Spēle ir sekojoša. Kāds uzsraksta dziesmas nosaukumu, tad no dziesmas nosaukuma pēdējā vārda tev ir jāraksta dziesma. Dziesmas nosaukums var būt no viena līdz vairākiem vārdiem, bet no pēdējā vārda pēdējo burtu ņem un tad turpina uz priekšu.
Piemērs: Maza zaļa vardīte. Skatās no vārda vardītes un pēdējais burts ir e Vardīte, un tad turpini tu rakstīt dziesmas nosaukumu, kas sākas uz burtu E.
Var tikai Latviešu dziesmas!
Cerams sapratām, ja nesapratām noteikumus raksti man vēstuli! Labi es sākšu!
Dzērvene
Nākošais domā uz burtu E, jo pēdējais burts vārdam ir E un tā uz priekšu!
fujax
fujax
Ės tagad neko nesaprotu vai ar tiešām neviens postotājs te nekā nav sapratis?
Tiek teikts, ka jāraksta dziesmas nosaukums nevis jāliek tā dziesma, jo ar pats autors nav ievietojis dziesmu, tik ierakstījis nosaukumu. (laigan likt dziesmu būtu interesantākm kā to dara pārējie.)
Un daži nemāk kārtīgi lasī laikam, jo minēs, ka jāraksta tik Latviešu dziesmas, bet redzams ka liek ārzemju. ... un modi ko vispār dara?
Ja pēc noteikumiem tad lūk:
Alvas Zaldātiņi
fujax
Man nerāda @FL3X video , tādēļ uzsākšu no jaunu
Jitzie, Murish, bLank, SHIT, MrTraxes, PETER1ZZ, Hačiko, samantiina, Ricins, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Ceikaa, RavenS, Lauronja, dandijs, yanchux, archaa, Tropkillaz, LUĪZE, Sestais, juppi, Atty, FL3X, *EnEmY*, LogiTec, MMD, Thomas, ArtursLV, Kristers, FAMILIARITY, Sneaky, FRIDAY, bandits, Ofkors, Oskars, Artix, Burakz, SmokeY, Tominsh, OneLove, Skrevele, SwankY, TrustR, DesertFoxLV, dzēsts_profils_3, Dinčaa, Kazhiks, Kapracis, 518293182, Angelis, Raivis, Freya, Flomits