(( IC informācija ))
Par personuI)
Vārds Uzvārds: Džo O Konors (Joe O'Connor)
Telefona Numurs: 234192
Deklerētā Dzīvesvieta: Idlewood Motel #32
Faktiskā dzīvesvieta: Idlewood Motel #32
Dzimums: Vīrietis
Gadi: 35
Vai ir auto vadītāja apliecība?: Jā
Vai ir kāda cita apliecība izņemot auto vadītāja?: Nē
Personas IzglītībaII) Los Santos Tehnikums
Izvēlētā vakance: Apsargs vai aukstāk.
Vai būsi spējīgs darīt sava amata pienākumus?: Jā.
Vai iepriekš esi strādājis Los Santos Valdībā?: Nē
Vai tev ir pieredze savā izvēlētajā amatā?: Iepriekš strādaju naktsklubā ''DAISY'' par apsargu, labas atsauksmes, vienmēr labi strādāju.
Paskaidro kas ir jādara tavā izvēlētajā amatā?[ 100 vārdi ]: Jāapsargā Los Santos Mērs, un citi Los Santos Domes darbinieki kā arī jāpalīdz iespringtās situācijās pilsoņiem. Lielākoties jānogāda LSV Mērs droši mērķī ar transportlīdzekli, pasākumos jāpieskata apkārtne vai nedraud briesmas. Un visu pārējo ko liek augstākstāvošie darbinieki.
Kāpēc vēlies kļūt iekš Los Santos Valdības?: Meklēju darbu.
Personas Motivācija:
Neliela Motivācijas Vēstule vismaz[50-100Vārdi]: Es esmu diezgan stiprs un muskuļots vīrietis, ar diezgan lielu pieredzi apsargāšanā, manuprāt, ar manīm kolektīvā nekādas problēmas nebūs, pie pirmā aizrādijuma neatkartoju kļūdas. Esmu strādīgs un māku valdīt valodu.
Kas tevi motivē kļūt iekš Los Santos Valdības?: Darba nepieciešamība lai maksātu īri, gādātu ģimenei maizi.
Kāpēc mums tieši tevi jāpieņem iekš Los Santos Valdības?: Ar mani nebūs liekas problēmas.
Vai darīsi to,ko mēs liekam? Jā.
((OOC Informācija))
Vārds: Haralds
Vecums: 17
UCP: Dope
CIk bieži būsi aktīvs:? ikdienā ieeju minimums 2-4h, maximums 8h.
Bilde no /stats un /history:https://imgur.com/a/0ySJqUC
Cienījamais J. O Connora'' kungs , izskatot Jūsu iesūtīto CV , esam izlēmuši to apstirprināts , ar Jums tuvakājā laikā sazināsies sekretāre.
Ar cieņu , Los Santos Valdība.