bilde ko parada kad esi afk par ilgu
0
0
topic
Henrry Snafelkross [LSPD]
ppemka
Lietotājs
23 atbildes forumā
Online: 2d 23h 51m
Redzēts 2023. gada 13. martā, 19:23
Pievienots, 2019. gada 21. septembrī, 01:14

Los Santos Policijas Departments

"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"

 

 

(I. Daļa) Personīgas Detaļas.


1) Uzvārds: Snafelkross

1.1 ) Vārds: Henrry 

1.2 ) Dzimums: vīrietis 


1.3 ) In-game Stundas (OOC): 40


1.4 ) Vecums (OOC): 16


1.4a ) Vecums (IC): 32


1.5 ) Telefona Nummurs (IC): 720858

1.6 ) Vecie spēlētāja Vārdi. (OOC): taylor Jackson


1.7 ) Vai Tu pašlaik atrodies citā "organizācijā", un ja jā, tad kurā? (Ja neatrodies doties uz 1.7b) (OOC):


1.7b ) Iepriekšējā roleplay pieredze. (OOC): esmu spēlējis daudz citos komūnos un vairākās gan vadlības ,gan privātajās frakcijās.

1.8 ) Screenshots no /history jūsu profilam ar kuru piesakaties. (OOC):https://imgur.com/gallery/fQnFARs">https://imgur.com/gallery/fQnFARs

1.9 ) Vai Tev vismaz vienam profilam ir vairāk kā 10 stundas. (OOC): jā 

2) Cik ilgi esi šī štata iemītnieks?: jau 10 gadus 

3) Vai Tev pašlaik ir jebkāda veida darbs?(Jā/Nē): jā 

3.1 ) Ja jā, kāds ir tavs darbs?: mans darbs ir preču piegādātājs 

4) Vai Tu kādreiz esi bijis aizturēts par nopietnu noziegumu?: nē 

5) Vai Tu spēsi komunicēt Latviešu valodā? (OOC): jā 

9) Vai Tu esi spējīgs runāt Discord/Teamspeak? (OOC): jā 

7) Vai Tev pieder jebkāda štata B klases apliecība?:  jā 
7.1 ) Vai Tev kādreiz ir bijusi atņemta B klases apliecība?: nē 

8) Izglītība.(Skolas nosaukums/vid. atzīme, Augstskolas nosaukums/vid.):
((Piemēram Los Santos Tehniskā Universitāte / 5.8))



8.1 ) Papildus informācija kāpēc Tevi būtu jāpieņem par LSPD darbinieku.(50 V):Mani vajadzētu pieņemt  ,jo es piesakos uz šo amatu paša gribas pēc ,jo patīk šī profesija.Ši profesija man patika jau no bērnības. Ši profesija ir aktuāla profesija manā ģimenes kokā. Tatād dzīvoju Las Venturas izgāju bērnudārzu pēc tam devos uz Las Venturas 4.Vidusskolu.Tad devos uz Augstskolu un saņēmu bakalaura grādu.Sāku strādāt LVPD un tiku līdz pat Seržantam II. Tad mani vecāki gājā bojā avārija. Tad izlēmu pārcēlties uz LS iekārtojās tādā maziņā treilerīti Las Colinas rajonā.Tad nopirku sev masiņu Chervolet Impala 1963.gada. Sāku strādāt par preču piegādātāju un nopirku sev ērtu dzīvoklīti.Tagad aizgāju no preču piegādātāja darba un vēlos pieteikties uz LSPD ,jo tā ir mana griba un manas ģimenes plašākā profesija.




8.2 ) Kāpēc Tu vēlies pieteikties LSPD, un kāda ir tava pieredze? (OOC): esmu erpojis šo amatu vairākas reizes citos komūnos tā ,kā izdomāju nākt erpot uz šo komūnu vēlējos to atsākt darīt šeit 


9 ) Vai Tev ir kāda sapratne par likumu izpildi? (OOC): protams 

9.1 ) Ja jā, izskaidro visu par iepriekšējo pieredzi šajā jomā. (OOC): Tātad esmu bijis policists/ceļa policists mani pienākumi bija uzturēt kārtību uz Los Santos ceļiem un asistēt pilsētas policistus ja tiem ir nepiciešama palīdzība


12. ) Vai Tu pārproti Los Santos teritoriju.? (OOC): jā 


Kandidāta solījums.

Es apliecinu, ka šajā darba pieteikumā ietvertās atbildes ir patiesas unpilnīgas, cik man zināms. Parakstot ar šo, es pilnvaroju izskatīt visuspaziņojumus, kas ietverti šajā darba pieteikumā, kas var būt nepieciešami, lai pieņemtu lēmumu par nodarbinātību. Ar šo es saprotu un atzīstu, ka, ja vien piemērojamajos tiesību aktos nav noteikts citādi, darba attiecībām ar šo organizāciju ir “gribas” raksturs, kas nozīmē, ka darbinieks var jebkurā laikā atkāpties no amata un darba devējs var atbrīvot darbinieku no darbā pieņemšanas procesa jebkurā laikā ar vai bez iemesla. Turklāt ir saprotams, ka šīs “gribas” darba attiecības nedrīkst mainīt ne ar rakstisku dokumentu, ne ar rīcību, ja vien šīs izmaiņas nav īpaši apliecinājis šīs organizācijas pilnvarots darbinieks.Nodarbinātības gadījumā es saprotu, ka jebkura nepatiesa vai maldinoša informācija, kas sniegta manā pieteikumā vai intervijā (- s), var novest pie atteikuma un no atkārtotas pieteikšanās. Es arī saprotu, ka man ir jāievēro visi darba devēja noteikumi un noteikumi.

Paraksts saprotot ko izlasīji: H. Snafelkross.







 

Pēdējo reizi rediģēja ppemka, 2019. gada 21. septembrī, 10:16.

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2019. gada 28. septembrī, 16:20
0
post

TMoq17Z.png

LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS

"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"

Sveicināti cienītāis H. Snafelkross kungs, cītīgi izskatot jūsu pieteikumu tika izlemts pieņemt jūsu pieteikumu.

Tiekat uzaicināts uz nākamo kārtu - intervija.

Ar jums sazināsies departmenta sekretārs

Ar cieņu:

Los Santos Policijas Departamenta, Priekšnieks: T. Keef.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 17 ( 256 skatījumi )
BackSpace, Angelis, Rove, THRU, Havish, lucijagnese,    , MadYoga, TheKeneddy, 518293182, Sen1te, swolex, Hačiko, Ofkors, Ricins, ppemka, yanchux