Viss sākās ,tad kad Mickey bija mazs bērns tas bija 2000gads ,vecāki uzturēja fermu ,tad kad Mickey izauga liels vecāki pārakstija fermu ,tā bija aizaugusi un ļoti veca,viņam nebija līdzekļi ar ko atjaunot fermu ,viņš nopelnīja naudu strādājot pie uzņēmējiem ,viņš dabūja daudz naudas un atjaunoja fermu,ferma izskatījās kā jauna ,viņš pārdeva veco tehniku un nopirka jauno tehniku ,viņš strādāja viens ,audzēja graudus ,nopelnīja naudu un nopirka vistas lai nopelnītu vairāk naudas ,viņam ļoti labi tas padevās un tad ar laiku viņš ielika reklāmu internetā ,ka meklē cilvēkus ,vienā dienā pieteicās viens darbinieks ,jo ferma nebija populāra, viņš ar to lepojās ,tad pa nopelnīto naudu nopirka biroju.Viņš nopirka smago ar ko pārvest gubas un dažādas lietas.Ar tehniku un dzīvniekiem pelnīja daudz un ar laiku viņš pārdeva dzīvniekus citām fermām ,pagaidām Mickey ar darbiniekiem uztur fermu.
**Ar ko mēs nodarbojamies**
audzējam graudus
iepērkam dzīvniekus
pārdodam dažādus produktus
pārvedam dzīvniekus ja tas ļoti nepieciešams
**ooc noteikumi**
ja priekšnieks ir off ,tas nenozīme kā var izmantot auto bezjegā
vietniekam aizliegts ņemt naudu bez atļaujas
aizliegts aizskart citus darbiniekus ,nedomā ka esi labāks pa citiem
jautājumus nosūtam uz ēpastu M.R.Quarz@san.com ((pm forumā))
cau
Mana ideja no MP laikiem , bet lai veicas ;) vsm nebūsi elektriķis;d
gl izveidot un uztaisit normalu f3,cerams izdosies.
Atrodamies šeit:
tiem kam būs velme ko darīt netiks iegšā jo ir nožogojums ,ja gribat ko jautāt tad zvaniet man nr:705239 ((nav blueberry jo ferma jau ir aizņemta))
cau
Ar laiku mēs esam izveidojuši ko šādu ,kur var apskatīt informāciju un kādas iespējas ir iekš fermas ,sīkāk mūsu mājaslapā:
https://gucis765.wixsite.com/blueberryhillfarm
tātad esam pabeiguši vissu darbu ar fermu un mājaslapu un ir pienācis laiks ,ka sākam pieņemt darbiniekus
jābūt motivācijas vēstulei-(60-100vārdi)
vakances:
Traktorists 1/3
preču piegādātājs 0/1
Kombaina vadītājs 0/2
Zāles pļāvēja vadītājs 0/2
((kas grib pieteikties ,uzraksta motivācijas vēstuli un vakanci kuru jūs gribētu un ar prieku erpotu ,protams ar laiku tiksiet pāugstināts utt ,vēstules jāiesūta man privāti pm))
cau
Es gribu nopirkt 2 govis 3 cūkas un 5 aitas. Cik maksās angel? xdd
Pieņemu pirmo darbinieku.
cau
ujj dieniņ angel kvalitāte slikta bet uzlabosi būsok.
@Edge centīšos ,gribēju kautko uzlikt bet nesanāca
cau
Pērku sēklas lai ko iestādītu
cau
Nopirku sējmašīnu ar ko iesēt sēklas
cau
Ļoti labi. Novēlu izaugsmi!
Normals pipars ar gucci drēbėm un džipu vazājās pa fermu.
Skrevele, Kristers, Negro, Tropkillaz, dandijs, Angelis, candyx, Raivis, Pishkaa, SkyLine, Em4a, rudups, KuZjA, Ērms, , xGodSonZ, sippa, amatieris16, Ofkors, GeNesiS, Ricins, MadYoga, ivanovs, yanchux, TrustR, rosearch, n1k0lajsxd, FLESLV, JayB, Kristherz, panelis, FL3X, , ......, Laurz, 7n4_, Cosmoss, Gucci, Animals, Hačiko, lucijagnese, Sestais, swolex