bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
3
1
topic
GameMaster
Chill
Lietotājs
174 atbildes forumā
Online: 14d 15h 11m
Redzēts 2021. gada 09. augustā, 18:57
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 17:11

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra []
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 []
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam []
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. []

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Endijs

Iepriekšējie nickname:Nav tādi

Tavs vecums: 16

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: SIA  MOGO,LSAK,CAR MOTTO,Privātā frakcīja..

Pieredze kā Gamemaster: Uj, pieredze, kā GameMaster man ir liela, un ne tikai kā GameMaster, domājams, ka liela daļa šīs kopienas iemītnieku zinās, kas es esmu un ko es ziemā ēdu, tādēļ teikšu, ka pieredze ir pietiekami liela, lai spētu tikt galā ar uzdotajiem pienākumiem.

Pieredze Roleplay jomā: Uff, es ja godīgi, neatminos kurā gadā tieši sāku savas RolePlay gaitas, bet varu tikai pateikt to, ka tas bija pietiekami sen, un pa šo laiku jau esmu apguvis RolePlay prasmes, uzskatu, augstā līmenī, taču ne perfektā, jo neviens taču nav perfekts, vai ne?

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]):

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Topiks nav, jo forumā diemžēl neesmu arī reģistrējies 2 nedēļas, bet domāju, ka tas nav nekāds lielais pārkāpums. Tad nu sākšu iepazīstināt ar sevi, ja vēl kāds mani nav īsti iepazinis. Mans vārds ir Endijs, nāku no skaistās pilsētas Alūksnes,esmu jau 16 gadus vecs, vēl jaunietis, jo gluži vienkārši mācos šeit, koledžā par Datortīklu administratoru. Profesija piesaistīja, jo jau kopš mazām dienām patīk ņemties ar tehniskām ierīcēm, jebšu dzelžiem, tādēļ arī izvēlējos tieši šo profesiju, kā arī nav noslēpums, ka mūsdienu pasaulē šī profesija paliek ar vien pieprasītāka. Sekmes man ir diez gan optimālā līmenī, es pat teiktu labā, vismaz salīdzinot ar iepriekšējo mācību iestādi, šeit esmu ieguvis arī stipendiju, kas ir vēl kā papildus motivācija tiekties uz vēl augstākiem mērķiem. Pagaidām gan vēl neesmu izdomājis kur iet gan praksi, gan sākt meklēt darbu, bet nu līdz tam itkā ir vēl laiciņš..

Tad nu nedaudz par manu brīvo laiku, pašlaik esmu palicis diez gan slinks un pārsvarā sēžu tikai kojās,Patīk vasaras laikā doties uz kādu dīķīti/ezeru un tā kārtīgi noplunčāties, kā arī pēdējā laikā ļoti ir iepatikusies makšķerēšana. Pēdējais loms bija karpa, kaut kur uz 2kg, mana lielākā līdz šīm. Patīk arī ļoti zemledus makšķerēšana, es to uzskatu par ideālu veidu, kā apkopot domas un elpot svaigu gaisu.

Nedaudz par virtuālo pasauli, kuru pēdējā laikā esmu sācis apmeklēt ļoti bieži, jo gluži vienkārši visi darbi ir apdarīti un paliek pāri brīvs laiks, kaut ko uzspēlēt. MTA spēlēju jau ļoti ilgi, dažādos serveros, bet šis serveris mani ir kaut kā vairāk piesaistījis, tādēļ arī esmu palicis šeit.                                                                                                                                                                                                                                                              Domāju, ka nu pietiks te par mani drukāt, savādāk neviens neizlasīs, vai paliks garlaicīgi lasīt tik garu tekstu..

Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Vēlos palīdzēt nu jau esošajai komandai pieliekot savu roku projekta attīstībā, kā arī vēlos palīdzēt spēlētājiem, kad pārējā komanda ir aizņemta darot svarīgākas lietas.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Uzskatu, ka esmu ļoti komunikabls cilvēks, ar kuru ir viegli saprasties. Labi saprotos ar pārējo komandu, un tādas īsti domstarpības nav bijušas, par ja arī radās, tad tika atrisinātas mierīgā ceļā.. Nervu sistēmu esmu uztrenējis un vajadzīgs kāds laiks un patiešām labs iemesls, lai es aizsviltos tā kārtīgi un pasūtītu trīs mājas tālāk, bet tā esmu viens liels miera mika. Uzskatu, ka esmu spējīgs arī apmācīt jaunos spēlētājus, kas tikko sākuši savas gaitas RolePlay serverī, kā arī palīdzēt pārējiem spēlētājiem ar dažādiem ikdienišķiem jautājumiem un problēmām. Ļoti vēlos būt daļa no šī servera pārvaldes komandas, jo jau iepriekš esmu šeit administrējis / vadījis. Labi saprotu sev uzdotos pienākumus, kā arī esmu spējīgs atbildēt par savu izdarīto rīcību bez melošanas. Vārdu sakot esmu cilvēks ar galvu pareizajā vietā, esmu spējīgs arī veikt kritisko domāšanu, ko dzīves gaitā esmu lieliski izmantojis dažādās savas dzīves situācijās. Pret visiem spēlētājiem cenšos izturēties kā pret vienlīdzīgiem, neviens manās acīs nebūs pārāks, kuram es vairāk palīdzēšu un kuram mazāk. Pienākumus veikšu ar lielāko atbildības sajūtu un savu statusu neizmantošu ļaunprātīgiem nolūkiem, kā arī neizmantošu to, lai tikai būtu pārāks par pārējiem spēlētājiem. Tas nu būtu viss no manas puses, gaidīšu subjektīvus viedokļus no jūsu puses.Es atblastu kā vien varu šo serveri spēlēju tikai šo neko citu.Ticai vai ne bet nenožēlosie ja paņemsat mani kā gamemaster.

Pēdējo reizi rediģēja Chill, 2019. gada 14. augustā, 17:21.

Ananimys GIF

Scrubs
Uzraugs
Biedrs
lvbrok
587 atbildes forumā
Online: 18d 21h 12m
Redzēts 30. aprīlī, 15:09
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 17:13
3
post

PRET lūdzas DC lai uzpsiež like un uzraksta,zin kā EJ Nahuj.ZB nav spamot?

ayeerpers
Lietotājs
14 atbildes forumā
Online: 23h 27m 32s
Redzēts 2019. gada 17. augustā, 10:14
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 17:22
4
post

kas tu vispar esi aunapiere?

kicis
Lietotājs
1 atbildes forumā
Online: 41m 29s
Redzēts 2019. gada 14. augustā, 17:24
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 17:24
0
post

Esmu par. esi manuprāt lādzīgs un deri šim amatam.

 

yanchux
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
Bijušais foruma moderators
JANČUKS
1453 atbildes forumā
Online: 74d 6h 39m
Redzēts 28. aprīlī, 00:20
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 17:25
2
post

Lasīju motivācijas vēstuli, un galvā skanēja doma "Tu taču esi šo lasījis jau iepriekš", pēc kā atradu topiku ar tieši tādu pašu motivācijas vēstuli ( https://mta.kick.lv/forums/topi…er-biistamais/">https://mta.kick.lv/forums/topi…er-biistamais/ ). Ja pats nevari izdomāt savu topika saturu, un zodz to no citiem pieteikumiem, GM amats nebūs tev atbilstošs. PRET

Veiksmi!

fujax

GoblinX
VIP
Jančukiņš
301 atbildes forumā
Online: 32d 17h 58m
Redzēts 2022. gada 05. septembrī, 22:52
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 17:27
0
post

Pieteikums sasteigts, nav pilnīgi piestrādāts, un izvairās no sava /history rādīšanas.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]):

 

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):

 

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Kopēta motivācijas vēstule :https://mta.kick.lv/forums/topi…er-biistamais/

Ar cieņu MTA administrācija.

Pēdējo reizi rediģēja GoblinX, 2019. gada 14. augustā, 17:28.

Chill
Lietotājs
174 atbildes forumā
Online: 14d 15h 11m
Redzēts 2021. gada 09. augustā, 18:57
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 17:27
0
post

@JanchuX tiešām viņš šlikoja no manis jo apskaties sen atpakaļ arī rakstīju un tur ir ļoti līdzīgs teksts

Ananimys GIF

Chill
Lietotājs
174 atbildes forumā
Online: 14d 15h 11m
Redzēts 2021. gada 09. augustā, 18:57
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 17:28
0
post

[TC]

Ananimys GIF

Lietotāji skatās šo tēmu: 0