bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
9
1
topic
[LS] DOPE SOCIETY
KMP
Lietotājs
1 atbildes forumā
Online: 5h 28m 00s
Redzēts 2019. gada 02. augustā, 11:59
Pievienots, 2019. gada 31. jūlijā, 14:13

3knjsf3p68yuejgyas6z.png

    x572x9a2mfmqytpixn.png

    Rodriguez un Isaiah caur domes palīdzību ieguva sev Los Santos nomalē telpas speciāli priekš narkotiku izgatavošanas. Rodriguez ar Isaiah devās ārpus Los Santos ielām lai satiktu Rodriguez brālenu Domingo -  Domingo spānijā/meksikā ir ļoti zināms narko dīleris un ieroču dīleris. Tika iegūtas narkotisko vielu sēklas priekš audzēšanas! Pēc vairāku stundu garām sarunām ,Domingo atkal iekāpa laivā un peldēja atpakaļ uz spānijas piekrasti! Rodriguez ar Isaiah  devās atpakaļ uz Los Santos'u lai sarunātu biznesa lietas jau ar citiem grupējumiem un viss noritēja ļoti gludi ,tāpēc ka narkotikas ielās ir grūti pieejamas tāpēc visas satiktās organizācijas biedri bij pretīm nākoši. Rodriguez ar Isaiah jau ir izplānojuši nākotnes plānus saistībā ar citām organizācijām un ir izveidotas narkotisko vielu pārdošanas shēmas. Pašlaik abiem draugiem nav nekādu ienākumu no darbiem ,bet ir tikai valsts pabalsti ar kuriem nevar diži iztikt. Abi draugi ļoti tagad cenšās izdarīt kvalitatīvi un ātri lai pēc iespējas ātrāk var jau palaist pirmo narkotiku kravu Los Santos ielās un pelnīt naudu!

    CHAPTER II - Atgriešanās.

    Rodriguez nomira 2016 gada 29. martā kopā ar Isaiah. Abi draugi bij sapazinušies ar nepareizajiem cilvēkiem, dēļ biznesa darīšanām abi draugi tika nošauti un līķi tika atrasti tanī pašā slepkavības dienā! Rodriguez visi īpašumi tika atstāti viņa dēlam Kenn'iam, bet pēc policijas krimināl lietas, tika atsevinātas vairākas ēkas kur bij daud narkotisko vielu izstrādājumi un nelegālie ieroči, tāpēc visi īpašumi tika atņemti Kenn'iam. Tieši vienu dienu pirms tēva nāves, Rodriguez savam dēlam bij pateicis kur viņš slēpj naudu lai tā nauda nepazustu un Kenn'iam būtu pēctam nauda lai varētu savu dzīvi sakārtot.. Kamer Rodriguez ņēmas ar nelegālo biznesu, tikmēr Kennijs studēja par ķīmiķi Las Venturas koledžā, jo viņš diez gan daudz arī bij palīdzējis tēvam saistībā par ķīmiskajām vielām un to reakcijām.. Kennijs zināja ar ko nodarbojās viņa tēvs, bet visu laiku centās attrunāt viņu lai beidz darboties ar to visu, bet 29. Martā viņa dzīvība izdzisa. Kennijs jau bij pazīstams ar visu tēvu draugiem, tāpēc viņam bij sakari savi Los Santo'sā. Pēc neilga laika Kennijs ar savu bērnības draugu, kuru kopā pabeidza Las Venturas koledžu, nolēma iet tēva pēdās lai varētu turpināt ģmenes nelegālo biznesu. Kamer Kennijs studēja, viņam atstātais tēva mantojums aizgāja mācību apmaksām, bet laikam ejot uz priekšu, prakses darbos viņam bija diezgan lieli ienākumi, līdz ar ko viņš varēja arī iekrāt naudu priekš attīstīšanas nākotnes plāniem un ģimenes biznesa turpināšanas.

    o01sus65mp4xz31g8t8.png

    Mēs esam kontrabandas organizācija, kas darbojas tikai un vienīgi Los Santos'as apgabalā. Šo reģionu esam izvēlējušies, jo tas ir ekonomiski visizdevīgākais šāda veida biznesam, pateicoties daudzajām bandām un kriminālajiem grupējumiem, kas šeit ir atrodami. Pašos pirmsākumos nodarbojāmies tikai ar neliela apjoma tirdzniecību, taču vēlāk sāka prasīties pēc kā vairāk un izvēlējāmies paši sākt izgatavot narkotikas, jo biznes tiešām bij ierāvis abus draugus azartā naudas dēļ! Nodarbosimies mēs sākuma ar mazām audzētavām un narkotisko vielu izveides vietām ,bet ar laiku mēs paplašināsim visu un iespējams ka mēs pat pārvaldīsim Los Santos narkotiskos ceļus!

    l0fkpx7dy1ckqufm6rpq.png

    Pie mums būs ļoti grūti pievienoties jo mēs būsim uz ielām neitrāli un neizrādīsimies ar zādzībam vai šaudīšanām uz ielām! Pie mums noteikti varēs pievienoties tad kad būs kādi atvērti azart spēļu kazino vai kaut kādi klubi vai citi legālie biznesi. Mums nav noteiktas rases personāžiem pie mums var pievienoties ik viena rase ,tāpēc droši centies mūs IC atrast un ar mums izveidot kontaktu. Mums neintresēs cilvēki kuri nesapratīs ka iepazīties ar mums vai kaut kā parādīt ka esi ientresēts mūsu organizācija ,mums ir nepieciešami cilvēki kuri tiešam cenšās veidot kvalitatīvu roleplay un saprot ko dara!

    8d4j2h96c9ylpuohvne0.png

    Mums noteikumi būs tādi paši ka visām organizācijam ,bet varbūt arī kaut kā atšķirsies! Ja tu pievienojies pie mums organizācija tad noteikti padoma pirms tu liec foruma tēmā ekrānšāviņus tā lai nevarētu neviens redzēt kādu informāciju kuru varētu izmantot savā labā(Meta Gaming). Ja tu pievienojies pie mums organizācijā tad neizmirsti ka tu nedrīksti stāstīt OOC citiem ko mēs daram un kā mes to daram. Ja tu pievienojies pie mums organizācijā tu noteikti uzreiz apstiprini ka tu vari iegūt Character kill(CK) vai FPK bez iepriekšēja brīdinājuma! Noteikti vēlos lai jūs neizmantotu /f čatu kā IC čatu piem. "Eu atbrauc man pakaļ" ,"Man te uzbruk kaut kādi čalīši". Ja jums ir kaut kas stāstāms vai vēlieties kādam biedram pastāstīt ,tad izmantojiet vairāk private message(PM) sistēmu.

Pēdējo reizi rediģēja SkyLine, 2019. gada 26. augustā, 00:41.

pier
Lietotājs
piere bez e
6 atbildes forumā
Online: 4h 59m 03s
Redzēts 2019. gada 08. augustā, 11:47
Pievienots, 2019. gada 31. jūlijā, 20:59
2
post

pēc pāris dienām sapratīsi, ka nav jēga. ej spēlē fortnite.

swolex
Lietotājs
𝖍𝖊𝖓𝖗𝖎𝖏𝖘 I
457 atbildes forumā
Online: 9d 2h 40m
Redzēts 2023. gada 25. septembrī, 10:12
Pievienots, 2019. gada 31. jūlijā, 22:06
1
post

@pier piekriitiisu tev vecais

- If you don't like me then i'm sorry -

9Boz
Servera administrators
Frakciju komanda
VIP
Veterāns
362 atbildes forumā
Online: 36d 14h 36m
Redzēts 29. aprīlī, 20:38
Pievienots, 2019. gada 31. jūlijā, 23:09
0
post

Topikus vienmēr smukus un skatāmus esi veidojis, cerams, ka arī izveidosi ko līdzīgu ig.

https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608

 

pier
Lietotājs
piere bez e
6 atbildes forumā
Online: 4h 59m 03s
Redzēts 2019. gada 08. augustā, 11:47
Pievienots, 2019. gada 08. augustā, 11:37
0
post

teicu, ka nav jēga. ej spēlē fortnite.

9Boz
Servera administrators
Frakciju komanda
VIP
Veterāns
362 atbildes forumā
Online: 36d 14h 36m
Redzēts 29. aprīlī, 20:38
Pievienots, 2019. gada 09. augustā, 10:04
1
post

Bija pietiekami daudz laika lai izrādītu jebkādu aktivitāti, arhivēts.

 

https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0