur par viņu rūpējās labi un turpat viņš arī iepazinās ar savu labāko draugu kuru sauca par Tīģeri. Jau pēc pāres mēnešiem Tīģeri savāca audžu ģimene, bet Lerroys palika viens bērnunamā gaidot savu dienu.

Lerroyam bija 14 gadi kad viņš nonāca audžuģimenē tajā pašā pilsētā Hārlemā, audžu vecāki pret viņu izturējās labi, Lerroys mācījās labā skolā, ar uzvedību un atzīmēm viņam problēmu nebija, bet viss mainījās kad Lerroyam palika 17 gadi, viņš ieguva sev jaunus draugus kas teiksim tā nebija vis paklausīgākie likuma fonā, starp tiem draugiem viņš satika Tīģeri ar kuru bija sācis draudzēties jau bērnunamā. Lerroys draugi nodarbojās ar ieroču un narkotiku tirgošanu iekš interneta tumšās puses jeb ''DarkWeb''.

Kad Lerroyam paliek 18, viņš lepni pamet audžu vecāku māju cerībās uz labu dzīvi, pēc pāres mēnešiem viņš saņem darba piedāvājumu no DarkWeb, viņš strādāja saistībā ar ieročiem un narkotikām kopā ar Tīģeri, abiem gāja labi, likās ka policija pat neko nenojauš bet vienā dienā viss apgriezās uz slikto pusi.

Policija bija jau kā pāres gadus zināšanā par Lerroya un pārējo locekļu izdarībām internetā bet nevarēja atrast pēdas pēc kurām sekot, bet Tīģeris mainīja ieroču slēptuves bet narkotiku gan nē, kas arī nodeva visu kaķim zem astes, Tīģeris nesa preci vienam no klientiem un policija gaidīja viņu bet viņš to jau ieraudzījis iepriekš un nesies prom par māju sētām, pa ceļam viņam izkritis telefons pēc kura var atrast visus nelegālās darbības locekļus.

Pēc visa notiekošā, Lerroys izlemj braukt kopā ar Tīģeri uz Los Santos, tālāk no Hārlemas pilsētas. Aizbraucot tur, Lerroys iegādājas māju un nolemj uzsākt visu no jauna kopā ar savu draugu jaunā pilsētā.

Turpinājums sekos...

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 18 ( 102 skatījumi )
Gakisons, amsterdam, fletcher2, Elans9876, Kristers, bLank, , FRIDAY, Atty, Tropkillaz, JayB, Brendijs, Raivis, SNAKE, Cosmoss, Angelis, ivanovs, Chill