Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ X ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ X ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ X ]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Artis
Iepriekšējie nickname: N/A
Tavs vecums: 18
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Austin Cole (Nekur, bezdarbnieks), Damian Percoset (LSV – Uzņēmejdarbības & Kultūras Birojs)
Pieredze kā Gamemaster: Esmu iepriekš bijis vairākos serveros Gamemasters, lielākoties mēnešniekos, taču pieredze ir tā ir nākusi. Esmu bijis arī GM’s šeit, taču prakses dēļ nācās atvadīties no amata.
Pieredze Roleplay jomā: Roleplay spēlēju aptuveni 4 gadus, drīz pat varētu būt visi 5 gadi. Sāku es spēlējot SAMP, kur nebija nopietna Rpošana, tad devos uz PH, kur norpoju divus gadus, apguvu pamatus, taču nebija īsti aizgājis kas īsti ir Roleplay. Tagad aptuveni pēdējo gadu, pusotru esmu sācis kārtīgāk pievērsties roleplayam, taču ir bieži dzīves problēmas dēļ kurām MTA ir jāatstāj nomalē.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Esmu ‘’sodīts’’, taču pēc ielikšanas aJailā uzreiz tiku izņemts, jo bija nepatiess, ajails netika dzēst no /history.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): Minēju, ka ir 1 ajails, kurš bija nepaties, bet ja vajag varu pievienot arī linku ar /history.
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Nav sasveicināšanās topiks, nebiju sākumā redzējis jēgu to rakstīt, tamdēļ ātri pastāstīšu par sevi.
Mani sauc Artis, dzīvoju es Kuldīgā visus savus 18 gadus. Mācos KTTT(Kuldīgas teķī, īsāk sakot). Mācos par loģistikas darbinieku, esmu jau tur 3 gadu, trešais kurss. Brīvo laiku pavaidu ar draugiem vai arī tagad, kad laiks nav no tiem labākajiem, tad spēlēju datoru, precīzāk MTA. Dažreiz uzspēlēju arī Minecraft/Nedaudz Terraria /CS:GO/ Dota 2/ Forza Horizon 4 un vēl pāris spēlītes, kurās bieži vairs neeju. Pirms sāku likt tiesības gāju aktīvi uz zāli. Tur rekordi nav lieli, benchoju 65kg, pie 300kg legpress+aparāts, squatoju ar 70kg. Bet kā minēju, sāku likt tiesības kur arī zāles laiki apstājās. Tagad ar janvāra sākumu sāku domāt iet atpakaļ, jo autoskolā palikušas tikai braukšanas un tās ar zāli apvienot varu.
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Nekārtība iekš servera. Pašreizējais administrācijas sastāvs. Reports laiks, kas ir jāgaida, lai mazākā problēma tiktu atrisinātu. Paša Kick atmosfēra, kurā patīk uzturēties, protams, ir izņēmumi, kad negribētos šeit, bet tie iemesli ir pazuduši.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Sāksim ar acīm redzamo – roleplays no lielākā cilvēku pulka ir neredzams. Ko aizvakar pieredzēju bija bindi, kas vispār ir ļoti nožēlojami. Nesaprotu kā cilvēkiem tas var būt interesanti, Roleplay serverī spēlēt ar bindiem, savus pirkstus izmantot tikai un vienīgi, lai ar mašīnu varētu pabraukt uz priekšu. Šis viss neattiecas uz cilvēkiem, kas Rpo savā dabā, jo ar citiem tas ir varteikt neiespējami. Vari to atzīt vai neatzīt, īsti man tas vairs neinteresēs, taču pēdējā laikā mans RP līmenis ir diezgan palielinājies. Tamdēļ domāju, ka manas spējas būtu diezgan lielas, lai varētu apmācīt cilvēkus, kam roleplay prasmes vēl ir uz Jūs. Kā āri iepriekš minēju, esmu šeit pabijis Gamemaster amatā, tamdēļ saprotu kas un kā notiekās šeit iekš servera. Kad biju GM serverī, tad mēneša laikā apmācīju divas personas, kuras, es domāju, ka pēc manis skaidrotā izprata RP jēgu, vismaz daudzmaz, jo sūdzības par abiem pēctam nebija. Esmu diezgan aktīvs, protams, ir savi dzīves momenti, kad negribās neko darīt, bet pārsvarā man nav tā. Pašreiz serverī man nav īsti ko radīt, pārsvarā esmu forumā, jo mans pašreizējais darbs nav īsto domāts, lai kaut ko baigi IC darītu, protams, kaut kas ir, bet tagad vēl tiek LSV taisīts. Esmu komunikabla persona, kas ar lielāko prieku ies ar kādu parunāt. Šī īpašība visnotaļ ir noderīga GM amatam. Viegli apejos ar cilvēkiem, spēju parasti atrast kopēju valodu ar cilvēkiem, kaut vai mūsu intereses un attiecības ir pretējas. Neesmu necik agresīvs cilvēks, tamdēļ arī viegli neaizsvilstos. Sadusmojos pārsvarā tikai tad, ja kāds izdara kaut ko ļoti stulbu, ko varēja nedarīt, ja būtu runājis, nevis klusējis. Personīgi domāju, ka neesmu nemaz tik slikts variants. Ja tā padomā, tad kamēr atrados GM statusā, tad par mani nebija neviena patiesa sūdzība. Biju ļoti aktīvs serverī, kaut vai tad laiks bija 2x mazāk nekā tagad, bet tāpat reporti bija man samērā daudz.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā.
Par puika tev, esi zinams un tiksi galā, veiksmi!
es jau neko neteikšu bet.
https://www.youtube.com/watch?v=o_n5Y4pdQt0">https://www.youtube.com/watch?v=o_n5Y4pdQt0
šodien notikums dc runājot ar Tonic
šis lejā atrodams ph
kaut kā visulaiku draudēja ka ar savu desert eagle caur domi sašaus man mahu un neviens neuzinās.un tagad abi 2 specīali dislaik.tākā pret.
Par šo kandidātu
@Tankists Varēji nofilmēt to, kad gāji apzagt mājas nevis to, ka tu savāri stulbības un pēctam nīdi, kad ir sekas. Un varēji nofilmēt to, kad teici, kad metīsi mani ārā no LSAK no tā, kad es tevī neklausijos, aizgāju pats un tu pasūdzējies kā mazs bērns.
Rekomendācija! Pazīstams, pieteikums smuki uzrakstīts, spēs tikt galā ar GM pienākumiem.
Es nezinu, bet man liekas, ka esi baigais statusņiks. Visur tiecies pēc statusa, ja to nedabū, tad vot sākas diršanās. Staigā pa projektiem un meklē, kur tikai dabūt statusu.
diemžēl pret
Cik nopietni tu grasies uztvert gamemastera pienākumu, ja liec nosaukumu- [GM] ToniC (Ja visi, tad visi xde). Tu noteikti esi tieši tāds pats kā Ofkors, FL3X, kas statusu grib savām vajadzībām, lai redzētu zaļu krāsu TAB panelī un izmantot fixveh.
Noteikti nebūs.
Totāls PRET, nemāki sevi savaldīt čatā,liela mute.
Izlasot tavu pieteikumu, secināju ka esi diezgan sakarīgs cilvēks un spēsi tikt ar visu galā.
Atvaino, neesmu Tevi redzējis erpojam, bet dodu tev sakarīgu PAR.
Novēlu Tev veiksmi!
Neesmu redzējis tevi In-Game, bet nu lai jau iet PAR. Pieredze ir vairākos serveros, tapēc neredzu milzīgu iemeslu, lai liktu pret.
Par!
neko tu nemāki un neizdarīsi, status katrā serverī. Bērna gājiens tikai un vienīgi redzams, pret. XDE XDE, loti smiekligi vaine?
young and inexpert, looking to the future.
pret, bosiem vietas maz. nebūsi spējīgs pavilkt amatu.
- If you don't like me then i'm sorry -
Vienkārši pret,nevajag tevi tur.
pret Domāju ka stava jau pieteik!
Sveiks, Tonic!
Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu, to noraidīt,nav aktivitāte, tikai 22 stundas, kas nav pieņemami kā GameMasteram un kā tauta jau saka ka nebūs.
Paldies, ka iesūtīji pieteikumu, veiksmi serverī, uz tikšanos!
Ar cieņu MTA.KICK.LV administrācija.
Jitzie, draiver, Scrubs, Sestais, juppi, dandijs, Sneaky, Angelis, Bridges, ivanovs, Skrevele, bLank, martins008, Kriksis, Raivis, LogiTec, Tropkillaz, Artix, Ceikaa, Guzman , Kristers, dzēsts_profils_3, DesertFoxLV, abolinsraivo, Kiwix, Chill, Elans9876, Krisic, Hendas, yanchux, Vaditajs, Ērms, Ricins, Dinčaa, TrustR, 518293182, SNAKE, Ofkors, 𝙀𝙨𝙠𝙖, phine †, Kazhiks, GoblinX, Noslēpumiņš, Cosmoss, teoy, Tankists, OpisLV, Rembo, swolex, FL3X, Gozmit, Mote, LUĪZE, panelis, Edward_White, Thomas, Kapracis, 6ix9ine, ツARMISSツ, Valchhaaa, Rove, Freya, JayB, Pinuzis, Brazy, Atty, Krekeris, Belforts, Spriditis, babushka, pivuks, Snow