So, Atradu vienu, pēc manām domām, inčīgu foruma spēli.
Spēles noteikumi pavisam vienkārši. Pirmais spēlētājs uzraksta ko viņš dāvina.
Nākamais uzraksta kā viņš izmanto dāvanu un pieraksta nākamo dāvanu ko dāvina.
Tātad,
Dāvinu: Sērkociņu kastīti
fujax
Noderētu
Dāvinu vienu dienu bloudžāb.
aaaiziet, full homo buč buč
dāvinu 5 litri samagonkas
fujax
Paldies , iedošu vectēvam , pats ar to netikšu galā
Dodu 5 eiro vērtu skinu/skinus CS
tagad busu kruc silveris
Dodu aluskasti ar korkiem
Alus kasti ar korķiem iedošu cūciņai pepai.
Bet es tev dāvinu , tikko ceptus pelmeņus..
Liels paldies, viens no favorite augļiem.
Es tev dāvinu, IPHONE 8
Man ir jau
davinu tev udens pudeli.
tiesam ta noderetu sobrid <3
es tev davinu mta kick kruziti
Paldies, dzeršu kafiju un tēju no tās.
Dāvinu tualetes papīra rulli.
Paldies par toletes papīra rulli , es ceru ka tas ir tas smaržīgais papīrs.
Dāvinu kādam krab-nūjiņas Vičīī
Nuuu vecīt, tās ir bombas, paldies! Tev.
Uzdāvināšu airsoft pistoli no wish.com
Es nez kas tas.
davinu kadam mokas pudeli 0,7 un pienu
ja no wish tad būtu bailīgi lietot, bet nu paldies, paldies, varēšu bērt sīkos ar bumbiņām :P
Aizies kā oga kādā piektdienas vakarā ;D
dāvinu mazu amount no every single drug pieejamajiem
fujax
Izmestu misenē, huļi tādas.
Dāvinu Māju pie jūras.
Bambusa Lācītis
A pox,varēs meičhas saukt mājās.
Dāvinu nokia 3310
Varēšu runāt video zvanā.
Dāvinu piena paku
Varēšu paēst pārslas.
Dāvinu prezervatīvus.
Aizdošu cyrex, lai var uzmundrināt pediņus
dāvinu britu kaķi
Skrevele, Gakisons, Loews, Ricins, Jitzie, *EnEmY*, Hyper, Strepchy, ELSB, Kristiāns, samantiina, Origo Urla, PETER1ZZ, pivuks, Zatlerzaurs, Aleksej Nikolaev, Ryan Gosling, daunars, radiojuniors, yanchux, Draugs, Arhimēds Pitagors, dandijs, Kiwix, figura, Leonchiks, jurislips, Twizzy, cjoma, Pelnutrauks, Admiiiks, pidars, niksniklaavss, ivanovs, DidzzyS, DriverOG, marats, abolinsraivo, Haseeb, HENKONZ, Petriks420, naurz, CarD, Artiss, Norbis, sluker, RavenS, 7n4_, diletants, Tomijs, raivorijs, Scrubs, Enija, friend of deer, Gozmit, Tējaaa, timaballs, Devitais, Sardze, sukamaniramurs, Ekskluzīvais, Dinčaa, FL3X, n1k0lajsxd, Castellani, archaa, Bosch, Kristers, Tominsh, KasParNa*uj?, Sicitisss, Psychicaut, Supreme, 💜 Tvaiciņš 💜, Gonzalez, Kazocinsh, Čivrix, Hačiko, Swufy, Hazard, Emmet_Bowman, Murish, Tropkillaz, Raivis, Kiddo, fletcher2, Sc4rLV, 2Pac, beglis, Biezaputra, santiz, witch, Žirgan, Twulkz, Ofkors, Deivs, Mitrais, nauriks, A1, Dawitos, ArtursLV, juppi, girts, ツARMISSツ, Signee, bLank, Kriksis, Kristherz, Saulgreezy, Fushion, “Markuss”, Beichz, 518293182, grancmix, Varde, SHIT, SANLA, Durdulis, Tupinskiy, Infernus, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Niknaaks, Krisic, killyourselff, gxngmember, IceKing, 匚ㄚ尺乇乂, FizzyS, Gangsta, Sneaky, FAMILIARITY, emilinss, Freimis, Valchhaaa, Ceikaa, NXTHING, MustanK, LUĪZE, dqlepey^^, kristaps_hokage, PUFFLV, KlameX, Lauronja, balenciaga, Artix, Dieggo, ttt, Kn0w, Ilja44, ppemka, roleks, Werinnors, LogiTec, candyx, SNAKE, Thomas, ActivateWindows, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Bridges, JamesWilson, Savage, BIGPOPPA, Angelis, Lindy, RaspyS, Bloodyy, Elans9876, esketit., hans, wolfenstein, MMD, Policists :D, Daave, pertikis_nr1, sippa, experts61, Kazhiks, Skullixzz, Melnais, Gangster, Brazy, draiver, Chill, Animals, Tunex, FRIDAY, Oskars, Nilucis, bandits, heii55, Guzman , Burakz, user1, Atty, Spriditis, Vilnizz, SkyLine, Flomits, THRU, Marks, Snow, OpisLV, Helludoin, Mote, JayB, crazy123, Z1EMA, Knight, Emilciks, Logix, Em4a, , Sestais, realduksitis, babushka, ingnafs, egons, GeNesiS, Cosmoss, BackSpace, alexdell2, xGodSonZ, amatieris16, swolex, Christopher Thomson, hustlerx, Edward_White, Vitautas, iFamous, Karchiks, , MadYoga, Skecets, Boo, Ērms, Megiii, asdasdasd, Tomss, Fosiks, TrustR, Kqastr, TunciS, SmokeY, ......, Growsmile, kenixzx™, Assassin, Andis619, Ofka, Redman, Daniels, Zoxyyy