bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
6
0
topic
''Drop Sistēma''
SNAKE
Lojālais lietotājs
MethodMen
518 atbildes forumā
Online: 24d 20h 19m
Redzēts 2023. gada 26. martā, 11:47
Pievienots, 2019. gada 06. novembrī, 01:35

''Drop Sistēma'

Nelegālo ''drop'' sistēma būs pavisam vienkārša. Sākumā visām frakcijām būs iespēja tikt pie ieročiem tikai caur ''DarkWEB'' , jeb nelegālo mājas lapu . Jums IC (In-Character) būs jauzmeklē mājas lapa , no kuras jūs sūtīsiet nelegālo preci . Mājas lapa būs pilnībā anonīma un atrašanās vietu nevarēs noteikt. Pasūtot preci , jums būs jaatstāj telefona nummurs , uz kuru jums atnāks SMS ar adresi .

 

 Lai iegūtu ''DarkWEB'' pieejas jums ir japarāda aktivitāti foruma nelegālajā topikā , liekot ekrānšāviņus(SS'i) ar nelegālajām darbībām . Ja aktivitāte ir pietiekama un ekrānšāviņi skatāmi es sazināšos ar jums un atsūtīšu linku , no kura IC būs jasūta nelegālā prece. Sūtot preci , jums būs jauzņem SS'i un jasūta man pa PM @MethodMen

 

Ar laiku par jums uzzinās ''drop'' frakcija , kas būs banda un arī cels visu no nulles , kā parasti spēlētāji. Frakcija strādās , kā starpnieki citām frakcijām , tirgojot dropos ieročus un 70% no summas nesot dīlerim (NPC). ''Drop'' frakcijai , kā citām frakcijām tiks izniegti ''dropi'' reizi nedēļā , tikai atšķirsies ar to ka ir savs kontakts (NPC)

 

Sazinoties ar jums ''drop'' frakcijas līderis piedāvās darijumu , ko nebūs iespējams iegādāties iekš ''DarkWEB''. Ko jūs saņemsiet šajā dropā , tas akarīgs ir no jūsu frakcijas un to biedru darbībām . No ''drop'' frakcijas varēs iegādāties tikai un vienīgi lielā kalibra ieročus , kā arī narkotikas , kas nebūs pieejamas mājas lapā. Ar laiku kad ''drop'' frakcijas līderis būs ieguvis jūsu uzticību un būsiet sevi pierādijuši viņš piedāvās kontaktu(NPC) , kas strādās zem ''drop'' frakcijas.  

 

Veidoja - @MethodMen

Ja kādi jautājumi sazināties ar FMK biedriem.

Pēdējo reizi rediģēja SNAKE, 2019. gada 27. decembrī, 21:57.

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0