So pirmo reizi ko šādu uzšauju gaisā, gaidīšu viss gudro photoshoperu komentus, ceru ka nebūs heita komenti, bet gan kā man labāk uzlabot savas prasmes. Paldies ;)
•Rule number 5 : Don't show no love.Love will get you killed.•
Pēdējā rindā, pirmo 👍💯
Cepums.
Tencinu
keep em coming
- If you don't like me then i'm sorry -
kakraz tu malacītis bigij, tik man ir savs avatārs ko izmantoju kādus 3/4 gadus.
Man vaig idejas džeki, dodiet man idejas pie rezies, ko jūs vēlaties utt.
paņemšu šo , paldies!
paņemšu šo paldies rep+
cau
paņemšu šo ,paldies
cau
Ir skaisti!
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
paņemšu.
Skaisti.
paņemsu šo,paldies
Pedejais mans +rep
Šitie mani, cepumiņš tev
-Yound & Dumb-
Paņemšu šo.
ņemu šo
paldies, šie mani
IM BACK.
Ieķeršu šo, cheers m8!
HENNESY, nauriks, PETER1ZZ, Ricins, Bosch, Biggy, Jitzie, cjoma, Kiwix, ELSB, niksniklaavss, LaMpAcKa, Origo Urla, 7n4_, HENKONZ, Burakz, Scrubs, Kriksis, samantiina, LogiTec, dandijs, Pishkaa, FL3X, raivorijs, Swufy, Ryan Gosling, amsterdam, Z1EMA, Beazzy, grancmix, Ērms, Kristherz, YuNg HeFnEr, xGodSonZ, Murish, Devitais, Kristers, Draugs, SANLA, girts, Tropkillaz, Assassin, Kn0w, Valchhaaa, Fosiks, daunars, kristaps_hokage, amiz, tavsmurgs, Angelis, 匚ㄚ尺乇乂, Artix, 518293182, Ofkors, Dinčaa, Hačiko, FizzyS, NXTHING, Bridges, Marko, SNAKE, Skrevele, Lauris29, ツARMISSツ, rosearch, archaa, yanchux, Lauronja, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Werinnors, shockins, LilsUzijs, uravnobeshen, Krisic, Sneaky, bLank, Raivis, ivanovs, papi123, Kapracis, BOOM , 420always, MMD, Animals, Castellani, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Radiators, LUĪZE, RavenS, juppi, sh1pzx1, wfud, JayB, ble, esketit., Melnais, draiver, astr0q, raymanins, Durdulis, sippa, wazijs, Chill, ģetka, THRU, FRIDAY, heii55, bandits, Kazhiks, Oskars, TrustR, Shamrock, balenciaga, Spriditis, Guzman , Tankists, MarkussV, naurz, CiemaPincis, Lemontree, Sen1te, Flomits, OpisLV, Rembo, swolex, Mote, Logix, n1k0lajsxd, Marks, 6ix9ine, nice, rolex, Latvians, SkyLine, Rove, SmokeY, MaryJane, Thomas, Zupinshh, Redman, itsssrobby, KrazeY, UMEH, Celtnieks, Gakisons, alfredmayfrendsss, amatieris16, , Brazy, Tominsh, crazy123