bilde ko parada kad esi afk par ilgu
0
0
topic
[LSV] Giobbe Paladino
Ralphyy
Lietotājs
7 atbildes forumā
Online: 15h 59m 29s
Redzēts 2020. gada 28. septembrī, 17:37
Pievienots, 2019. gada 02. septembrī, 17:02

(( IC informācija ))                                                   

Par personu:(I)

Vārds Uzvārds: Giobbe

Telefona Numurs: 339823

Deklerētā Dzīvesvieta: Vinewwood 158., Los Santos, United States of America

Faktiskā dzīvesvieta: Vinewwood 158., Los Santos, United States of America

Dzimums: Vīrietis

Gadi: 28

Vai ir auto vadītāja apliecība?: Ir B katagorijas tiesības.

Vai ir kāda cita apliecība izņemot auto vadītāja?: Ir A katagorijas tiesības.

Personas Izglītība:(II)

1997-1990 Los Angelos 25. ģimnāzija

1990-1994 Los Angelos glābēju skola

1994-2004 San Fierro privātais apsargs firmas "Great sucess" īpašniekam.

2006-2018 Los Santos apsargs klubā "Lighter"

Izvēlētā vakance: Apsargs

Vai būsi spējīgs darīt sava amata pienākumus?: Jā.

Vai iepriekš esi strādājis Los Santos Valdībā?: Nē

Vai tev ir pieredze savā izvēlētajā amatā?: Jā, esmu bijis privātais apsargs firmas CEO un kluba apsargs.

Paskaidro kas ir jādara tavā izvēlētajā amatā?[ 100 vārdi ]:  Man ir jāpanāk drošības sajūta katram Los Santos valdības darbiniekam un apmeklētājiem, kuri atrodas valdības ēkā vai tās tuvumā. Ja kāds ir ieradies valdībā ar ļauniem nodomiem, man viņš ir jāaptur, lai ko tas arī prasītu.

Kāpēc vēlies kļūt iekš Los Santos Valdības?: Vēlos iekļūt Los Santos valdībā kā apsargs, jo valdība ir galvenākais kas būtu jāapsargā, jo Los Santos vladība panāk mieru uz ielām, jaunus likumus izdod, pat ja likumi citiem nepatīk, viņi var palikt agresīvi, tādēļ ļoti vēlos panākt drošības sajūtu Los Santos valdībā strādājošajiem un apmeklētājiem.

Personas Motivācija: Mani sauc Giobbe Paladino, esmu bijis vairākus gadus apsargs, tagad dzīvojot Los Santos, esmu apņēmies apsargāt valdībā strādājošās personas, jo viņi ir tie cilvēki, kuri uztur šo pilsētu dzīvu, atver bērniem skolas, samazina nodokļu cenas.

Neliela Motivācijas Vēstule vismaz[50-100Vārdi]:  Esmu dzimis Itālijā, bet 3 gadu vecumā pāŗvācos uz Ameriku, Los Angelosu, bet tagad dzīvoju Los Santos. Kādreiz mans tēvs bija militārajā armijā un cīnījās par Amerikas brīvību un godu, vēlos būt līdzīgs Tēvam, tādēļ vēlos sargā svarīgākās personas mūsu pilsētā, piemēram: Mēru un mēra advokātu u.c. Nekad neesmu zaudējis motivāciju, arī pēc daudziem nostrādātiem gadiem par apsargu.

Kas tevi motivē kļūt iekš Los Santos Valdības?: Vēlos sargāt svarīgas personas Los Santos, kā Mēru galveno kārt, jo viņš mūsu pilsētu tur augšā, viņš nes prieku un laimi visiem Los Santos iedzīvotājiem un bez viņa šī pilsēta izjuktu.

Kāpēc mums tieši tevi jāpieņem iekš Los Santos Valdības?: Man ir bijuši daudzi gadi strādājot kā apsargam un sava darba laikā nekad neesmu pievīlis cilvēkus.

Vai darīsi to,ko mēs liekam? Protams!

((OOC Informācija))

Vārds: Ralfs

Vecums: 17

UCP: ralfukiis

Cik bieži būsi aktīvs:? Katru dienu, reizēm katru otru, bet vairākas stundas dienā, apmēram 1,5-5h

Bilde no /stats un /history:

/history-https://imgur.com/a/xKx2Bto

/stats-https://imgur.com/a/wsWCMvW  Nav /stats komanda

Pēdējo reizi rediģēja Ralphyy, 2019. gada 02. septembrī, 18:51.
FL3X
Uzraugs
Lojālais lietotājs
SuperBiedrs
876 atbildes forumā
Online: 87d 17h 40m
Redzēts 7. martā, 10:32
Pievienots, 2019. gada 05. septembrī, 12:07
0
Izskatot Jūsu iesūtīto CV uz norādīto amatu , Jūs tiekat izsaukts uz darba pārrunām ,ar Jums sazināsies sekretāre.

Ar cieņu , Los Santos Valdība.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 17 ( 242 skatījumi )
Murish, Assassin, Helludoin, Mezinskis13, labdaris, Kristers, Ralphyy, babushka, Ofkors, JayB, Ricins, Fushion Lv, MadYoga, FL3X, swolex, Tominsh, TheKeneddy