Sveiki, cienījamie Kick.lv lietotāji, izdomāju uzrakstīt paraugu sasveicināšanai, ja nu gadienā kāds nezna, ko rakstīt.
Tavs vārds, uzvārds (Uzvārds nav obligāts):RastA
Vecums:30+
Pieredze RolePlay jomā:7 gadi.
Intereses/hobiji:Cope Spēles Mariuanna.
Interesants notikums, saistībā ar RP (Nav obligāts):
Sociālo tīklu nickname (Nav obligāts):Nav Obligāti.
Velmes, ko vēlies piepildīt, atrodoties šajā komūnā:Vēlos Labi pavadīt Laiku iepazīt jaunus Cilvēkus.
Novēlējums serverim/spēlētajiem:Novēlu Pavadīt labu laiku ar saviem Lomu spēles Attēlotajiem tēliem.Mazāk lai ir NRP Vairāk RP situācijas.
Kāda piebilde/komentārs, kas neatbilst iepriekšējiem nosacījumiem:Sveiciens Visiem Esmu RastA jeb Sergejs vēlos beidzot apsveicināties ar visiem un pastāstīt kautko par sevi.Dzīvoju Dobele Man ir 39 gadi esmu Invalīds.Vissi kas man kautko dirsīs par to kāds esmu tiem varu pateikt,Man jūsu domas neuztrauc.Dzīvoju neslikti,uz doto brīdi apciemoju muterīti atbraucu ciemos uz pāris mēnešiem.Man patīk Copēt patīk uzpīpēt Mariuannu,alkoholu vispār nelietoju.tagad pēc ilgāka laika iekāros MTA bija laiks kad atmetu to lietu jo biku pieriebās.vēlos apsveicināties pirmkārt ar saviem veciem čomiem kuri tie ir paši mani pazīst kā piemēram OracleOP .Vēlos pateikties Goblinx par to ka mainījis KICK tomēr uz labāko pusi.Nuko neko daudz nestāstīšu.Domas sākumā teikt čau nebija bet pamostoties uzpīpējot cīgu un padzerot kafiju izlēmu nedaudz ar sevi iepazīstināt.Visiem Čau no RASTAAA.Veiksmi;)
★ Sam Gurjinyan izņemtu atslēgas no braucoša auto aizdedzes un ar savām rokām sašķaida Sergei galvu★ :hit2:
Sha gm pieteikums incoming, anyway sveiks
hii...
7n4_
Sveiks,veiksmi tev šeit, ceru, ka paliksi arī te.
Sveiks, Sergej jeb RastaA!
Dobele ir skaista pilsēta. Esmu pāris reizes tur bijusi.
Novēlu Tev arī šeit pavadīt labu laiku un iepazīt jaunus cilvēkus!
Sveiks RastA, veksmi tev dzīvē, un serverī.
Čau Sergej! Sen neredzētais un nedzirdētais. Klaiņojam pa projektiem tik un tā! Kādu dienu noteikti vajadzēs pabazarēt teamspeak or discord or pat maybe wpp. Dod ziņu. Lai izdodas turpmākās dzīves gaitas, skatos esi nedaudz mainijies, laikam dēļ zaļā staffa. Veiksmi atkārtoti un priecājos tevi redzēt vel līdz šaj baltai dienai, rp komūnos! Priekā! JKS 40 vairs nav tālu.. Gaidam bliezienu!
Zdr! Gl&Hf!
Ša pensija vecais
Sveiks, veiksmi.
cawa cawa
- If you don't like me then i'm sorry -
shockins, OracleOP, pidars, Raivis, samantiina, yanchux, bLank, ForesT, Guzman , IceKing, Biggy, teoy, RastA, SmokeY, realduksitis, Flomits, swolex, Kiwix, NXTHING, Ofkors, Kristherz, 7n4_, Ērms, blaze, babushka, 𝙀𝙨𝙠𝙖, HUMMER, Madryy, Megiii, TheKeneddy, FL3X, sippa, EBK, Laurz, TheCrazyRolands