EAST COAST CRIPS
Šis gang sastav no niggas un atrodas East Jefferson rajonā. Gang izveidoja Terez Korff un brāli Everett. Mēs nodarbojamies ar cilveku zādzībam, transporta zādzībam, cilveku nogalināšanu, spridzināšanu un karojam ar citiem gangs. Šis gang velas iegūt labas atiecības ar El Corona gang un Rappers Of Kings lai kopa būtu labākie narkotiku ražotaji Los Santos ka arī kopā repot. Sīs gang ģerbjas zilā drēbēs un staigā tikai pa savu rajonu ja viņi nav savā hood tad viņi izbraukuši karot ar citiem gang. East Cost Crips ir bieži saspotams arī pie igs jo tur viņi ir izcinījuši cieņu no citiem. Lai tiktu gang tevi sākuma sitis visi gang members trispadsmit sekundes ja tu izdzivosi tad busi gang un varēsi pardot narkotikas bet ieroci vel nedos. Ganga ir
OOC INFO
Gang var tikt ja tev ir vismaz 12 gadi un loti labas roleplay spejas. Mēs pirmstam parbaudīsim tavu rp. Pievienojoties gang tu piekritisi PK un CK. Si ir mūsu pirmais gang un topic tādēl lūdzu nerakstat slikti.
Šeit es piesitu cilveku pie igs jo nerespekteja mani
Šāds "gangs" jau netika arhivēts iepriekš??
Bet gl anyways
Ko lai saka GL. Bet būtu labāk pievienojies, pie kādas frakcijas.
Pagaidi šis ir joks ? Baltadainais Crips ? Smiekli nāk
omg, Kā varu pievienoties.?
Fucking yo shawty before she leavin
Kas ira sikie ļaujat man rpot, nākamie skrīnsoti bus šodien vakara vai rīt
D:DD
labs, good luck
Mūsu spēcīgie rperi.
Arihvēts
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
Ricins, Caster, Collins, CiMBo, Fllexy, DiegoTapia, SNAKE, Ofkors, dandijs, Tw3nkijs, ArtursLV, Sneaky, Thomas, Devitais, Angelis, Cosmoss, Fushion Lv, Sestais, wolfenstein, 7n4_, Nikucis, huga4life, Raivis, klaxzy, Guzman , teoy, Melnais, Erns, Loews, IceKing, sippa, sweathly, 518293182, realduksitis, 9Boz, Krisic, Brazy, , bandits, Tankists, Keksyoo, Chill, karlizz, raymanLv, Flomits, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Patriots, Mikijs, Kecupsss, Biggy, Twulkz, bLank, Megiii, Madden, Kubitis, TheCrazyRolands, TheKeneddy, Ērms, Kqastr, Fosiks, Knight, naurz, Chemijs, TheWyat, Laurz