(( IC informācija ))
Par personuI)
Vārds Uzvārds: Patrick Morris
Telefona Numurs: 796310
Deklerētā Dzīvesvieta: East Los Santos
Faktiskā dzīvesvieta: East Los Santos
Dzimums: Vīrietis
Gadi: 24
Vai ir auto vadītāja apliecība?: +
Vai ir kāda cita apliecība izņemot auto vadītāja?: +
Personas Izglītība (II) : Sākumskola-Vidusskola ( 12 gadi ) Los Santos Tehnikums ( 3 gadi )
Izvēlētā vakance: Apsargs
Vai būsi spējīgs darīt sava amata pienākumus?: +
Vai iepriekš esi strādājis Los Santos Valdībā?: +
Vai tev ir pieredze savā izvēlētajā amatā?: +
Paskaidro kas ir jādara tavā izvēlētajā amatā?[ 100 vārdi ]: Manuprāt, manā amatā jādara ir viss iespējamais, lai aizsargātu to, ko man liek aizsargāt, piemēram kādu no augstāka amata cilvēkiem, kā mērs, tā vietnieks, u.t.t.
Kāpēc vēlies kļūt iekš Los Santos Valdības?: Vēlos iekļūt LSV sastāvā, jo esmu gatavs darbam, saviem pienākumiem un tiesībām darba laikā.
Personas Motivācija:
Neliela Motivācijas Vēstule vismaz[50-100Vārdi]: Valdībā, ir vajadzīgi stipri, strādīgi cilvēki, kā es un es domāju, ka ir laiks iet tālāk savās dzīves gaitās, strādājot par apsargu valdības sastāvā, ļoti ceru, ka mans sī-vī ļoti noķers Mēra uzmanību, un viņš uzklausīs mani.
Kas tevi motivē kļūt iekš Los Santos Valdības?: Strādāt griba, vēlos strādāt kaut kur jau kādu laiku, kaut kā jau tā maize jānopelna.
Kāpēc mums tieši tevi jāpieņem iekš Los Santos Valdības?: Manuprāt, mani vajag pieņemt, dēļ tā visa, ko minēju nedaudz augstāk. Domāju, ka otreiz jāraksta nav.
Vai darīsi to,ko mēs liekam?: +
((OOC Informācija))
Vārds: Henrijs
Vecums: 14
UCP: swolexx
CIk bieži būsi aktīvs?: Katru dienu.
Bilde no /stats un /history: Stats / History
- If you don't like me then i'm sorry -
Cienījamais , P. Morisa kungs , ar prieku varu paziņot , ka Jūsu iesūtītā CV anketa , tiek apstirpināta ,ar Jums tuvākajās 24h sazināsies sekretāre.
Ar cieņu , Los Santos Valdība.
HENNESY, swolex, realduksitis, Noslēpumiņš, FL3X, Rove, Helludoin, TrustR, lucijagnese, Artix, Vitautas, Hačiko, Suprime, Mezinskis13, Christopher Thomson, TheKeneddy, yanchux, Angelis, MadYoga, Ofkors, ......