(( IC informācija ))
Par personuI)
Vārds Uzvārds: Harry Kimson
Telefona Numurs: 469862
Deklerētā Dzīvesvieta: Los Santos
Faktiskā dzīvesvieta: WineWood
Dzimums: Vīrietis
Gadi 36
Vai ir auto vadītāja apliecība?: Protams
Vai ir kāda cita apliecība izņemot auto vadītāja?: Nē.
Personas IzglītībaII) Bērnu dārzs
Izvēlētā vakance: Apsargs
Vai būsi spējīgs darīt sava amata pienākumus?: Būšu spējis ir pieredze man
Vai iepriekš esi strādājis Los Santos Valdībā?: Protams!
Vai tev ir pieredze savā izvēlētajā amatā?: Jā!
Paskaidro kas ir jādara tavā izvēlētajā amatā?[ 100 vārdi ]: Protams, sāksim ar svarīgako, man ir jāsargā mērs no visādiem cilvēkiem, kas ir ļauni, vai vienkārši ir tādi cilvēki kuriem skauž kaut kas ko mērs dara. Jābraukā mēram vienmēr līdzi auto, jāstav blakus un jānovēro vai kāds negrib nodarīt tam ko ļaunu. (Man nebija daudz ko rakstīt bet apraskiju visu sīki, piedodiet ka nav 100 vārdi)
Kāpēc vēlies kļūt iekš Los Santos Valdības?: Gribu pasargāt mēru, lai tam ir apsargāta dzīve, kā lielākai daļai pasaulē. Un teica ka vajag tagad LSV darbiniekus, tāpēc izdomāju pieteikties.
Personas Motivācija: Tātad, es esmu Harry Kimson, es gribu strādat LSV jo ir ļoti liela pieredzē, par policistu, par omegas darbinieku, arēnā 51 esmu strādājis, esmu apsargs bijis, un ļoti daudz lietās kāpēc vēlos strādāt, jo man ir liela pieredze apsarga jomā, un gribu sargāt kādu kurš ir cienījams Los Santos štatā!
Neliela Motivācijas Vēstule vismaz[50-100Vārdi]:
Kas tevi motivē kļūt iekš Los Santos Valdības?:
Kāpēc mums tieši tevi jāpieņem iekš Los Santos Valdības?: Jo es gribu būt apsargs mēram, un ir ļoti liela pieredze apsarga jomā.
Vai darīsi to,ko mēs liekam? Protams!
((OOC Informācija))
Vārds: Kristers
Vecums: 14
UCP: Džokeris
CIk bieži būsi aktīvs:? Visu laiku gandrīz.
Bilde no /stats un /history: https://imgur.com/a/CUyEuzK
Cien. H.Kimson , izlasot jūsu iesutīt pieteikumu uz Apsarga amatu , esmu nolēmis
jūs neizsaukt uz parrunām. Jūs neatbilstat noteiktajam amatam.
((Ajailu parāk daudz))
Ar cieņu Los Santos Pilsētas Mērs Damian