bilde ko parada kad esi afk par ilgu
0
0
topic
Eduard Zakaryan - Finanšu ministrs
bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2019. gada 18. novembrī, 15:10

(( IC informācija ))                                                   

Par personu:(I)

Vārds Uzvārds: Eduard Zakaryan

Telefona Numurs: 524397

Deklerētā Dzīvesvieta: Tar St# 3

Faktiskā dzīvesvieta: Tar St# 3

Dzimums: Vīrietis

Gadi: 31

Vai ir auto vadītāja apliecība?: Jā

Vai ir kāda cita apliecība izņemot auto vadītāja?: Jā.

Personas Izglītība:(II)  Maskavas 34. vidusskola - vidējā izglītība, maģistra grāds ekonomikas fakultātē, Sankt-Pēterburgas universitātē.

Izvēlētā vakance: Finanšu ministrs.

Vai būsi spējīgs darīt sava amata pienākumus?: Jā

Vai iepriekš esi strādājis Los Santos Valdībā?:Jā

Vai tev ir pieredze savā izvēlētajā amatā?: Jā 

Paskaidro kas ir jādara tavā izvēlētajā amatā?[ 100 vārdi ]: Valsts budžeta līdzekļu plānošana un uzskaite, darba organizēšana, koordinācijas un kolektīva vadīšana, nodrošināt kvalitatīvu un savlaicīgu Finanšu ministrijas budžeta projekta sagatavošanu, kārtējā saimnieciskā gada budžeta izpildes kontroles veikšana, izvērtēt ministrijas padotības iestāžu priekšlikumus apropriācijas pārdalēm starp gadskārtējā valsts budžeta likumā apstiprinātajām programmām, apakšprogrammām un izdevumu ekonomiskās klasifikācijas kodiem, nodrošināt resora priekšlikumu virzību atbilstoši noteiktajai kārtībai. Sagatavot priekšlikumus par ministrijai nepieciešamajām apropriācijas pārdalēm un iesniegt atbilstoši normatīvo aktu prasībām un termiņiem. Nodrošināt normatīvajos aktos noteikto pārskatu par resora budžeta izpildi sagatavošanu un iesniegšanu noteiktajos termiņos. Piedalīties apspriedēs par finanšu līdzekļu plānošanas, izlietojuma, uzskaites jautājumiem, analizēt un sniegt argumentētus un pamatotus priekšlikumus konkrētu jautājumu risinājumiem. Sekot valsts budžeta plānošanas politikai valstī un sniegt priekšlikumus  resora budžeta plānošanas efektivizācijai. Vadīt kārtējā budžeta gada ministrijas izpildāmo budžeta programmu un apakšprogrammu izpildi, tai skaitā, nodrošinot detalizētu tāmju sagatavošanu un veicot izpildes detalizētu analīzi. Sniegt metodoloģisku atbalstu ministrijas padotības iestādēm finanšu plānošanas, izpildes un kontroles jautājumos.

Kāpēc vēlies kļūt iekš Los Santos Valdības?: Jo esmu pieredzējis šajā amatā.

Personas Motivācija: Ikdienas dzīve, vēlos strādāt šeit un tagad.

Neliela Motivācijas Vēstule vismaz[50-100Vārdi]: Esmu pieredzējis darbinieks, Khasan Akhmadov, dzimis Krievijā, saņēmis maģistra grādu ekonomikas fakultātē, Sankt-Pēterburgā, īsāk sakot, esmu cilvēks kas saprot ko un kā darīt šajā amatā, jums būtu mani jāpieņem, jo es uzskatu, ka esmu pilnībā atbilstošs šim amatam, spēšu paveikt savu darbu labi un efektīvi, kvalitatīvi, mans mērķis ir padarīt šo pilsētu labāku, paldies par uzmanību, gaidīšu jūsu zvanu uz pārrunām.

Kas tevi motivē kļūt iekš Los Santos Valdības?: Esmu pieredzējis šajā amatā, dzīvoju šajā pilsētā.

Kāpēc mums tieši tevi jāpieņem iekš Los Santos Valdības?: Darbinieku ar lielāku pieredzi šajā amatā būs atrast grūti.

Vai darīsi to,ko mēs liekam? Jā

((OOC Informācija))

Vārds: Artūrs

Vecums: 18

UCP: Brodyaga

CIk bieži būsi aktīvs:? 1-4 stundas dienā.

Bilde no /stats un /history: Nosūtīšu privāti.

Pēdējo reizi rediģēja bandits, 2019. gada 18. novembrī, 15:27.

EBK
Lietotājs
291 atbildes forumā
Online: 14d 9h 45m
Redzēts 12. augustā, 22:40
Pievienots, 2019. gada 19. novembrī, 19:14
0

Svecināts, cienijāmais Eduard kungs! Ar prieku  vēlos paziņot ,ka pieteikums tiek PIEŅEMTS. Ar jums sazināsimies personīgi, uz norādīto epasta adresi, lai vienotos par intervijas laiku.

David Mizrah, Los Santos pilsētas mēra vietnieks.

19.11.2019

Pēdējo reizi rediģēja EBK, 2019. gada 19. novembrī, 19:14.

Mia Khalifa my bitch

Triple Banned Mob, Brothas Behind Bans OPG, Mass DM Crime Family, Metagaming Triad, Powergamer Society, Ajail Syndicate, Never Report Gang

Lietotāji skatās šo tēmu: 0