LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"
APLIKĀCIJAS FORMĀTS;
Iesūtītājiem:
Jābūt San Andreas štata iedzīvotajiem.
Jābūt vismaz 21 gadus veciem.
Jābūt nokārtotai San Andreas Štata izsniegtai B kategorijas vadītāja apliecībai.
| 1 posms ; Personālā informācija |
Vārds, uzvārds:Mike Harisson
Vecums:27
Dzimšanas datums:1992gads 10 janvāris
Dzimšanas vieta:Las Vanturas
Štats:San Andreas
Tālrunis:390929
Pilsonība:Amerikānis
| 2 posms ; izglītība |
IEGŪTAIS IZGLĪTĪBAS LĪMENIS ( Ar '' X '' iezīmēt nepieciešamo )
Augstkola [ x ] ; Asociāta grāds [x ] ; Bakalaura grāds [x ] ; Maģistra grāds [ ] ; Doktora grāds [ ]
Iepriekšējā darba vieta:N/A
Pašreizējā darba vieta:N.A
Iegūtie sertifikāti ( Ja tādi ir ) :
| 3 posms ; Departamenta noteiktie jautājumi |
Vai Jums ir kāda pieredze, darbā kā Virsnieks?: jā
Motivācijas vēstule:Tātad,mani sauc Mike Harisson esmu 27gadus vecs vīrs ,esmu ātrs un mērķtiecīgs ,esmu runāt spejīgs un izpalīdzīgs,nekad nepametu savējos nelaimē un arī ja ir izsaukums nekad to nelaidīšu garām,kaut arī cik tālu tas būs ,būšu klāt uz jebkuru izsaukumu.Patīk runāt ar cilvēkiem un tas nozīmē arī ,ka ziņošu vienmēr kur dodos.Parasti patīk braukt ar kādu kas ir blakus,policijā pieredze man ir liela un esmu tur arī pierādījis sevi,bija kļūdas manī un apsolos šoreiz nepieļaut kļūdas un aizstāvēt policijas departamentu
Kādēļ tieši Jūs ir jāpieņem darbā Policijā?: Man ir pieredze,zinu vissus kodus skrienu ātri un arī māku apjieties ar ieroci.Esmu cilvēks kurš neko nedarīs patvaļīgi un vissu darīs ar atļauju,došos uz visiem izsaukumiem un nav bailes no apšaudēm.
| 4 posms ; (( OOC SADAĻA )) |
Vecums: 15
Vārds:Ralfs
UCP:raitis
Iepriekšējā pieredze LSPD?: Ir esmu bijis pd diezgan ilgi
Vai spēsiet lietot lietotāja programmu discord [ OBLIGĀTI ] ?: jā
Vai nākotnē, spēsiet lietot lietotāja programmu TeamSpeek 3?: jā,dažreiz lietoju
cau
LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"
Sveicināts, M.Harrison kungs, apskatot jūsu Curriculum Vitae, nonācām pie lēmuma to noraidīt, respektīvi, jūs esat atteikts un varat pieteikties vēlreiz pēc 2 nedēļām.
Ar cieņu:
Los Santos Policijas Departamenta priekšniece L.Henderson.