Valsts drošības dienests
Valsts drošības dienests ir viena no trim valsts drošības iestāde. VDD ir pretizlūkošanas un iekšējās drošības dienests, kas iegūst informāciju no dažādiem avotiem, analizē to, informē valsts augstākās amatpersonas par identificētajiem riskiem nacionālajai drošībai, kā arī veic darbības to neitralizēšanai.
VDD kompetencē ir pretizlūkošanas un valsts noslēpuma aizsardzības pasākumu īstenošana, valsts konstitucionālās iekārtas un ekonomiskās drošības interešu aizsardzība, pretterorisma pasākumu īstenošana un koordinēšana, kā arī valsts augstāko amatpersonu aizsardzība. VDD ir arī vienīgā no trim valsts drošības iestādēm, kam ir tiesības veikt pirmstiesas izmeklēšanu (uzsākt kriminālprocesu un rosināt kriminālvajāšanas uzsākšanu, kā arī aizturēt personas).
VDD darbības pārraudzību veic iekšlietu ministrs, operatīvās darbības pasākumu un pirmstiesas izmeklēšanas procesu likumību uzrauga Ģenerālprokuratūra.
Darbības ko veicam:
Veicam par atsevišķām samaksām dažādas privātmāju, vai piznesa ēku apsargāšanu
pretterorisma pasākumu īstenošana un koordinēšana
valsts augstāko amatpersonu aizsardzība
valsts noslēpuma aizsardzības pasākumu īstenošana
veic pirmstiesas izmeklēšanas
veic dažādu personu kriminālizmeklēšanas
Pagaidam tiek meklēts arī pamatsastāvs 2-3 cilvēki, kas vēlas tikt pamatsastāvā droši var ziņot man privāti PM vai arī discord: 7n4_#1090
7n4_
7n4_
**Tiek izveidota sadarbība ar LS Gāzes servisa īpašnieku, par drošības sniegšanu servisam un tā darbiniekiem.**
7n4_
Oo, sekošu līdzi darbibai. Veiksmi! Patīk man!
personaži: Evan Diablo amigo auto shop vaditajs dzivs
man šis citats paliks ilgi galva " jo māzak tev ienaidnieku jo vaitak tev laiks"
Skrevele, 7n4_, Draugs, Raivis, Kiddo, sluker, Ofkors, 𝙀𝙨𝙠𝙖, antogine, Tommy, Redman, DesertFoxLV, Dieggo, Banannz, Marks, GATERISTS, FLESLV, Karchiks, TrustR, SmokeY, alfredmayfrendsss, bLank, Angelis, THRU, Rove, Ricins, Kosmoss, Sneaky, SkyLine, , OpisLV, Latvians, Zupinshh, Burakz, LUĪZE, Sestais, Brazy