SVEICIENS VISIEM KO KARLOSS'A!
Tavs vārds, uzvārds (Uzvārds nav obligāts): Tātad, mani sauc Kārlis Kumsārs, bet vieglak visiem būtu mani uzrunāt kā Karlosu, Karliku. Ingame - Karliks (Luis Pastore)
Vecums: Nu jau esmu pilngadīgs visās valstīs, tagad 21
Pieredze RolePlay jomā: Roleplayu esmu spēlējis vairākos projektos, nemācēšu teikt, kāda man ir pieredzīte, bet šo, to jau pieprotu.
Intereses/hobiji: no interesēm pats galvenais, protams, ka ir meičuki. Bet nu tā vispārigi runājot, patīk dažāda veida sportaveidi - basketbols, futbols, hokejs. (noteikti ir vēl šis, tas). Patīk ar draugiem tā kārtīgi atpūsties. (Ne vienmēr atpūšanās ir saistīta ar alkoholu). Pašlaik mācos par policistu, pēc aptuveni 3 mēnešiem jau officiāli būšu ments, tā ka gaidiet mani uz ielām.
Interesants notikums, saistībā ar RP (Nav obligāts): notikumi ir bijusi gan daudz interesanti, gan neinteresanti, neesmu ļoti sen ko šādu spēlējis, nemācēšu atcerēties tādu spilgtāko.
Sociālo tīklu nickname (Nav obligāts): iekš "Instagram" noteikti sameklēsiet mani kā - karloss_k. Vairāk īsti neko neizmantoju, kur būtu nepieciešami nickname.
Velmes, ko vēlies piepildīt, atrodoties šajā komūnā: Noteikti vēlētos nedaudz ieviest kārtību, jo godīgi sakot, serverī ir ļoti daudz masu lecīgu gaiļu, kam nav ne mazākā nojausma, kas ir roleplay. Protams, ka galvenais ir veidot pozitīvu atmosfēru, kur mums visiem būtu jautri, interesanti spēlēt.
Novēlējums serverim/spēlētajiem: Novēlu serverim un spēlētājiem tikai augt un tad jau būs superīgi.
Sveiks, Kārli, GL&GF
fujax
yoo kārli
- If you don't like me then i'm sorry -
Heyo! Gl&hf! Tiekad IG!
Sveicināts iekš Kick!
privuet nachalnika)
Sveiks, Kārli!
Veiksmi gan karjeras izveidē, gan šeit, policista kungs!
Čau, Kārlēn.
Fucking yo shawty before she leavin
lil karlix yo
Heijjā bračuk.