Čau, čau . Mani sauc Kristers , noteikti pēc nika nepateikt , esmu 17 gadus vecs jaunietis kuram ir nelielas problēmas ar datoru . Problēmas sākas tajā momentā kad apsežos pie viņa un viņš nelaiž prom . Jā , es viņu turu kā dzīvu personu , jo no viņa bieži bļauj FLEXis , bet tā nav problema . Spelēju parsvarā tikai MTA un tikai kick , bet ir arī brīži kad pavadu ļoti daudz laika iekš league of legends . Silver iv , jg main , DrunkDurak , hit me up . MTA Roleplay spelēju tik sen cik sevi zinu , pirmo iespaidu ņēmos exā nospelējot 40 stundas nenopelnot nevienu dolāru un vispār neko nedarot , man patika braukāt un skatīties ko citi dara , drusku debīli , bet man bija tikai 11 gadi . Bij tur pa visu visādas pauzes , bet 15 gados pirmo reizi kļuvu par rp skolotāju jeb gm . Paldies ESKAi par iespēju talajā 2018tajā #odwillliveinourheartsalways . Labi bij laiki , uz kicku mani atvilka flexis divus menešu atpakaļ , paspelēju nedaudz un tad atmetu un pēc šiem div menešiem esmu atpakaļ . Ā , daudzi varbūt mani atceras kā Sīci .
cau cau ❤️
EUNE?
Čau, čau.
@Ofkors yeyeyeyeyeyeye .
bla Cigan nahuj , es jau domāju, kad tu nomiri, jo vel pirms pāris nedēļām aplūkoju profilu foruma PH.
Esi dzirdēts jāa, lai veicas!
Sveiks!
Sveiks!
Beidzot!
čau
- If you don't like me then i'm sorry -
shockins, klassiks, RainersK, Devitais, Danno, Sneaky, 匚ㄚ尺乇乂, marats, Kristherz, FL3X, FizzyS, bLank, Artix, Angelis, Bridges, SkyLine, swolex, Karliks, GeNesiS, yanchux, 518293182, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Madryy, 9Boz, Resnaisfriciskartupelis, ....., pier, OracleOP, hans, IceKing, klaxzy, Ofkors, TrustR, Megiii, sippa, Ērms