bilde ko parada kad esi afk par ilgu
5
1
topic
Ātrs lēmums,kurš nespēja glābt kādas sievietes dzīvību
teoy
Lojālais lietotājs
Bijušais foruma moderators
Lets go champ
97 atbildes forumā
Online: 19d 12h 37m
Redzēts 7. martā, 02:03
Pievienots, 2019. gada 04. augustā, 01:05

Incidenta laiks: 04.08.2019

Lietas numurs: 19-08431

Lokācija: Los Santos,Las Venturas

 

Los Santos County Sheriff paziņojums par notikušo situāciju svētdienas naktī.

 

 Sestdien 23:19,netālu no Idlewood Gas Station,tika izsaukti Los Santos policijas departamenta virsnieki,sakarā ar dzirdamiem šāvieniem. Ieradoties notikuma vietā,virsnieki secināja,ka trokšņa izraisītājs ir baltā transportlīdzekļa ‘Audi R8’ vadītājs,sākās pakaļdzīšanās. Ignorējot policijas brīdinājumus,apturēt transportlīdzekli,tika izsauktas papildus ekipāžas,pie tām pievienojās arī mūsu 03-01,šerifa departamenta, ekipāža.Automašīna tika notverta,jo sānslīdes rezultātā tā neiegriezās līkumā un apmeta dažus ‘kūleņus’,nozemējoties uz jumta.

 Izrādijās,ka automašīnā bija ne tikai autovadītājs,bet arī kāda sieviete,kuru sāka turēt kā ķīlnieci.Tika pieprasīts jauna policijas automašīna līdz Las Venturas robežai,operācijas vadīšanu uzņēmās pildīt Los Santos policijas departamenta seržants Jay Smith.Tika iedota automašīna,kā arī iespēja pamest Los Santos štatu.

 Svētdien 00:19,no LSPD automašīnas,kurā bija noziedznieks un ķīlniece,nāca paziņojums pa rāciju,ka viņi atrodoties pamestajā Las Venturas lidlaukā un ka ķīlniece tiks nošauta.

 Uz notikuma vietu,pirmie,ieradās mūsu 03-01 ekipāža,nekavējoties tika izsaukta neatliekamā palīdzība,pēc kā arī atbrauca Los Santos policijas departamenta virsnieki. Sieviete tika sašauta divās vietās,vidusdaļā,no ieroča “Colt 45”,sākās glābšanas darbi.Los Santos glābšanas dienests darīja visu,kas bija viņu spēkos,bet neizdevās glābt sievieti,nāves laiks 00:26.Par sīkākiem datiem pašlaik netiks izspausts,jo vēl nav beigusies izmeklēšana.

 

Fotogrāfija no notikuma vietas:

Lietotāji skatās šo tēmu: 0