Čau visiem, tātad mani sauc Henrijs, dzīvoju Bauskā, esmu 14 gadīgs pusaudzis, kurš savu dzīvi izbauda ejot ārā ar draugiem, un darot lietas kuras man savos gados nevajadzētu darīt, kā arī sēžot pie datora daudz.
Spēlēju dažādas spēles kā PUBG, Fortnite, CSGO, Minecraft, Dažreiz League of Legends, un arī MTA, vēl citas spēles. MTA Spēlēju jau dažus gadus, no sākuma spēlēju dayz, bet pēctam draugs parādija RP un vienkārši no tā brīža, spēlēju daudz. mani iepriekšējie nickname ir kachiiga, baskort, varbūt kāds mani atpazīs nezinu..
Biju gājis florbolā 5 gadus, bet gadu atpakaļ beidzu iet, jo sāku sēdēt pie datora 8h+ un nevēlējos vairs iet.
Ja kāds vēlas, mani sociālie tīkli.
Instagram : swolexx
Snapchat : kachiiga
Ja kādreiz kāds vēlas uzspēlēt kaut ko kopā, var uzaicināt Discord: swolex#2595
Tas itkā pagaidām viss, novēlu visiem šajā komūnā RP'OT, netaisīt huiņas, nesēdēt jailā katru dienu.
good luck yall
- If you don't like me then i'm sorry -
ayo, veiksmi. <3
Čauuuu. Good luck giirl. (atriebība ir salda)
Sveiks,lai veicas turpmāk,veiksmi serverī,good luck.
yo, ka iet
Sveiks!
Cau, atkaribniek!
Sup veiksmīg un nesedi tik daudz pie PC acis ies šķībi
Sveicināts Henrij iekš Kick! Sauc draugus un esi aktīvs,veiksmi serverī!
Yo, bračiņ,
Fucking yo shawty before she leavin
GEEEEEEEEEEEEEERIJSSSSSSSSSSSS
shockins, swolex, Kn0w, Gonzalez, HENNESY, bLank, Tominsh, Poseidons, Cosmoss, yanchux, Hassans , Artix, Vitautas, Ricins, labdaris, SkyLine, Guzman , Chill, piterBog, Assassin, Archa, hans, Ērms, Kristherz, sippa, Devitais, Ofkors, FL3X, Andis619, 𝙀𝙨𝙠𝙖, GeNesiS, huga4life, Madryy, TheKeneddy, 518293182, TrustR, SmokeY, Kiwix, IceKing