bilde ko parada kad esi afk par ilgu
1
0
topic
[Likumprojekts] Tieslietu Ministrijas funkcija
Tomss
Lietotājs
46 atbildes forumā
Online: 2d 0h 22m
Redzēts 2021. gada 18. augustā, 10:18
Pievienots, 2019. gada 15. jūlijā, 22:20

Los Santos Valdība š. g. 15.jūlijā ir apstiprinājusi un Tieslietu Ministrs izludina likumprojektu: “Tieslietu Ministrijas funkcijas un pienākumi Los Santos Pilsētā”

 

I. DAĻA - LIKUMPROJEKTA MĒRĶIS

1. Pants. Likumprojekta mērķis ir noteikt Los Santos Tieslietu Ministrijas funkcijas, kā arī tās pienākumus, lai veidotu vienotu un kopēju tieslietu sistēmu Los Santos Pilsētā. 

II. DAĻA – TIESLIETU MINISTRIJAS UZDEVUMI

1. Pants. Tieslietu ministrijas galvenais pienākums ir organizēt tiesu sistēmu Los Santos Pilsētā. Sodīt likumpārkāpējus un rūpēties par brīvu un taisnīgu tiesu sistēmu jebkuram.

2. Pants. Tieslietu ministrija ir atbildīga par pārbaudēm, kas tiks veiktas uzņēmumos, valsts institūcijās, lai pārbaudītu izlietoto līdzekļu lietderību, pārbaudītu nodokļu sistēmas ievērošanu un kontrolēt tās darību Los Santos Pilsētā.

3. Pants. Los Santos Valdības Tieslietu sistēma ir augstākā vara Los Santos Pilsētā. Tā nedrīkst tikt kontrolēta no nevienas citas instances, tādējādi nodrošinot tās tiesiskumu un vienlīdzību jebkurai personai.
 

III. DAĻA – TIESLIETU MINISTRIJAS PILNVAROJUMS

1. Pants. Tieslietu ministrija ir tiesīga izstrādāt kriminālkodeksu. Sastādīt to un papildināt vienojoties ar Los Santos Valdības Priekšsēdētāju /MUTISKI/.

2. Pants. Tieslietu ministrija ir tiesīga doties iekšā jebkurā īpašumā, un veikt momentālu pārbaudi uzņēmumā, lai pārbaudītu nodokļu maksājumus juridiskā uzņēmumā.

3. Pants. Tieslietu ministrija ir tiesīga pieprasīt valsts institūciju paskaidrojumus par izlietotajiem līdzekļiem un to piesavināšanos pret valsts intresēm.

4. Pants. Tieslietu ministrija ir tiesīga sodīt jebkuru personu par jebkuru krimināl vai administratīv pārkāpumu, kas noticis San Andreas Štatā pēc savas likumdošanas.

5. Pants. Tieslietu ministrija var atstādināt no amata jebkuru Los Santos Valsts institūciju vadītāju bez iepriekšējas ziņas, ja viņa darbībās ir novēroti pārkāpumi vai uzsākts tiesas process pret šo personu.

 

15.07.2019
Likumprojekts stājas spēkā ar rītdienu 18.07.2019
Likumprojektu parakstījis Los Santos mērs

 Santino Fanucchi

Paraksts:

 

Pēdējo reizi rediģēja Tomss, 2019. gada 15. jūlijā, 22:27.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 10 ( 143 skatījumi )
Gozmit, Bosch, Tomss, raymanLv, labdaris, Growsmile, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Flandzins, teoy, Niknaaks