Par mani:
Tātād sāksim ar to kā mani sauc un, kas es tāds esmu. Mans vārds ir Niks. Nesen jautāju vecākiem kāpēc tieši tāds vārds? Kāpēc ne Pēteris vai Jānis, jeb kāds cits parasts latvisks vārds. Atbilde bija diezgan vienkārša, bet tajā pašā laikā arī diezgan interesanta. Tātad manu vārdu izvēlējās Tētis, jo viņa labākajam draugam tā sauca dēlu. Kurš kādreizējos krievu laikos bija diezgan ietekmīgs cilvēks, protams ne tajā labākajā veidā. Labi ko tur daudz par mana vārda rašanos, tāpat daudziem tas neinteresē. Esmu 22 gadus jauns, neuzskatu, ka tas ir daudz tāpēc arī rakstu jauns. Pašlaik dzīvoju Anglijā(United Kingdom) Southportā Diezgan skaista pilsēta tieši pie jūras. Pārvācos šeit dzīvot divus gadus atpakaļ. Stāsts par atbraukšanu šeit ir visai interesants. Pirms diviem gadiem iestājus augstskolā mācījos tur par datortehniķi jeb tā saucamo IT speciālistu. Nomācījos tur veselu mēnesi līdz sapratu, ka augstākā matemātika nav priekš manis. Un tad vienā parastā sestdienā pie glāzītes grādīgā ar draugiem izlēmām, ka man nav jēgas tur vairs palikt mācīties, jo negribēju mocīt sevi un pēc neilga laiciņa jau attapos jau Anglijā. Mani hobiji, jeb brīvā laika pavadīšana. Kādu laiciņu atpakaļ diezgan bieži , gandrīz katras brīvdienas braucu spēlēt volejbolu(pludmales) bet uz doto momentu ārā nav pārāk silts laiks tāpēc arī pagaidām ir vairāk brīvais laiks brīvdienās ko varu pavadīt ar draugiem jeb vienkārši pie datora, tāpēc arī izlēmu iegriesties šeit. Pēc būtības man sanāk diezgan maz brīvā laika, jo darba dienās esmu mājās diezgan vēlu un tad jau vairs negribas neko īpaši darīt, bet tas protams kā kuru reizi. Patīk arī ļoti ceļot esmu bijis daudzās valstīs un apskatījis daudz ko jaunu un neredzētu, esmu iepazinis arī daudz kūltūru un paradumus no citām valstīm. Vislabākās atmiņas ir no ceļojuma uz Maltu, varētu teikt, ka tas īsti nebija tikai ceļojums, jo mēs tur devāmies caur Erasmus programmu kurā ietilpst arī prakses darbi. Par jums protams uzzināju no kick komuna, tākā cs'am baigi laiks neatliek izlēmu atkal uzspēlēt gta.
Ingame:
Mans nickaname iekš spēlēm ir iFamous. esmu spēlējis arī caur nickaname Sexerits, bet šo nickaname lietoju kad man bija vienpadsmit gadi, diezgan labs laiciņš atpakaļ. Tagad atceroties kā tas nickname radās paliek pat kauns Protams spēlēju arī citas spēles, bet pagaidām spēlēju tikai Cs/TF2/Lineage 2 un protams kur nu bez Gta San Andreas un Gta 5 agrāk protams bija vairāk brīvā laika tad arī spēlēju daudz citas spēles. Kādreiz adminēju diezgan populāros Minecraft un cs 1.6 serveros , varbūt pēc nickaname kāds mani atcerēsies. Esmu piedalījies arī cs 1.6 turnīrā kurš norisinājās Dobelē, ja nemaldos, bet tas jau kādus 9 gadus atpakaļ kad vēl biju maziņš puika un vairāk par datoru un sūdu vārīšanu nekas vairāk neinteresēja.
Tas nu īsumā viss par mani, bija slinkums vairāk izpausties, paldies, ka izlasījāt jauku jums dienu mta kickieši.
Protams sasveicināšanos paņēmu no kick komūna negrasījos šo visu rakstīt no jauna...
Sveicināts! Interesanta sasveicināšanās
Sveiks, novēlu tev veiksmi.
Sveicināts
Sveiks, Nik. Vēlu veiksmi iekš projekta un diezgan interesanta sasveicināšanās, ko es protams novērtēju, jo cits uzraksta 4 teikumus un tos pašus vienādus.
Tas jau tāds seeeeeeeekssssssīgggggs džeks .
Vēlu Tev veiksmi ne tikai spēlē, bet arī dzīvē
Sveiks.
Pats arī dzīvoju kādreiz UK - Manchesterā baigi skechy pilsēta, bet varēju sadzīvot gadu Lai veicas tev iekš KICK.
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Sveiks lai veicas @kick.lv
Sveiks
Sveicināts!
čau čau
Sveiks, tevi nepazīstu baigi, bet lai veicas!
Sveiks, Nik! Vismaz viens ir uzrakstijis garu penteri... Veiksmi tev te ;)
SkyLine, Freedy, Jitzie, n1k0lajsxd, HENKONZ, Loews, timaballs, dandijs, DeagLe, iFamous, realduksitis, banots_lietotājs, Balto Spēks, Skecets, Maiznieks, Kqastr, LaKush, Tomss, bigi_Centrs, Борис Ельцин, Andersons, *EnEmY*, Gozmit, GoblinX, Danex, Daniels, TESLA, Malcolm, Bomariks, LUĪZE, pizdosja, XerisLV, ape gang, Danno, 518293182, Mercury, Biggy, HUMMER, ivanovs, Hayron, esketit., Dailis, Funky, 9Boz, 442240, NightClawz