LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
| 1 posms ; Personālā informācija |
Vārds, uzvārds: Gabriel Klenton
Vecums: 24
Dzimšanas datums: 15.maijs 1995.gads
Dzimšanas vieta: San Fierro
Štats: Los Santos
Tālrunis: 807652
Pilsonība: Anglis
| 2 posms ; izglītība |
IEGŪTAIS IZGLĪTĪBAS LĪMENIS ( Ar '' X '' iezīmēt nepieciešamo )
Augstkola [ x ] ; Asociāta grāds [ ] ; Bakalaura grāds [ ] ; Maģistra grāds [ ] ; Doktora grāds [ ]
Iepriekšējā darba vieta: Auto konfiscētava
Pašreizējā darba vieta: Preču Piegādātājs
Iegūtie sertifikāti ( Ja tādi ir ) : Autovadītāja tiesības
| 3 posms ; Departamenta noteiktie jautājumi |
Vai Jums ir kāda pieredze, darbā kā Virsnieks?: Jā
Motivācijas vēstule: Mani sauc G.Klenton man ir no bērnības vēlme tikt Policijā , San Fierro likvidēja tādu iespēju , atdbraucu dzīvot uz los santos , esmu nācis no nabadzīgas ģimenes , vēlos palīdzēt savai ģimenei un uzdāvināt tēvam auto , un + Palīdzēt Policijā ar jaunu labu darbinieku. Lūdzu pieņemat mani jūs šādu darbinieku ar zelta rokām tiešām gribēsiet paņemt.
Kādēļ tieši Jūs ir jāpieņem darbā Policijā?: Man ir ļoti liela pieredze šajā darbā , esmu fiziski spēcīgs , gudrs . ātrs , spēju labi vadīt auto . Maku komunicēt ar cilvēkiem (priekšniecību , kolēģiem) Mācīšos vairāk kautko no policijas . Strādāšu šajā darbā kautvai 24/7 jo šo darbu es mīlu , nekavēšu atdbildēšu uz izsaukumiem . Palīdzēšu kolēģīem ja tie kautko nemācēs.
| 4 posms ; (( OOC SADAĻA )) |
Vecums: 16
Vārds: Rodrigo
UCP: ananas123123
Iepriekšējā pieredze LSPD?: Strādāju citos serveros 1gads - 2
Vai spēsiet lietot lietotāja programmu discord [ OBLIGĀTI ] ?: Jā
Vai nākotnē, spēsiet lietot lietotāja programmu TeamSpeek 3?: Jā
LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"
Sveicināts, G.Klenton kungs, apskatot jūsu Curriculum Vitae, nonācām pie lēmuma to noraidīt, respektīvi, jūs esat atteikts un varat pieteikties vēlreiz pēc 2 nedēļām.
Ar cieņu:
Los Santos Policijas Departamenta priekšniece L.Henderson.
kāds Valverdo ?
Edited.