Sveicināti Kick iemītnieki, iedomājos ka varbūt varu izveidot kādu spēlīti.
Tātad, šajā spēlē Jums ir jāievieto savs real life, vai sapņu auto.
Ievieto bildi un ja vēlies, tad pastāsti par to.
Katrs nākamais ja vēlas, var novērtēt Tavu auto skalā no 0-10 un pierakstīt klāt, kas patīk, un kas nē.
Es sākšu.
Tātad šis ir mans 1998. gada Audi A6 C5 Avants ar 2.5 Turbo dīzeļa dzinēju. Stockā nāk ar 150hp, protams man ir čipots borta dators un noregulēta turbīna, tagad ir ap 170hp. Iet zvērā, vienīgi priekšpiedziņa, gribētos jau Quattro ;) Ja izslēdz pretslīdes kontroli, tad uz sausa asfalta mierīgi ar 3šo ātrumu uz 5 tūkstošiem apgriezienu vērpjās. Nenožēloju ka nopirku.
7/10 , normāls man ar patīk tiri lab
Nepatīk 3/10 (Neesmu šitādu vāģu fanāts)
Bambusa Lācītis
6/10 (norm vāģis)
šis ir man sapņu auto
(7/10) Normāls autiņš
8/10 Skaists bet vw ne mana gaume
10/10 Pašam bija,ļoti uzticams verķis,nekad pusceļā neatstāj.
Smux, neatteiktos no tāda - 8/10
Man nepatīk tā priekšejā deformācija 2/10
5/10, nekas ipašs, nepatīk tā garā priekša.
Nekas īpašs, nepatīk tā auto marka xd - 2/10
8/10
8/10. Ir ok.
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
10/10 :P
cau
Not bad 8/10
Ir tīri okey 8/10.
8/10
Raivis, UMEH, wfud, PETER1ZZ, Bocmanis, Swufy, RainersK, Fushion, ツARMISSツ, Helludoin, Nils, Valchhaaa, Tropkillaz, helmuts, FL3X, Werinnors, Skrevele, geju kanna, hans, DarkDreams, juppi, “Markuss”, astr0q, LogiTec, RaspyS, Angelis, Castellani, dandijs, yanchux, ELSB, bandits, Animals, 518293182, Sneaky, pasarti, MMD, Daave, bLank, Dawitos, tavsmurgs, Pavians, Dinčaa, Kapracis, experts61, Durdulis, TrustR, LilsUzijs, Burakz, Kiwix, Ricins, OpisLV, Oskars, Shamrock, Rembo, user1, RaeKhalifa, Artix, Brazy, Ofkors, Ceikaa, Leitis, Robertalelt, Guzman , heii55, draiver, Radiators, wazijs, Kristers, Pishkaa, Sestais, Spriditis, GoblinX, raymanins, wolfenstein, Nikucis, *EnEmY*, balenciaga, Premium, Tankists, Kazhiks, Tominsh, 𝙀𝙨𝙠𝙖, dzēsts_profils_4, Atty, Assassin, Venom, Eliza, Scrubs, Nilucis, Rove, BigMiq, Ghostz, OneLove, RukisLV, kosmonauts420, Ryan Gosling, DesertFoxLV, Brendijs, Z1EMA, , Karchiks, SkyLine, swolex, GeNesiS, SmokeY, TheKeneddy, n1k0lajsxd, Kristherz, MadYoga, ForesT, Daniels, Fushion Lv, asdasdasd, Cosmoss, realduksitis, Hačiko, IceKing, naurz, SNAKE, raymanLv, NXTHING, tirpeklis, Melnais, babushka, Devitais