Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [x ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [x ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [x ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [- ]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Oto
Iepriekšējie nickname: Kiwix
Tavs vecums: 15
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Meyer Al Capone-The Rapper Of Kings | Dylan Bezos-Nav nodaribināts | Eliot Green-LLC Motus
Pieredze kā Gamemaster: Esmu kādreiz bijis Game Masters, un no tā laika guvu Game Master pamatus tādējādi izprotot šī statusa pienākumus!
Pieredze Roleplay jomā: Ja tā pa lielam paskaita, spēlēju Role Play kādus 4 gadus, un visos šos 4 gadus palēnām sāku gūt iemaņas iekš lomuspēles!
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Jā
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]):https://imgur.com/a/mw1oYCz">https://imgur.com/a/mw1oYCz
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Nu nav ko daudz stāstīt, bet pa lielam! Kā jau minēju, mani sauc Oto un esmu 15 gadus vēc! Labprāt nodarbojos ar sportu, esmu piedalījis futbola, basketbola, riteņbraukšanas pulciņos bet tagad esmu pieķēries florbolam! Bet ar laiku sāku palaisties un darīt visvisādas muļķības, kas kaitē man pašam, bet mana mīļākā nodarbošanās ir sēdēt/gulšņāt mājās un laiku pavadīt spēlējot datoru vai arī ejot ar draugiem ārā!
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera? Bieživien sastopos ar spēlētājiem, kuriem netiklabi sanāk atveidot lomu spēli, tādējādi viņi vienkārši izvairās no tās! Takā šis ir diezgan aktīvs RP serveris, labprāt palīdzētu augt un atīstīties šim serverim un reizēm ir tā, ka administrācīja mēdz aizkavēties vai būt AFK, bet nesaku, ka viņi ir luņi un vēl visvisādi, kā to dara citi spēlētāji!
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Nu tā, noteikti spēšu palīdzet citiem kā vienvarēšu un domāju, ka esmu pietiekami draudzīgs, saprotoš un RolePlay zinoš! Ar prieku apmācītu citus spēlētājus, kuri arī vēlas atveidot šo lomuspēli! Daudz laika pavadu serverī tādēļ domāju, ka ar šo liaku man pietiku darīt gan staff darbus, gan arī veltīt laiku sev! Domāju, ka māku atveidot lomuspēli diezgan kvalitatīvi/saprotami, un pa šo laiku, kad spēlēju RolePlay esmu attīstījis savu loģisko domāšanu pieiekami labi un māku zaudēt lomu spēlē! Vienmēr ar prieku atteloju lomu spēli gandrīz visās situācijās! Vispārīgi esmu pozitīvs un domāju pozitīvi!
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā
AMM, Ok bet tas tavs /history vnk ir šausmas..... es atvainojos bet nu es nezinu kas nošitā sanāks.... sorry bet nu neko citu nevaru labu te saredzēt - PRET
7n4_
Jā, oke, history ir diez gan pilns, bet kas neko nedara, tas arī nekļūdās. Tavs RP man patīk, aktīvs, un manuprāt jādod iespēja izmēģināt jaunietim pierādīt savas spējas.
Aktivitāte ir , rp sajēga ir , /history tā ir huiņ , katram gadās pārkāpt kādu terminu , galvenais , ka ir gadi , galva uz pleciem un griba sasniegt jaunu mērķi un pierādīt sevi. PAR.
Par, strādā pie manis, erpo labi, galva ir uz pleciem. Lai gan history ir pabriesmīgs, bet es domaju, kad varbūt spēsi sevi pierādīt tieši pretēji. Lai jau augstākie kungi lemj tavu likteni. Esi aktīvs un man patīk tavs rp, Veiksmi!!! ;)
Nē, nebūs , PRET !
Tak, ja viņš ir ajailots par OOC Insultu, ka viņš spēs uzturēt playeru kritiku, ja jau sēžot kā playeris esi ooc insultus taisijis ? Tev kritika būs par visu, darīsi pareizi, tevi visi mācīs untt, kā ir labāk un tad nedod dievs ka uztaisa OOC IŅsultu.
Skatos, ka RP Aiovod ar esi taisijis, ka Tu kā Gamasters sevi pierādīsi roleplay jomā , ka zaudējot situāciju uz reiz nevajag taisīt RP Aiovod ? Tad slēgsi iekšā GM un vainosi visus citus ?
Tev pat ir NonRP ka esi sodīts, es nezinu vai tu esi vēl gatavs kļūt par GM.
Neskatoties vēl uz visiem tiem PG,CS , statu transfertiem. Es neuzskatu, ka tu esi pierādijis vēl sevi !
nelasi heit komentarus Al Capone tev izdosies ar treso try tikt staffa !!! es par man patik tavs pieteikums it ipasi ka tu nobeidz katru otro teikumu. tiekamies gmlounge.
1.7. Aizliegts nomelnot projektu,bet nav aizliegta kritikas izteikšana.
Ujjj, mums te ir kas īpašs, tiecies uz augšu un piepildi sapni, došu tev PAR!
Pazinu es vienu Oto Von Bismarck
Lai nu kā , vārda brālis , īsts Ārietis. Veiksmi!
rekomendēju, izskaties jēdzīgs.
Par. Erpojam kopā, RP tiesam pārzini.. Historiys jau IG teicu.. Katrs pieļauj kļūdas, taču retais attopas tas nepieļaut īstajā brīdī.. Viennozīmīgi par.
Pret jo mans konkurents
Kadas isti ir tas geimaster prasibas? Tas ir loti veziski un absurdi, ka pa gmiem piesakas cuvaki, kuri pasi nav atveidojusi/nemak atveidot savu telu... kaut kads geju sviests
No sākuma redzot tavu history, domās bija liels Pret, bet palasot tavu pieteikumu domas par tevi palika 50/50, bet lai notiek dodam iespēju citiem! PAR
Došu par, jo erpo katru reizi, kad ietriecies kaut kur un nelieto bindus.
Agh, šī ir grūta izvēle, itkā esi sakarīgs, RP labi zini nshit, bet tajā pašā laikā bieži vien kaut kādu sūdu dzen utt.
Laikam likšu par, veiksmi.
Kaut kad drīz atdošu tos 16k
Oi Joptvai! Nē nē. Pret! Virkne ar Par pātrūka. Tu apzinies, ka otra iespēja nebūs, taču Vārdu skaiti neievēro, kas liek secināt, ka neproti izteikties, tā gadās arī Ingame . Antirekomendācija!
Ilgi domāju, vai rekomendēšu tevi! Bet diemžēl dēļ tava history šoreiz būšu pret. Bet veiksmi!
Mhm... domāju domāju un izlēmu, ka došu Tev antirekomendāciju. Nezinu Tevi vispār! Un gribēju pateikt, kāpēc esi paņēmis/nozadzis niku no blakus projekta Īpašnieka. Veiksmi!
Kristiāns, Loews, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Raiziņš, Ruffy69, sukamaniramurs, amiz, Kiwix, juppi, annija, Jitzie, Origo Urla, LaMpAcKa, jurislips, archaa, Enija, samantiina, timaballs, dmer777, Kristers, emilinss, DriverOG, bLank, Bosch, Tominsh, Bridges, kristaps_hokage, Sanfliex18, Hačiko, Raivis, yanchux, Skrevele, dandijs, Angelis, Tropkillaz, ingnafs, ivanovs, Ricins, Kazhiks, Artix, Havish, Mote, Tankists, Kristherz, Luwii, TrustR, Pluto, ....., Ērms, SmokeY, 9Boz, Kqastr, TheCrazyRolands, Melnais, FL3X, Ofkors, MrFrosty, panelis, teoy, IceKing, GoblinX, 7n4_, Megiii, esketit., NXTHING, ayeerpers, sweathly, sippa, 𝙀𝙨𝙠𝙖, TheKeneddy, Henriko11, SNAKE, Marks, Fosiks, Sack, Miksens, durejs, Rūdolfs, Tomss, 518293182, , Logix, pecraw, Andis619, realduksitis, JayB, Devitais, Biggy, Pakotajs, SkyLine, Laurz