bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
0
0
topic
La Eme
raymanLv
Lietotājs
39 atbildes forumā
Online: 2d 11h 9m
Redzēts 2023. gada 15. janvārī, 10:22
Pievienots, 2019. gada 12. augustā, 12:11

Nesanāca normāli ielikt - https://imgur.com/Az4ErJv

Meksikāņu mafija vis vairāk pazīstama kā La Eme ir krimināla organizacija kura no darbojas ar cilvēku aplaupīšanu , slepkavošanu , narkotiku un ieroču tirzniecību un daudz ko citu. La Eme ļoti retā kartā sadarbojas ar kādu no mafijas jo viņi nevēlas sadarboties , sadarbojas tikai tad ja pašiem tas īr izdevīgi citos gadijumos nē.

Ieskats mafijā.

La Eme mafija pastāv kopš 1732. gada šo gadu laikā mafija nodarbojas ar tieši to pašu tikai tajos laikos mafija pret cilvēkiem bija daudz nežēligāka nekā tagad. Mafijā vinmēr katram biedram bija mafijas tetuvējums ar burtiem ''LE'' LE ir saisinājums ar La Eme.Lai tiktu mafijā tajā laikā bij ļoti grūti viņi parbaudija tavu izturību ar grūtiem darbiem ja tu izturēji tiki, neizturēji tiki novākts un netiki mafijā. Kāpec novakts ? Jo kāmer trenējas vissticamak būs ko dzirdējis sakarā ar mafiju ko svarīgu un drošibas pēc mafija nogalina viņu un sadedzina.La Eme mafija lielākokaŗt uzturās sarkanās bandanās un tumši sarkanos vāģos.

Jaunumi.

Nesen pirms dažiem mēnešiem divus mūsu biedrus apcietināja sīkak = https://www.youtube.com/watch?v=kfZckYgWGqw">https://www.youtube.com/watch?v=kfZckYgWGqw

un vel senāk notika šis https://www.youtube.com/watch?v=zCO_NkES29k">https://www.youtube.com/watch?v=zCO_NkES29k

 

Pēdējo reizi rediģēja SkyLine, 2019. gada 26. augustā, 00:49.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0