bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
5
0
topic
K&M Community Mafia
7n4_
Lietotājs++
Arč
257 atbildes forumā
Online: 15d 16h 50m
Redzēts 8. aprīlī, 16:42
Pievienots, 2019. gada 15. augustā, 00:31

K&M Community Mafia

K&M Community ir radies salīdzinoši nesen. Šo nelegālo grupējumu izveidoja divi nepatiesi nomelnoti, no amata atstādināti, bijušie Meksikas karteļa apsargi.

Pagātnē, iepazīstoties ar Jose 

Jose un Diego jau ir senas paziņas, iepazinās meksikā, strādājot kāda karteļa labā - kāda karteļa apsargi. Katru dienu kopā strādāja un viens otram palīdzēja, bija labi apsargi kas nevienu nelaida klāt vietai kas bija jāsargā kā sava dzīvība. Tā ari laiku pa laikam sāka runāt un iepazinās. Kad abus izmeta no karteļa, nebija cita varianta kā abiem bēgt prom, abus meklēja kartelis vairākus mēnešus, jo vēlējās nogalināt nevis tikai palaist brīvībā no spiestā darba. Abi devās uz Diego dzimto Kolombiju. Tur 1998.gadā centās izveidot mafiju un veidoja importu un eksportu ar narkotikām/ieročiem uz citām valstīm. Tā ari ieguva kontaktus no kolombijas.2000,gadā viss pajuka un Jose devās uz LosSanto's. Gandrīs vispār zaudējot kontaktu ar Diego 2019,gadā atkal satikās kādā Los Santo's klubā. Abi kopā izlēma veidot mafijas grupējumu Los Santos ielās un vēlās pacelt savu vārdu aukstāk, lai cilvēki zin kas patiesībā ir Diego kopā ar savu draugu Jose!

Kā izveidojās šāds grupējums Los Santos'ā?!

Abi vīri gadiem nebija tikušies, jo tajā brīdi Kad vēl pats Jose dzīvoja Los Santos. Diego tajā pašā brīdī klejoja pa savām dzimtajām mājām - Kolombiju! Diego Kolombijā iekuļoties kārtējās problēmās izlēma doties prom. Diego caur kontaktiem noskaidroja, ka vecais draugs Jose dzīvo jau pailgu laiku iekš Los Santos. Vēloties satikt savu draugu, Diego viltojot dokomentus devās prom uz Los Santos. Los Santos pilsētā, devās uz kādu klubu nedaudz iedzert un apskatīt dzīvojošos cilvēkus. Klubā satiktu sen neredzēto draugu ar ko kopā iedzertu pāris alus pudeles. Pēc pāris dienām abi kopā sēdētu pie kāda galda, pilsētas kafejnīcā un pārrunātu plānus ko kopā vēlētos darīt. Abi kopīgi norunāja vienu tematu - ''MAFIJA''!... 
Kopīgi atrodot labāko pilsētas vietu kurp dzīvot, izveidojuši savu mafiju ar nosaukumu K&M Community! Pilsētā neviens par to nezinot vīri kopīgi izveidojuši grupējumu ko jau ir vēlējušies veidot jau gadus atpakaļ. beidzot vīru sapnis ir piepildījies!

K&M Community Nākotnē!

Nākotnē grupējums, meklēs un joprojām meklē sev spēcīgus un mafijai cienīgus vīrus, kas būtu gatavi uz visu. Mafija nākotnē ceru uz sadarbību ar tagadējām ielu bandām kā arī mafijām kas ir pilsētā! Nākotne ir vīru rokās....


Ir pienācis laiks šī stāsta turpinājumam...

~ OOC ~

Grupējuma pamatsastāvs ir noformēts. Gribētājiem iespējams pievienoties tikai IC ceļā.

Nelegālā organizācija uzņem visa vecuma un rasu pārstāvjus.

Organizācijā pievienojoties tu paraksti līgumu, kad ar tavu tēlu var notikt jebkas tajā skaitā PK/FPK/CK.

Mūsu mērķis ir nevis veidot organizāciju pēc konkrēta parauga un nosacījumiem, bet gan ļaut tai lomuspēles ceļā attīstīties.

Pēdējo reizi rediģēja IceKing, 2019. gada 27. augustā, 01:10.

7n4_

7n4_
Lietotājs++
Arč
257 atbildes forumā
Online: 15d 16h 50m
Redzēts 8. aprīlī, 16:42
Pievienots, 2019. gada 18. augustā, 13:40
0
post

Tikšanās pie kādas ēstuves ar Jose, un dažādu darbu pārrunāšana

 

7n4_

7n4_
Lietotājs++
Arč
257 atbildes forumā
Online: 15d 16h 50m
Redzēts 8. aprīlī, 16:42
Pievienots, 2019. gada 19. augustā, 00:39
0
post

Tiek nodibināta sadarbība ar kādu nelegālo grupējumu!

7n4_

7n4_
Lietotājs++
Arč
257 atbildes forumā
Online: 15d 16h 50m
Redzēts 8. aprīlī, 16:42
Pievienots, 2019. gada 20. augustā, 00:02
0
post

Ielu grupējuma sadarbošanās laikā tika veikta grupējuma novērošana, tās rajons!

7n4_

Lietotāji skatās šo tēmu: 0