bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
0
0
topic
[Dzīves stāsts] Artyom Volkov
GATERISTS
Lietotājs
10 atbildes forumā
Online: 1d 2h 45m
Redzēts 2021. gada 15. decembrī, 18:04
Pievienots, 2019. gada 10. novembrī, 16:32

Bērnība

Artyoms nāca pasaulē tālajā 1987 gadā, pāris gadus pirms padomju savienības sabrukuma, viņa dzimtajā pilsētā Rostovā. Artyoms nāca no vidusklases ģimenes, viņa tēvs strādāja kolhozā par traktoristu, bet kad padomju savienība sabruka, izjuka arī kolhozi kā rezultātā artyoma tēvs palika bez darba un naudas, māte bija pārdevēja vietējā veikalā, un knapi nopelnīja iztikai. Artyoma tēvs zaudējis darbu ķērās klāt pie drastiskām metodēm un apvienojoties grupās sāka nodarboties ar reketu, ilgi gan šāds iztikas variants viņu nenodrošināja jo vienu vakaru viņš vienkārši nepārnāca mājās, jo gulēja rostovas ielās ar ložu sacaurumotu pauri, viņš bija miris kārtējā bandu sadursmē par ietekmi rostovā. Artyoms jau agrā bērnībā izrādija interesi par tehniku, galu galā viņa tēvs bija traktorists un bieži vien artyoms viņam devās līdzi lauku darbos, lai mācītos no tēva kā braukt ar traktoru un kā arī to uzturēt darba kārtībā, no tēva artyoms iemācijās pamatus par tehniku, un tēva nāve artyomam bija liels trieciens.

Pusaudža gadi

Pusaudža gados artyoms nogāja no pareizā ceļa, liekot lietā savas zināšanas par tehniku viņš zaga padomju laiku auto, liela māka jau gan tā nebija- lielu daļu no tiem varēja pielaist ar plika skrūvgriežņa palīdzību, zagtos auto viņš pa detaļām iztirgoja kriminālo organizāciju kontrolētajiem servisiem tā iegūstot naudu iztikai.


Tagadne

Artyomam paliekot vecākām nobrieda arī viņa domāšana, viņš vairs negribēja būt parasts gopņiks un autozaglis dzimtenē, viņš gribēja izmēģināt savu veiksmi visu iespēju zemē -ASV. Iztērējis savus ietaupījumus, viņš attapās lielpilsētā Los Santos, šeit viņš mēģinās īstenot savu sapni par savu servisu, vai pat lielāku biznesu.Jo savas kriminālās darbības viņš ir atstājis aiz muguras- pagātnē... Vai tomēr nē?

 

 

Attēlu rezultāti vaicājumam “russian mafia\”"

 

 

Pēdējo reizi rediģēja GATERISTS, 2019. gada 10. novembrī, 16:34.
Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 14h 50m
Redzēts 15. maijā, 12:31
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 10. novembrī, 16:42
0
post

Ir tāds pavirš, bet galvenais gribu redzet RP, ceresim kvalitativu. Veiksmi lai tev izdodas.


MarettiS
Lietotājs
4 atbildes forumā
Online: 41m 45s
Redzēts 2019. gada 10. novembrī, 17:00
Pievienots, 2019. gada 10. novembrī, 16:57
0
post

verij ahujena 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 15 ( 195 skatījumi )
Pishkaa, Kristers, bLank, abolinsraivo, EBK, GATERISTS, Ricins, Sneaky, SkyLine, MarettiS, Alex, yanchux, 7n4_, Angelis, SmokeY