bilde ko parada kad esi afk par ilgu
4
0
topic
Krīze
518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2019. gada 07. decembrī, 20:16

Los Santos Valdība

ASV ir skārusi līdz šim apjomīgākā finanšu krīze, kas būtiski ietekmēs ikvienu iedzīvotāju cenu kāpuma dēļ.

Galvenais krīzes cēlonis ir ASV investīciju bankas “Lehman Brothers’’ bankrots, darbu zaudēja aptuveni 26000 cilvēku, bet milijoniem investoru zaudēja visu vai lielu daļu no saviem ieguldījumiem kā arī nekustamo īpašumu tirdzniecības spekulatīvie burbuļi ir sākuši plīst šajā gadā, tādēļ mājokļu iegādes cenas un to nodokļi strauji augs padarot ekonomiku iedzīvotājiem daudz sarežģītāku. Krīzes iespaidā arī naftas cenas tiek iespaidotas, tādēļ ir paradzems straujš degvielas cenu kāpums. Krīzes dēļ tiek iespaidoti pilnībā visi uzņēmumi, tajā skaitā arī darba vietas, tādēļ tiek prognozēts darba algas samazināšanās uzņēmumos un valsts darbos. Los Santos šī finanšu krīze ir skārusi smagi, tādēļ tiks palielināti arī automašīnu nodokļi, celtas pārtikas un sadzīves preču cenas, lai Los Santos varētu pārvarēt šīs krīzes sagādātās grūtības. Sakarā ar cenu celšanos ikdienas precēm un nepieciešajamiem pakalpojumiem tiek prognozētas vispārējs cenu kāpums un dzīves līmeņa pasliktināšanās.

Tā kā tiek prognozēta apjomīgāka krīze kopš 2007.-2010. gada lūdzam jau laicīgi iedzīvotājus sagatavoties šajai krīzei veidojot pašiem savus iekrājumus un izanalizēt galvenās nepieciešamības preces, lai varētu pēc iespējas vairāk samazināt savus izdevumus. Iesakam jau laicīgi iegādādāties mājokļus, garāžas, pārtiku, degvielu un automašīnas, jo tiek prognozēts būtisks cenu kāpums. Sakarā ar to ka tiks samazinātas darba algas iesakam jau tagad sekot līdzi saviem tēriņiem un veidot uzkrājumus.

Novēlam nenolaist rokas un censties katram pašam savest kārtībā savas finanses, īpašumus pirms lielā cenu kāpuma.

Pēdējo reizi rediģēja 518293182, 2019. gada 24. decembrī, 12:03.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0