bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
9
0
topic
Tiek meklēts foruma moderators
teoy
Lojālais lietotājs
Bijušais foruma moderators
Lets go champ
97 atbildes forumā
Online: 19d 12h 37m
Redzēts 7. martā, 02:03
Pievienots, 2019. gada 07. jūlijā, 02:00


Sveicināti,sakarā ar to,ka foruma administrācijas skaits krietni pazeminājies un viens cilvēks fiziski nevar izsekot visam forumam visas dienas garumā.Tika pieņemts lēmums pieņemt vienu cilvēku uz foruma moderatora amata.

 

 

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam ( nav obligāti ):

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus ( var būt izņēmumi ):

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (Brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h):

 

Pieteikuma anketa

 

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas):

- Pieredze ka foruma moderatoram:

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu:

 

 

 

Rakstīt te pat lejā. Lieki nevienam nerakstīt.

Vēlu visiem veiksmi.

Pēdējo reizi rediģēja teoy, 2019. gada 07. jūlijā, 16:31.
Angelis
Veterāns
daunis
1201 atbildes forumā
Online: 149d 23h 5m
Redzēts 2023. gada 09. septembrī, 23:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 07. jūlijā, 03:36
4
post


Sveicināti,sakarā ar to,ka foruma administrācijas skaits krietni pazeminājies un viens cilvēks fiziski nevar izsekot visam forumam visas dienas garumā.Tika pieņemts lēmums pieņemt vienu cilvēku uz foruma moderatora amata.

 

 

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam ( nav obligāti ):man ir 15

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus ( var būt izņēmumi ):ir

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (Brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h):ir man 4brīdinājuma punkti

 

Pieteikuma anketa

 

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas):Mani sauc Ralfs esmu 15gadus vecs jaunietis kam patīk spēlēt futbolu es spēlēju komandā fk tukums.Brīvajā laikā es erpoju roleplay serveros ,jo man tas ļoti patīk.Mani šeit apceļ daudz reizes un esmu izdomājis iet strādāt pa moderatoru pie jums ,jo man mazliet jau rp ir apnicis un baigi nespēleju un izdomāju palīdzēt adminstrācijai un cilvēkiem.Es erpoju apmēram 2-4 gadus neatceros un es nemācēju erpot,tagad ļoti māku ,un vēlos izpalīdzēt visiem kam vajag

- Pieredze ka foruma moderatoram:nav tapēc mēģināšu ko jaunu

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu:Tā ir jūsu izvēle .jo pieredze man nav un kā teicu esmu bijis adminstrators un game masters bet ne moderators un vēlos ko jaunu,izvēle ir jūsu rokās bet ja vajadzēs kaut gandrīz visu dienu varŗšu palīdzēt

 

 

 

Rakstīt te pat lejā.

Vēlu visiem veiksmi.

cau

SmokeY
Lietotājs
Pixelis
151 atbildes forumā
Online: 20d 0h 11m
Redzēts 2020. gada 26. janvārī, 13:33
Pievienots, 2019. gada 07. jūlijā, 09:59
1
post


Sveicināti,sakarā ar to,ka foruma administrācijas skaits krietni pazeminājies un viens cilvēks fiziski nevar izsekot visam forumam visas dienas garumā.Tika pieņemts lēmums pieņemt vienu cilvēku uz foruma moderatora amata.

 

 

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam ( nav obligāti ):Nu pašlaik 14,būs 15

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus ( var būt izņēmumi ):+

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (Brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h):+

 

Pieteikuma anketa

 

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas):Tātad sāksim nedaudz īsi,mani sauc kristers esmu 14 gadus vecs džeks,drīz jau paliks 15..Esmu no bauskas puses,pareizāk sakot to novadā..Man ļoti patīk spēlēt tieši te,jo liekas,ka atsķiras no citiem komūniem,mani mīļākie hobiji ir baskedbols un hokejs,protams pats trenējos baskedbolā.Kā arī citi džeki apmeklē skolas,tajā skaitā arī es..taču brīvajā laikā es dodos kautkur atpūsties ar draugiem,ļoti patīk klausīties mūziku un mīļākā dziesma ir-(Old Tow Road :D)-Taču es neatpalieku no citiem,arī ļoti bieži esmu piejams gan forumā,gan iekš šī servera,es esmu katru dienu piejams forumā gan arī serverī,tapēc ja ir kādas problēmas droši rakstat privāti.Mīļākās spēlēs iekš datora ir-(CS:GO,Euro Truck Simulator,Vecais labais CS.1.6 :D Un arī mazliet GTA 5,bet taču kur nu bez mūsu iecienītākās spēles(MTA)-Bet pašlaik visbiežāk uzturos iekš mta,jo taču man patīk spēlēt roleplay serverus..ceru ka patika lasīt :).Kautkad uzsaušu sasveicināšanos. :D

 

 

- Pieredze ka foruma moderatoram:Tātad moderātora pieredze samērā ir diezgan liela,spēju darīt savus pienākumus pienācīgi un laicīgi,nekad nedzinu trolli iekš foruma,protams ir savi plusi un mīnusi,kā arī 1 Wp,taču es to reizi nožēloju,uzskatu ka būšu pienācīgs šādam amatam.Palīdzēšu kā varēšu tā lai tas nesagrūtina problēmas foruma komandā,Kā arī pats šeit uzturos iekš foruma ļoti ilgi,kā arī ir ļoti brīvs laikā,kā nu kā ir vasara.Tiešām domāju,ka spēšu darīt savus pienākumus tā kā tos vaidzētu darīt.Esmu gatavs nest lielu atbildību iekš foruma,vienmēr darīšu pa saviem spēkiem,kā arī forumu nedaudz piekārtošu tā lai citiem nerastos problēmas.

 

 

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Nesaku, ka jāpiešķir tieši man, bet es iespējams būtu labs kandidāts, jo līdz šim visus sev uzliktos pienākumus+/- esmu veicis salīdzinoši labi un ne kādas dižās sūdzības nav bijušas, tāpēc iespējams tas liecina par to, ka es spētu pilnvērtīgi uzmanīt arī forumu  sniedzot palīdzīgu roku augstākajai komandai.Protams protu sadarboties ar esošo moderātoru,domāju,ka nebbūtu problēmu savus pienākumus darīt šeit,esmu agrāk bijis arī citos komūnos par moderātoru,protams viņi pašlaik ir ciet,jeb pat aizvērti,es uzskatu,ka būšu pilnvērtīgs šādam amatam.

Pēdējo reizi rediģēja SmokeY, 2019. gada 07. jūlijā, 15:07.

buddyy
Lietotājs++
144 atbildes forumā
Online: 2d 18h 6m
Redzēts 7. aprīlī, 19:46
Pievienots, 2019. gada 07. jūlijā, 14:54
0
post


 

 

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam ( nav obligāti ): 15

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus ( var būt izņēmumi ): +

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (Brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h): ir 3 bridinājumi.

 

Pieteikuma anketa

 

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas): Čau mani sauc Rinalds.Man ir 15 gadi.Man patīk spēlēt videospēlēs un tieši MTA jeb San Andreas.Ar roleplay jau spēlēju 6 gadus.Kā arī man ļoti patīk sports.Domāju ka varu teikt ka esmu universālāis sportists ,jo spēlēju gan futbolu ,gan basketbolu ,gan hokeju ,gan volejbolu u.t.t. Vēl protams arī strādāju ,tāpēc ka dzīvoju laukos arī dažreiz braucu uz mežu kā zarinieks tas ir sestdienas.Man arī ļoti intrese maksķerēšana man pašam ir sava makšķere ar kuru braucu uz copi ar savu krusttēvu.Kā ari jau no bērnibas spēlēju CSGO un CS 1.6.Tas īsumā ari viss par mani.

- Pieredze ka foruma moderatoram: Jau vienreiz biju moderators samp serverī rpmp. Sākuma kad pieteicos ka tas moderatora rangs ir garlaicīgs ka tur tik cilvēkiem ir jāliek wp ,bet ta nav. Jo tev ir arī japrot iemācīt personai pildīt foruma noteikumus un tos viņam izskaidrot.Jo mta spēlē arī mazāka vecuma bērni kuri īsti nezin kas ir tie bridinājumi un kas vispār ir forums.Es piesakos lai to cilvēkiem iemācitu it ipaši jaunajiem lietotājiem kuriem ir kādi 8-12 gadi.Bet esmu gatavs ari apmācīt cilvēkus kuri jau ir pieauguši un nezini šī servera foruma noteikumus.Es pieskatītu forumu, lai nav biedru aizskaršana, sodītu foruma lietotājus, ja tie pārkāptu noteikumus. Palīdzētu ar uzdotajiem jautājumiem, gan pm, gan arī čatā.Vēl būtu arī banotu tos kuriem būtu otri profili, un viņi tos izmantotu sava labā. Es kā moderators uzturētu čatā kārtību, lai nav pārkāpumu, jo parasti viss notiek tur, vairāk vakaros. Forumā arī sodītu liekos postus, kur dažreiz nav jāraksta, man liekas tādu ir daudz. Tad skatīšos ko vel varēšu palīdzēt, ka moderators. Palīdzēšu likt jaunajiem līderiem viņu grupas, kad tiks pieņemti un noņemšu, kad tie atteiksies no sava pienākuma vadīt organizāciju. Gan jau vel kaut ko palīdzēšu, ko lūgs administrācija.Protams ka arī centišos būt pec iespējas aktīvs forumā domāju diena pavadīšu kādas 2-3 stundas forumā ka minimumu.Jo es arī spēlēju pašu serveri nevis tikai pa forumu sēžu.Nu tas pa mazam viss. 

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Tāpēc ka esmu pietiekami aktīvs foruma lietotājs un es protu appieties ar moderatora amatu. Bet neuzskatu ka esmu pats labākais kandidāts ,jo moderātors esmu bijis tikai 1. reizi , bet amatā pavadiju kādas 3 menešus un tad aizgāju no amata ,jo apnika.Bet šeit ir ļoti liels cilvēku skaits ,tāpēc bušu gatavs palīdzet ar visām iespējamajām situācijam.Es saprotu ka nesen nedaudz aizskaru administrāciju par ko ļoti atvainojos ,jo vienkarši vēlējos lai Laur pieņem atpakaļ par gamemaster.Un es ar to nelepojos.Tas vairs tā netkārtosies un es ievērošu noteikumus un likšu citiem tos arī ievērot.

Pēdējo reizi rediģēja buddyy, 2019. gada 07. jūlijā, 15:41.

 

 

 

IceKing
Lietotājs
145 atbildes forumā
Online: 14d 16h 4m
Redzēts 2023. gada 10. februārī, 17:49
Pievienots, 2019. gada 07. jūlijā, 18:06
0
post


Sveicināti,sakarā ar to,ka foruma administrācijas skaits krietni pazeminājies un viens cilvēks fiziski nevar izsekot visam forumam visas dienas garumā.Tika pieņemts lēmums pieņemt vienu cilvēku uz foruma moderatora amata.

 

 

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam ( nav obligāti ): 16

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus ( var būt izņēmumi ): Drīz jau būs gads.

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (Brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h): Nekad nav bijis brīdinājums, cik zinu, jo vienmēr cenšos ievērot noteikumus.

 

Pieteikuma anketa

 

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas): Tātad ,sveiki visiem! Mani sauc Ralfs, brīvajā laikā nodarbojos ar cīņas sporta veidiem. Man ļoti patīk ceļot, kā arī makšķerēt. Es vienkārši mīlu pavadīt savu brīvo laiku makšķerējot kopā ar labu draugu kompānīju. Runājot par ceļošanu es ļoti vēlētos kādreiz aizbraukt uz norvēģiju, tas ir mans sapnis, ko es centīšos piepildīt. Es ļoti vēlētos tur apskatīt kalnus, doties pārgājienos, kā arī izcelt lielos Norvēģijas lomus. Bez ceļošanas mani ļoti piesaista mūzikas instrumenti un zīmēšana, mans mīļākais mākslas veids ir modernā māksla, es vienkārši to dievinu. Runājot par mūzikas instrumentiem es ļoti vēlētos iemācīties spēlēt elektronisko ģitāru, kā arī bungas. Tātad nesen es vel pabeidzu 9. klasi, es jau biju izlēmis kādu profesiju es vēlēšos apgūt un jau skolā iesniedzu dokumentus , un drīz jau uzzināšu vai tikšu uzņemts. 

- Pieredze ka foruma moderatoram: Man diemžēl nav nekādas plašās pieredzes šajā amatā, bet nu katrs mēs uzreiz nepiedzimstam ar pieredzi, tapēc tā mums ir jaiegūst tikai darot.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Es neuzskatu, ka tieši mani vajadzētu pieņemt, bet nu es predendēju uz šo amatu, jo daudzas reizes pamanu , ka cilvēki neievēro foruma noteikumus, postojo zem tēmām ,kurās nedrīkst utt. Ka arī es ļoti daudz pavadu laiku tieši iekš foruma, ja man nav sacensības, tad mani var redzēt forumā gandrīz jebkurā laikā. Kā jau minēju augstak, tad es noteikumus iekš foruma pārzinu ļoti labi, jo nekad nēesmu ticis sodīts. Es domāju, ka spēšu tikt galā ar moderotora pienākumiem un palīdzēt lietotājiem ,sakarā ar forumu. Es uzskatu, ka esmu piemērots šim amata arī tapēc, ka esmu ļoti draudzīgs, un vienmēr gatavs palīdzēt cilvēkiem.

 

 

 

Rakstīt te pat lejā. Lieki nevienam nerakstīt.

Vēlu visiem veiksmi.

esketit.
Bijušais foruma moderators
Bredux
106 atbildes forumā
Online: 18d 15h 57m
Redzēts 2023. gada 14. decembrī, 20:27
Pievienots, 2019. gada 07. jūlijā, 18:38
0
post

 

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam ( nav obligāti ): Ir.

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus ( var būt izņēmumi ): Ir.

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (Brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h): Ir.

 

Pieteikuma anketa

 

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas):

Sveicināti mani sauc Brendons, esmu 18 gadu vecs jaunietis. Dzīvoju es pašlaik Latvijā, bet drīz došos atpakaļ uz Dāniju. Pašlaik lieku Latvijā automašīnas tiesības, jo man tās ir vajadzīgas ārzemēs. Hobija man nav, bet klausos bieži Krievu mūzikas.

RolePlay - RolePlay uzsāku blakus projektā, 2015 gadā. Biju lowaciņš, bet ar laiku pavadot vairākās organizācijās spēju attīstīt RolePlay iemaņas. Vairāk RolePlayoju legālās organizācijās, jo man vairāk tas ieintresēja, bet nācās ar 9Bozu sadraudzēties. Tad sāku erpot pie viņa, kur erpoju melnādaino. Vairāk viņš mani iemācija saistībā kas ir pats RolePlay, respekt viņam. Paldies!

Citas spēles - Neko īpašu nespēlēju, dažreiz CS:GO vai nu PUBG. 

Paldies, par uzmanību!

- Pieredze ka foruma moderatoram: Mana pieredze ir bijusi tieši šajā projektā, biju moderators sen sen, atpakaļ. Tiku galā ar visu, bet tad biju aizgājis no amata.  Gribat zināt, kāpēc? Iepriekšējā Administrācija bija nu tā so so, nācās aiziet. Nebija pat sūdzības par manu neaktivitāti, jo puika es aktīvs un 24/7 foruma varu sēdēt. Vairāk jau no paša telefona. Un protams esmu bijis ari citur moderators, citos projektos. Bet tagad ir laiks un varu veltīt atkārtoti savu laiku šeit un amatam.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Manuprāt, es neesmu savādāks par citiem kandidātiem. Visi vēlās iegūt šo amatu, bet jautājums vai kāds ir uzticams šim amatam. Es domāju, ka katram ir sava velme palīdzēt. Kā kurš to darīs. Amats ir amats, bet krāsa ir krāsa. Es domāju, ka es spēšu pietiekami veltīt laiku prekš šī amata. Esmu gatavs palīdzēt un uzturēt forumu kārtību. Mana aktivitāte ir pietiekoša laba, tāpēc būs viss ļoti idiāli. Veiksmi! Parējiem Kandidātiem!! 

GoblinX
VIP
Jančukiņš
301 atbildes forumā
Online: 32d 17h 58m
Redzēts 2022. gada 05. septembrī, 22:52
Pievienots, 2019. gada 07. jūlijā, 18:55
0
post

Labdien, vēlos paziņot, ka uz moderātoru tiek pieņemts, IceKing, pārliecinošs pieteikums, bet Mirrors tiek pieņemts uz pārbaudes laiku, 1nedēļu.

Paldies visiem, kuri iesūtīja pieteikumus, bija patīkami lasīt.

Ar cieņu GoblinX.

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts Vakar, 15:17
Pievienots, 2019. gada 24. augustā, 15:39
0
post

Atvērts - tiek meklēti vēl divi foruma moderatori. 

Savus pieteikumus rakstīt zem šī posta.

Veiksmi visiem gribētājiem!

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Ofkors
SuperBiedrs
Mediķis
гקﻮ๏๔
911 atbildes forumā
Online: 46d 10h 15m
Redzēts 14. aprīlī, 12:00
Pievienots, 2019. gada 24. augustā, 16:19
0
post


Sveicināti,sakarā ar to,ka foruma administrācijas skaits krietni pazeminājies un viens cilvēks fiziski nevar izsekot visam forumam visas dienas garumā.Tika pieņemts lēmums pieņemt vienu cilvēku uz foruma moderatora amata.

 

 

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam ( nav obligāti ): +

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus ( var būt izņēmumi ): +

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (Brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h): +

 

Pieteikuma anketa

 

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas): Labas dienas, cienijamie KICK.lv lietotāji.

Mans vārds ir Atis, nāku es no Kurzemes vēja dzimšanas vietas - Liepājas. Esmu 17 gadus jauns čuvaks ar daudz un dažādām interesēm. Aizraujos ar datorspēlēm, nedaudz sportu, patīk pa retam aiziet paspārdīt bumbu vai pamētāt pa grozu.. Esmu brīvs, soo meičas hmu ;) RPoju jau labu laiku, nepilni 5 gadi jau ir, sāku ar sampu, kā jau visi šejienieši (Degradējos, kā saka), nospēlēju tur 3 ar pusi gadus, pēdējo pusotru gadu aizraujos ar MTA, cuz samps ded variants. Spēlēju protams citas spēles, lols, CS:GO (ļoti reti), brawlhalla, speedrunners, tetris. Tas taka būtu viss, kas jums par mani taka ir jāzin.  Kickam novēlu veiksmi un izturību, spēlētājiem - sākt rpot un iztikt bez terminu pārkāpšanas.

- Pieredze ka foruma moderatoram: Ir, bet neliela, esmu moderējis dažos projektos, samp laikos, MTA komūnos vēl tāda iespēja nav bijusi, kaut ko atceros, kaut ko esmu aizmirsis, nenāks jau par sliktu atsvaidzināt, tās, zināšanas.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Tātad, esmu ļoti aktīvs forumā, pavadu šeit vidēji 4 stundas dienā, kas jau ir liels pluss, pārzinu foruma noteikumus, labā līmenī, ir arī neliela pieredze "Moderātors" statusā, protams, ilgi neesmu bījis, bet problēmu ar to nebūs, kā arī, mana gramatika ir labā līmenī. Esmu komunikabls, jautrs, pa retam kašķīgs un piekasīks, pazīstama persona iekš šī komūna, kas dod daudz priekšrocības, jau tagad daudz palīdzu @IceKing, ar moderatora statusu varēšu daudz vairāk viņam palīdzēt, pieskatīt un pilnveidot forumu. Nenoliedzu, ka ir un būs labāki kandidāti, par mani, bet, kā saka, kas neriskē, tas nedzer šampanieti.

 

SmokeY
Lietotājs
Pixelis
151 atbildes forumā
Online: 20d 0h 11m
Redzēts 2020. gada 26. janvārī, 13:33
Pievienots, 2019. gada 24. augustā, 19:53
2
post


Sveicināti,sakarā ar to,ka foruma administrācijas skaits krietni pazeminājies un viens cilvēks fiziski nevar izsekot visam forumam visas dienas garumā.Tika pieņemts lēmums pieņemt vienu cilvēku uz foruma moderatora amata.

 

 

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam ( nav obligāti ):15

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus ( var būt izņēmumi ):+

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (Brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h):+

 

Pieteikuma anketa

 

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas):Tātad sāksim nedaudz īsi,mani sauc kristers esmu 15 gadus vecs džeks,.Esmu no bauskas puses,pareizāk sakot to novadā..Man ļoti patīk spēlēt tieši te,jo liekas,ka atsķiras no citiem komūniem,mani mīļākie hobiji ir baskedbols un hokejs,protams pats trenējos baskedbolā.Kā arī citi džeki apmeklē skolas,tajā skaitā arī es..taču brīvajā laikā es dodos kautkur atpūsties ar draugiem,ļoti patīk klausīties mūziku un mīļākā dziesma ir-( The sou kings )-Taču es neatpalieku no citiem,arī ļoti bieži esmu piejams gan forumā,gan iekš šī servera,es esmu katru dienu piejams forumā gan arī serverī,tapēc ja ir kādas problēmas droši rakstat privāti.Mīļākās spēlēs iekš datora ir-(CS:GO,Euro Truck Simulator,Vecais labais CS.1.6 <img class=" src="https://mta.kick.lv/assets/img/emoticons/2/lough.gif" /> Un arī mazliet GTA 5,bet taču kur nu bez mūsu iecienītākās spēles(MTA)-Bet pašlaik visbiežāk uzturos iekš mta,jo taču man patīk spēlēt roleplay serverus..

 

- Pieredze ka foruma moderatoram:Tātad moderātora pieredze samērā ir diezgan liela,spēju darīt savus pienākumus pienācīgi un laicīgi,nekad nedzinu trolli iekš foruma,protams ir savi plusi un mīnusi,kā arī 1 Wp,taču es to reizi nožēloju,uzskatu ka būšu pienācīgs šādam amatam.Palīdzēšu kā varēšu tā lai tas nesagrūtina problēmas foruma komandā,Kā arī pats šeit uzturos iekš foruma ļoti ilgi,kā arī ir ļoti brīvs laikā,kā nu kā ir vasara.Tiešām domāju,ka spēšu darīt savus pienākumus tā kā tos vaidzētu darīt.Esmu gatavs nest lielu atbildību iekš foruma,vienmēr darīšu pa saviem spēkiem,kā arī forumu nedaudz piekārtošu tā lai citiem nerastos problēmas.

 

 

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Nesaku, ka jāpiešķir tieši man, bet es iespējams būtu labs kandidāts, jo līdz šim visus sev uzliktos pienākumus+/- esmu veicis salīdzinoši labi un ne kādas dižās sūdzības nav bijušas, tāpēc iespējams tas liecina par to, ka es spētu pilnvērtīgi uzmanīt arī forumu  sniedzot palīdzīgu roku augstākajai komandai.Protams protu sadarboties ar esošo moderātoru,domāju,ka nebbūtu problēmu savus pienākumus darīt šeit,esmu agrāk bijis arī citos komūnos par moderātoru,protams viņi pašlaik ir ciet,jeb pat aizvērti,es uzskatu,ka būšu pilnvērtīgs šādam amatam.

Pēdējo reizi rediģēja SmokeY, 2019. gada 24. augustā, 19:54.

buddyy
Lietotājs++
144 atbildes forumā
Online: 2d 18h 6m
Redzēts 7. aprīlī, 19:46
Pievienots, 2019. gada 24. augustā, 21:31
3
post


 

 

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam ( nav obligāti ): 15

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus ( var būt izņēmumi ): +

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (Brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h): Ir. 

 

Pieteikuma anketa

 

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas): Čau mani sauc Rinalds.Man ir 15 gadi.Man patīk spēlēt videospēlēs un tieši MTA jeb San Andreas.Ar roleplay jau spēlēju 6 gadus.Kā arī man ļoti patīk sports.Domāju ka varu teikt ka esmu universālāis sportists ,jo spēlēju gan futbolu ,gan basketbolu ,gan hokeju ,gan volejbolu u.t.t. Vēl protams arī strādāju ,tāpēc ka dzīvoju laukos arī dažreiz braucu uz mežu kā zarinieks tas ir sestdienas.Man arī ļoti intrese maksķerēšana man pašam ir sava makšķere ar kuru braucu uz copi ar savu krusttēvu.Kā ari jau no bērnibas spēlēju CSGO un CS 1.6.Tas īsumā ari viss par mani.

- Pieredze ka foruma moderatoram: Tagad esmu samp komūna mods juicy. Jau vienreiz biju moderators samp serverī rpmp. Sākuma kad pieteicos ka tas moderatora rangs ir garlaicīgs ka tur tik cilvēkiem ir jāliek wp ,bet ta nav. Jo tev ir arī japrot iemācīt personai pildīt foruma noteikumus un tos viņam izskaidrot.Jo mta spēlē arī mazāka vecuma bērni kuri īsti nezin kas ir tie bridinājumi un kas vispār ir forums.Es piesakos lai to cilvēkiem iemācitu it ipaši jaunajiem lietotājiem kuriem ir kādi 8-12 gadi.Bet esmu gatavs ari apmācīt cilvēkus kuri jau ir pieauguši un nezini šī servera foruma noteikumus.Es pieskatītu forumu, lai nav biedru aizskaršana, sodītu foruma lietotājus, ja tie pārkāptu noteikumus. Palīdzētu ar uzdotajiem jautājumiem, gan pm, gan arī čatā.Vēl būtu arī banotu tos kuriem būtu otri profili, un viņi tos izmantotu sava labā. Es kā moderators uzturētu čatā kārtību, lai nav pārkāpumu, jo parasti viss notiek tur, vairāk vakaros. Forumā arī sodītu liekos postus, kur dažreiz nav jāraksta, man liekas tādu ir daudz. Tad skatīšos ko vel varēšu palīdzēt, ka moderators. Palīdzēšu likt jaunajiem līderiem viņu grupas, kad tiks pieņemti un noņemšu, kad tie atteiksies no sava pienākuma vadīt organizāciju. Gan jau vel kaut ko palīdzēšu, ko lūgs administrācija.Protams ka arī centišos būt pec iespējas aktīvs forumā domāju diena pavadīšu kādas 2-3 stundas forumā ka minimumu.Jo es arī spēlēju pašu serveri nevis tikai pa forumu sēžu.Nu tas pa mazam viss. 

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Tāpēc ka esmu pietiekami aktīvs foruma lietotājs un es protu appieties ar moderatora amatu. Bet neuzskatu ka esmu pats labākais kandidāts ,jo moderātors esmu bijis tikai 1. reizi , bet amatā pavadiju kādas 3 menešus un tad aizgāju no amata ,jo apnika.Bet šeit ir ļoti liels cilvēku skaits ,tāpēc bušu gatavs palīdzet ar visām iespējamajām situācijām.  Saprotu ka samp mož moderators atsķirās ar piemēram no mta. Bet nu kas leik man iemācīties viss jau ir diezgān līdzīgi kā piemēram wp likumi un viss tas ir vienāds. Es nezinu īsti kā šeit vajadzēs mainīt grupu ,jo nu samp bija ka jauziet uz personas profila un tur var visu itkā atrast. 

Pēdējo reizi rediģēja buddyy, 2019. gada 28. augustā, 13:38.

 

 

 

wolfenstein
Lietotājs
242 atbildes forumā
Online: 8d 3h 58m
Redzēts 7. janvārī, 21:59
Pievienots, 2019. gada 25. augustā, 02:11
3
post


Sveicināti,sakarā ar to,ka foruma administrācijas skaits krietni pazeminājies un viens cilvēks fiziski nevar izsekot visam forumam visas dienas garumā.Tika pieņemts lēmums pieņemt vienu cilvēku uz foruma moderatora amata.

 

 

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam ( nav obligāti ): 14

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus ( var būt izņēmumi ): yes.

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (Brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h): 2

 

Pieteikuma anketa

 

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas): Mani sauc Ričards, man ir 14 gadi, esmu no Kuldiigas. Patiik kjidinaaties gar mopeediem (vispaariibaa tehniku), patiik basketbols. Erpoju jau kaadus 2 gadus, taatad ir pieredze. Dazhreiz speeleeju citas speeles kaa MSC (super reti), CS:GO (pareti), bet visvairaak esmu aizraavies ar MTA. Kicku visulaiku speeleeju no MTA serveriem neko citu.

 

- Pieredze ka foruma moderatoram: Nav, taapeec veelos ko jaunu pameegjinaat.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Nesaku kad tieshi mani jaapienjem, bet jaa esmu aktiivs forumaa, zinu foruma noteikumus un vareeshu izpaliidzeet visiem. Esmu jautrs, dazhreiz kashkjiigs un ar labu humora izjuutu.

 

 

 

Rakstīt te pat lejā. Lieki nevienam nerakstīt.

Vēlu visiem veiksmi.

Cosmoss
Lietotājs
kruc puika
168 atbildes forumā
Online: 6d 10h 37m
Redzēts 2020. gada 29. maijā, 13:07
Pievienots, 2019. gada 25. augustā, 02:33
3
post


Sveicināti,sakarā ar to,ka foruma administrācijas skaits krietni pazeminājies un viens cilvēks fiziski nevar izsekot visam forumam visas dienas garumā.Tika pieņemts lēmums pieņemt vienu cilvēku uz foruma moderatora amata.

 

 

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam ( nav obligāti ): Nav. (15 gadi)

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus ( var būt izņēmumi ): Ir.

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (Brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h): Ir.

 

Pieteikuma anketa

 

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas): Cosmoss is there! ČAWA...

...Sveiks, jā tu! Tu, tu! Kā iet? 🙂 Nu, tas laikam ir mazliet sasveicināšanās topiks, tātad, man vajag par sevīm kautko pastāstīt vaine?

Nu.. Mani sauc Dmitrijs, atļauju saukt par Dimonu. Man ir 15 gadi. Esmu dzimis tālajā varbūt arī tuvajā Rēzeknē. Ja godīgi man ļoti patīk spēlēt basketbolu. Bieži vien izeju ārā ar draugiem to paspēlēt. Izejot ārā ar draugiem gadās kādu reizīti arī uzpīpēt 🚬

Labi, tagad mazliet par spēlītēm. Es spēlēju Samp ļoti sen.. atnākot no tā uz Mta, es biju riktīgā a*ujā no tā lielā Rp, bet nu ar laiku pieradu un pat audz ko iemācījos no tā visa. Tagad jau ir pagājuši pāres gadi kā spēlēju Rp. Reizēm tāpat ieeju Samp lai pačilotu. (man tur ir pilns ar čītiem 😄 tikai ne vienam nesaki *lūdzu* )

- Pieredze ka foruma moderatoram: Amm, nav baigi liela. Gribu sevi izmēģināt kaut kamā jaunā :) . Pilnīgi ticu ka spēšu tikt galā ar saviem paredzētajām uzdevumiem.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Ahh, shit! Here we go again! Nu tātad, esmu diezgan jeb pietiekami aktīvs foruma aktivitātēs un pašā forumā, esmu diezgan mierīgs kad mani kāds baig nenokaitina, esmu morāli izturīgs, huj tu mani aizskarsi ar pirmo mēģinājumu xd (atvainojos par lamu vārdiem). Neciešu pārkāpējus un vēlos palīdzēt foruma un komūna apmeklētājiem un kā arī lojolajiem lietotājiem.

Ayy, jauku tev dieniņu, ja izlasīji pilnīgi visu tad liieeellss tev paldies ;).

 

 

bLank
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
banknote
579 atbildes forumā
Online: 115d 9h 50m
Redzēts 4. aprīlī, 11:11
Pievienots, 2019. gada 28. augustā, 10:29
3
post


Sveicināti,sakarā ar to,ka foruma administrācijas skaits krietni pazeminājies un viens cilvēks fiziski nevar izsekot visam forumam visas dienas garumā.Tika pieņemts lēmums pieņemt vienu cilvēku uz foruma moderatora amata.

 

 

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam ( nav obligāti ): Ir 17.

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus ( var būt izņēmumi ): Ir.

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (Brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h): Nav neviens brīdinājuma punkts.

 

Pieteikuma anketa

 

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas): Nav jēga gari stāstīt. Tātad mani sauc Artis, ja kāds vēl nezina. Dzīvoju es Kuldīgā. Brīvaja laikā, kad esmu pie datora, spēlēju Rust/Dota 2/CS:GO. Izejot ārā pārsvarā vairs netiek vairs spēlēts, piemēram, basketbols, taču jau tiek dzerts alus. Mīļākais gadalaiks - Ja ir laba ziema, tad ziema, bet ja ziema iesūka dibentiņu, tad labāk vasara. Patīk spēlēt hokejs, ļoti. Ja ir auksta ziema, tad uz ledus pavadu kādas 6 stundas. Patīk peldēt, paspēlēj volejbolu. Esmu tāds cilvēks, kam sanāk visi sporta veida, varbūt ne perfekti, bet ja pietrūktu kāds cilvēks, lai varētu uzspēlēt mani var saukt.

- Pieredze ka foruma moderatoram: Ir bijusi pieredze Thru, Serpent'ā, biju vēlvienā, bet neatceros īsti nosaukumu, tas pirms ilgāka laika bija.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Cik skatos, pašreizējie kandidāti ir visi bez pieredzes, jā, protams, viņi var tikt apmācīti un būt labāki par mani, taču mani nebūtu jāapmāca, atrodos jau MTA kick ''subforumā'' jau kādu laiku, saprotu kā šeit viss notiekās, nebūtu problēmas, ja kāds palūgtu ko atrast, ja pats nevarētu.(Ir bijuši gadījumi chatbox'ā.) 

swolex
Lietotājs
𝖍𝖊𝖓𝖗𝖎𝖏𝖘 I
457 atbildes forumā
Online: 9d 2h 40m
Redzēts 2023. gada 25. septembrī, 10:12
Pievienots, 2019. gada 28. augustā, 13:30
3
post


Sveicināti,sakarā ar to,ka foruma administrācijas skaits krietni pazeminājies un viens cilvēks fiziski nevar izsekot visam forumam visas dienas garumā.Tika pieņemts lēmums pieņemt vienu cilvēku uz foruma moderatora amata.

 

 

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam ( nav obligāti ): - 14 

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus ( var būt izņēmumi ): Forumā esmu reģistrējies 114 dienas.

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (Brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h): + Nav neviena brīdinājuma.

 

Pieteikuma anketa

 

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas): Čau visiem, tātad mani sauc Henrijs, dzīvoju Bauskā, esmu 14 gadīgs pusaudzis, kurš savu dzīvi izbauda ejot ārā ar draugiem, un darot lietas kuras man savos gados nevajadzētu darīt, kā arī sēžot pie datora daudz.Spēlēju dažādas spēles kā PUBG, Fortnite, CSGO, Minecraft, Dažreiz League of Legends, un arī MTA, vēl citas spēles. MTA Spēlēju jau dažus gadus, no sākuma spēlēju dayz, bet pēctam draugs parādija RP un vienkārši no tā brīža, spēlēju daudz. mani iepriekšējie nickname ir kachiiga, baskort, varbūt kāds mani atpazīs nezinu. Biju gājis florbolā 5 gadus, bet gadu atpakaļ beidzu iet, jo sāku sēdēt pie datora 8h+ un nevēlējos vairs iet.

- Pieredze ka foruma moderatoram: Diemžēl, pieredze, kā foruma moderātoram man nav, bet tomēr vēlos pamēģināt tikt uz šo amatu, bet ar forumu esmu strādājis.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Manuprāt, mani vajadzētu pieņemt tieši tapēc, ka forumā esmu aktīvs pēdējā laikā, serverī arī cenšos būt ļoti aktīvs, ļoti forumā cenšos saņemt apbalvojumus, jo patīk kā izskatās, ka ir daudz apbalvojumu, vismaz cenšos kaut ko sasniegt xd.. Domāju, ka esmu aktīvāks nekā dažs labs šajā forumā, kas dažreiz aizņem vairākas dienas, lai savestu forumu kārtībā, to pat nedara moderātori, bet cilvēki kuriem ir statuss ingame.

- If you don't like me then i'm sorry -

Daave
Lietotājs
114 atbildes forumā
Online: 29d 15h 11m
Redzēts 2021. gada 26. jūlijā, 17:36
Pievienots, 2019. gada 28. augustā, 21:55
3
post

 

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam ( nav obligāti ): 15

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus ( var būt izņēmumi ): Ir

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (Brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h):  Ir

 

Pieteikuma anketa

 

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas):

Sveicināti mani sauc Dāvis esmu 15 gadus vecs jaunietis. Dzīvoju Es Latvijā, precīzāk  Kuldīgā . Bieži  nodarbojos ar sportu, un ari sanāk biežāk pasēdēt pie datora. Mācības ne īpaši patīk, bet kautkā jau novelk ,lai tiktu tālāk

RolePlay - RolePlay pašu uzsāku nu apmērām 2015 gadā apmērām.  Uzzinājām par tādu no viena čoma, tad nu izlēmām ari pameiģināt. Protams sākumā  bija kā bija , bet nu ar laiku un apmācībām  sāka daudz maz kautkas sanākt.

Citas spēles - Pēdejā laikā sanāk  biežāk ari uzspēlēt CS:GO 

 

- Pieredze ka foruma moderatoram: Nū, mana pieredze šai amatā nav bijusi tā lielākā, bet nu daudzmas saprotu kas un kā ir. Pats esmu veidojis forumu , tākā domāju kad problēmu nebūs ari šeit piestrādāt par moderātoru..

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Nu domāju kad neesmu tas sliktākais kandidāts, bet nu ari neemsu tas labākas. Domāju kad man varētu  dot šadu pienākumu. Jo zinu kad problēmas   neradīšu gan sev gan citiem šī foruma lietotājiem. Pārsvarā jau gribētos , jo redzu kad ir nepieciešams velviens palīgs, lai viss ritētu ātrak nekā tagad...

 

Paldies par uzmanību!

Pēdējo reizi rediģēja Daave, 2019. gada 28. augustā, 22:00.

 

yanchux
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
Bijušais foruma moderators
JANČUKS
1453 atbildes forumā
Online: 74d 5h 58m
Redzēts Vakar, 22:13
Pievienots, 2019. gada 29. augustā, 16:30
0
post

 

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam ( nav obligāti ): 16

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus ( var būt izņēmumi ): Well, izņēmums I guess.

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (Brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h): Neviens no iepriekšminētajiem.

 

Pieteikuma anketa

 

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas): 

"Teksts ņemts no sasviecināšanās topika"

Ayy, What's good, kick.lv lietotāji. Nolēmu uztaisīt tādu, kā sasveicināšanās topiku (P.S - Nekad iepriekš neesmu tādu taisījis, don't throw hate at me for that). Mani sauc Jānis, kick'ā kādu laiku zināms kā Kaartezz, Cartez utt. Zinu, ka neesmu nekas jauns šaja komūnā, bet tas neliedz faktu, ka vēlos iepazīstināt sevi nedaudz tuvāk. So, let's begin... Man ir 16 gadi, brīvo laiku, diemžēl, vai ne-diemžēl, mēdzu pavadīt mājās (Precīzāk "Mājas, pie datora"). Bez MTA, vēl izbaudu tādas spēles, kā osu!, un pa retai reizei - fortnite (protams, ja ir laba kompānija). Bez spēlēm, mēdzu arī skatīties anime stuff. Nē, cilvēki, neesmu nekāds augstākas pakāpes weeb, otaku, vai sazin vēl kas, Vienkārši dodu priekšroku japāņu multenēm. Runājot par to, kā esmu nonācis līdz kick.lv?... Savu pirmo RolePlay iespaidu guvu Kova samp latviešu serverī (Nereklamēšu kurā, bet nu sapratām). Sākumā RP Gamemode šķita nedaudz, teiksim tā, neinteresants, jo neizpratu ne kripatiņu no RP pamatiem, terminiem utt. (2013./2014. gads). Tālāk, sekoja citi latviešu SAMP komūni (2015./2016. gads), kuros pirmo reizi guvu iespaidu, kā ir vadīt organizāciju (Vadīju Vagos gang). Pēctam (2016. gadā) pavisam nejauši, uzskrēju vienam youtube video (Ja nemaldos kautkāda sūdzība, vai kkas tāds iekš servera MTA.KICK.LV). Nu tā, es nolēmu pamēģināt pāriet no SAMP platformas uz MTA. Pirmais iespaids bija ļoti patīkams, visi custom mappingi, RP augstākā līmenī, Mašīnas, kas atbilst īstās dzīves modeļiem (Nevis sultan, club, elegy utt.). Proti, bija grūti pierast pie RP līmeņa (RP'ot situācijas, mācēt zaudēt RP situācijās, nevis darīt visu iespējamo, lai būtu pārāks), taču smags darbs ir atmaksājies. Esmu mēģinājis arī uzsākt Youtube karjeru. Uzsākums bija ideāls (Līdz 150 abonētājiem), taču pēctam vienkārši nebija vēlmes taisīt video, strīmot (KaartezzTV, ja kādam ir ļoti interese pačekot ). Vispār, esmu ļoti runīgs, pļāpīgs, pozitīvs. Izrādu vēlmi gūt jaunas zināšanas visādās jomās, kā piemēram mopēdu labošana (Pašam pieder Wonjan WJ50), datoru labošana (Pats esmu salicis savu PC build // Ja kādam interesē specifikācija, go ahead - ask ) un tādā garā... Pēc sasveicināšanās topika noteikti var spriest, ka esmu tur kautkāds romānu rakstītājs, bet nē, man vienkārši patīk dalīties domās ar citiem cilvēkiem. (Mans instagram accountiņš, ja kādam interesē  https://www.instagram.com/kaartezz/">https://www.instagram.com/kaartezz/ , varat pačekot bildītes :D) Un yam, tas arī pa lielam tākā viss pagaidām.  Aaa, un vēl Discord " Kaartezz#6462 ", droši pievienojat friendlistam, brīvajā laika patīk vest jaukas sarunas, kā arī nakts bazarus . Tagad gan, laikam jābeidz rakstīt, Davajj, Čau!

- Pieredze ka foruma moderatoram: Pieredzes kā foruma moderatoram, diemžēl, nav, taču, vienmēr izrādu iniecatīvu uz jaunām lietām. 

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: So, tātad... Par foruma moderatoru vēlos pieteikties sakarā ar pašreizējo foruma stāvokli, jeb runājot skaidrā valodā, ir redzams, ka mūsu forumā ir moderatoru trūkums. Pašlaik darbojās tikai viens mods, un uzkraut visus pienākumus uz viena cilvēka pleciem ir kā ir. Protams, nestāstīšu te tagad, ka esmu tas labākais kandidāts utt., kā dažs labs, taču aktivitāti cenšos izrādīt gan forumā, gan In-Game darbībā. Pārzinu foruma noteikumus, teiksim tā, pieklājīgā līmenī, un domāju, ka mana palīdzība nevienam no mums nenāktu par skādi. Garāk un plašāk nerakstīšu, jo bezjēdzīga muldēšana šeit nav nepieciešama.

 

Veiksmi pārējiem kandidātiem <3

Pēdējo reizi rediģēja yanchux, 2020. gada 25. janvārī, 16:35.

fujax

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts Vakar, 15:17
Pievienots, 2019. gada 02. septembrī, 19:19
0
post

Tiek pieņemts pagaidām viens moderators - Ofkors

Pārējie rakstītie pieteikumi tiek noraidīti.

Ja vēlaties uzzināt kāpēc noradīti, tad lūgums rakstīt man PM, atbildēšu katram.

 

Meklējam vēl vienu moderatoru, rakstīt savus pieteikumus zem šī posta.

Veiksmi!

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

buddyy
Lietotājs++
144 atbildes forumā
Online: 2d 18h 6m
Redzēts 7. aprīlī, 19:46
Pievienots, 2019. gada 11. septembrī, 21:09
4
post


 

Varbūt iedosiet iespēju reizi! Es esmu bijis mods un pratīšu ar to appieties!

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam ( nav obligāti ): 15

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus ( var būt izņēmumi ): +

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (Brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h): Ir. 

 

Pieteikuma anketa

 

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas): Čau mani sauc Rinalds.Man ir 15 gadi.Man patīk spēlēt videospēlēs un tieši MTA jeb San Andreas.Ar roleplay jau spēlēju 6 gadus.Kā arī man ļoti patīk sports.Domāju ka varu teikt ka esmu universālāis sportists ,jo spēlēju gan futbolu ,gan basketbolu ,gan hokeju ,gan volejbolu u.t.t. Vēl protams arī strādāju ,tāpēc ka dzīvoju laukos arī dažreiz braucu uz mežu kā zarinieks tas ir sestdienas.Man arī ļoti intrese maksķerēšana man pašam ir sava makšķere ar kuru braucu uz copi ar savu krusttēvu.Kā ari jau no bērnibas spēlēju CSGO un CS 1.6.Tas īsumā ari viss par mani.

- Pieredze ka foruma moderatoram: Tagad esmu samp komūna mods juicy. Jau vienreiz biju moderators samp serverī rpmp. Sākuma kad pieteicos ka tas moderatora rangs ir garlaicīgs ka tur tik cilvēkiem ir jāliek wp ,bet ta nav. Jo tev ir arī japrot iemācīt personai pildīt foruma noteikumus un tos viņam izskaidrot.Jo mta spēlē arī mazāka vecuma bērni kuri īsti nezin kas ir tie bridinājumi un kas vispār ir forums.Es piesakos lai to cilvēkiem iemācitu it ipaši jaunajiem lietotājiem kuriem ir kādi 8-12 gadi.Bet esmu gatavs ari apmācīt cilvēkus kuri jau ir pieauguši un nezini šī servera foruma noteikumus.Es pieskatītu forumu, lai nav biedru aizskaršana, sodītu foruma lietotājus, ja tie pārkāptu noteikumus. Palīdzētu ar uzdotajiem jautājumiem, gan pm, gan arī čatā.Vēl būtu arī banotu tos kuriem būtu otri profili, un viņi tos izmantotu sava labā. Es kā moderators uzturētu čatā kārtību, lai nav pārkāpumu, jo parasti viss notiek tur, vairāk vakaros. Forumā arī sodītu liekos postus, kur dažreiz nav jāraksta, man liekas tādu ir daudz. Tad skatīšos ko vel varēšu palīdzēt, ka moderators. Palīdzēšu likt jaunajiem līderiem viņu grupas, kad tiks pieņemti un noņemšu, kad tie atteiksies no sava pienākuma vadīt organizāciju. Gan jau vel kaut ko palīdzēšu, ko lūgs administrācija.Protams ka arī centišos būt pec iespējas aktīvs forumā domāju diena pavadīšu kādas 2-3 stundas forumā ka minimumu.Jo es arī spēlēju pašu serveri nevis tikai pa forumu sēžu.Nu tas pa mazam viss. 

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Tāpēc ka esmu pietiekami aktīvs foruma lietotājs un es protu appieties ar moderatora amatu. Bet neuzskatu ka esmu pats labākais kandidāts ,jo moderātors esmu bijis tikai 1. reizi , bet amatā pavadiju kādas 3 menešus un tad aizgāju no amata ,jo apnika.Bet šeit ir ļoti liels cilvēku skaits ,tāpēc bušu gatavs palīdzet ar visām iespējamajām situācijām.  Saprotu ka samp mož moderators atsķirās ar piemēram no mta. Bet nu kas leik man iemācīties viss jau ir diezgān līdzīgi kā piemēram wp likumi un viss tas ir vienāds. Es nezinu īsti kā šeit vajadzēs mainīt grupu ,jo nu samp bija ka jauziet uz personas profila un tur var visu itkā atrast. 

 

 

 

yanchux
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
Bijušais foruma moderators
JANČUKS
1453 atbildes forumā
Online: 74d 5h 58m
Redzēts Vakar, 22:13
Pievienots, 2019. gada 29. septembrī, 12:03
1
post


Sveicināti,sakarā ar to,ka foruma administrācijas skaits krietni pazeminājies un viens cilvēks fiziski nevar izsekot visam forumam visas dienas garumā.Tika pieņemts lēmums pieņemt vienu cilvēku uz foruma moderatora amata.

 

 

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam ( nav obligāti ): 16

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus ( var būt izņēmumi ): +

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (Brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h): +

Pieteikuma anketa

 

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas): Svārstījos starp to, vai kopēt no sasveicināšanās topika, vai rakstīt no jauna. Paliku pie tā, ka rakstīšu jaunu. Tātad, kā jau lielai komūna lietotāju daļai, zināms, mani sauc Jānis, esmu 16 gadus vecs/jauns jaunietis, kas brīvo laiku mēdz pavadīt mājās, spēlējot datorspēles. Pašlaik mācos 11. klasē, taču ar skolu esmu "Uz Jūs", jo uzskatu, ka savu laiku, varu pavadīt noderīgākām nodarbēm, no kurām es gūtu finansiālu labumu. Īsāk sakot, vēlos strādāt. Runājot par datorspēlēm, manas favorite ir, obviously GTA San Andreas, GTA V, CS:GO, pa retai reizei arī PUBG, un protams, osu!. Gari un plaši par sevi nerakstīšu, ja vēlaties zināt vairāk, pačekojiet sasveicināšanās topiku.

- Pieredze ka foruma moderatoram: Pieredzes kā foruma moderatoram, diemžēl, nav, taču, vienmēr izrādu iniecatīvu uz jaunām lietām. 

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Es uzskatu, ka esmu atbilstošs foruma moderatora amatam, jo esmu cilvēks ar augstu atbildības sajūtu, salīdzinoši augsti attīstītām gramatikas prasmēm, kā arī, esmu aktīvs, saprotošs, un maksimāli pozitīvs. 3 postus augstāk redzams, ka vienreiz mēģināju pieteikties amatā par foruma moderatoru, taču, diemžel, komūna vadošajam sastāvam, laikam nepatika pieteikums, tādēļ mēģināšu my best, lai vēsture neatkārtotos. Tātad, zināms, ka pašlaik, uz doto brīdi forumā ir viens moderators @Ofkors, taču visu sagrūst uz viena cilvēka pleciem nav prāta darbs, tādēļ, uzskatu, ka forumam būtu nepieciešami vismaz 2 moderatori. Augstāk jau ir minēts, ka tiek meklēts vēl 1 moderators, taču, skaidri redzams, ka pieteicies tikai viens cilvēks ar pēdējo aktivitāti "18. septembrī". Noteikti, būs cilvēki, kas manu pieteikumu neatbalstīs, taču, jāsaprot, ka ir jādod iespēja sevi pierādīt no visām pusēm. Foruma noteikumus pārzinu, un būšu spējīgs uzturēt kārtību iekš foruma. Nezinu, kā lai "skaistāk" nobeidz motivācijas vēstuli, tādēļ, vienkārši beigšu to ar novēlējumu. Tātad, novēlu visiem MTA.KICK.LV foruma/servera lietotājiem ne tikai jautri pavadīt laiku iekš komūna, bet arī palikt nedaudz nopietnākiem pret RolePlay, jo atgādinu, ka "Servera līmeni" nosakiet Jūs paši, nevis servera administrācija. Protams, staff ir liela nozīme iekš servera, taču, ne tik liela, kā pašiem servera spēlētājiem.

Paldies par uzmanību!

Pēdējo reizi rediģēja yanchux, 2019. gada 04. oktobrī, 00:25.

fujax

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts Vakar, 15:17
Pievienots, 2019. gada 06. oktobrī, 15:49
0
post

Tiek pieņemts @JanchuX kā moderātors.

Pārbaudes laiks viena nedēļa, ja šajā posmā tiek savākta viena patiesa sūdzība par šo moderātoru, tad tas tiks automātiski noņemts.

Paldies par visiem pretendentiem.

Tagad tavs uzdevums ir gaidīt GoblinX, kad iedos pieejas moderātora.

Vēlu veiksmi sakārtot forumu.

Pēdējo reizi rediģēja 518293182, 2019. gada 06. oktobrī, 15:49.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0