bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
0
0
topic
Apsardzes firma " Safe City ''
Krekeris
Lietotājs
Rafifi
9 atbildes forumā
Online: 1d 0h 7m
Redzēts 2021. gada 01. janvārī, 05:22
Pievienots, 2019. gada 28. novembrī, 15:06

Uzņēmums '' Safe City'' ir aizsācies tālajā Las Venturas austrumos, to dibinājis Bill'a Hardwer'a tēvs James's Hardwer's 1990 gadā. Kad tēvs bij labi zināms pa Las Venturas viņš ņēma savu dēlu Bill Hardwer līdzi kad bija kāds jaunietis nozadzis no veikala kādu konfekti, bet kad bija lielāka lieta, tad viņš momentāli dēlu veda atpakaļ uz māju. 

        Vienā jaukā dienā tēvs bija saņēmis izsaukumu uz San Fierro pilsētu, jo nebīja labi nodrošinātas apsardzes firsmas. Kad James's teica Bill'am '' Kad atgriezīšos tad brauksim uz baseinu'' . Bill'am bija jau nojauta, ka kaut kas nebūs labs, bet ar to samierinājās un domāja visu laiku cik forši būs ar tēvu tēvu doties uz baseinu.

       Bill's gaidīja tēvu visu nakti , bet nepārradās mājās un saprata, ka kaut kas nav labi, nākamajā dienā Bill's redzēja savu māti Annu Hardweri raudot, Bill's piegāja pie mammas noslaucīja asaras un prasīja '' Kas noticis? '' , kad mamma Anna pateica mazajam Bill''am, kas ir noticis , Bill's apjuka.  Bill'a tēvs James's bija nošauts bankas laupīšnas laikā.

      Bill'a tēva firma palika kā mantojumā Annai , bet pēc 10 gadiem , kad Billam palika 20.gadi Anna firmu uzdāvināja Bill'am un viņš vēlas atjaunot firmu.

 

Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 14h 50m
Redzēts Vakar, 12:31
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 28. novembrī, 19:03
0
post

Papildini tekstu un bildi kadu vajag. Veiksmi tev gaidam pirmos ss.


Lietotāji skatās šo tēmu: 0