bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
0
0
topic
Falcon
Charger
Lietotājs
8 atbildes forumā
Online: 11h 28m 16s
Redzēts 2019. gada 24. oktobrī, 01:40
Pievienots, 2019. gada 23. oktobrī, 10:53

 

                                                   

 

Šis uzņēmums jau ir vairākās valstīs un tagad tas ir uzsācis savu darbu iekš Los Santos, jo tika saņemts pieprasījums pēc tāda iekš Los Santos. Falcon ir uzņēmums kurš darbojās divās nozarēs un tās ir Apsardze un Juristu biedrība. 


Falcon var piedāvāt jums apsargāt netiai  jūs, bet jūsu īpašumus. Apsardze sniedz šadus pakalpojumus : Mēs piedāvājam augstākās kvalitātes īpašuma apsardzes pakalpojumus - regulāra apsekošana, drošības ekipējuma uzstādīšana un pasākumu apsardzes nodrošināšana. Mēs piedāvājam noslēgt līgumu, kas novērsīs jebkādas iespējas krāpniecībai un pasargās klientu no jebkādām legālām problēmām. Falcon spēs garantēt īpašuma drošību apsardzes stundu laikā
Gan jau, ka kādam dzīvojot Amerikas štatā ir bijis jāsēž cietumā par nepatiesu lietu. Tā vairs nav problēma, jo Falcon piedāvā jums augstākā līmeņa Advokātus Amerikā. Jūs varat viņiem piezvanīt un viņi būs pie jums dažu minūšu laikā, ja jūs dzīvojat Los Santosā protams.

Mēs piedāvājam noslēgt līgumu, kas novērsīs jebkādas iespējas krāpniecībai un pasargās klientu no jebkādām legālām problēmām. Sphere Security spēs garantēt īpašuma drošību apsardzes stundu laikā. 

 

                                                              Kontaktinformācija

 

Īpašnieks - Trevor perez 

 

Pēdējo reizi rediģēja SkyLine, 2019. gada 31. oktobrī, 22:22.
Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 14h 50m
Redzēts Vakar, 22:58
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 23. oktobrī, 11:42
1
post

Gaidu pirmos ss un novelu vairak pie RP lai nu viss izdodas. Veiksmi!


Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 16 ( 228 skatījumi )
RainersK, xGodSonZ, SkyLine, THRU, Angelis, yanchux, rosearch, Charger, Edward_White, Ricins, Jokdaris, Jankellls, alfredmayfrendsss, swolex, LUĪZE, Noslēpumiņš