Tavs vārds: Toms
Iepriekšējie nickname: Nav tādu
Tavs vecums: 15
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Dominick Montoya (SIA Mogo)
William Smith
Pieredze kā Gamemaster: Ir bijusi iepriekš vienā citā serverī bet neatceros nosaukumu.
Pieredze Roleplay jomā: Es spēlēju roleplay jau sen atpakaļ bet tad pametu, ieraudziju youtubē video un sagribējās atsākt un tagad jau spēlēju vismaz mēnesi.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Nē neesmu sodīts.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]):
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Es esmu ļoti aktīvs mta.kick.lv spēlētājs.
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera? Lai serverī būtu kārtība!
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Ja es kļūšu par gamemasteru, cilvēkiem vienmēr būs pieejama palīdzība, kā arī viss notiksies tikai un vienīgi Roleplay robežās. Cilvēki tiks sodīti neskatoties kas viņi ir, vai arī ko viņi dotu. Es nekādā gadijumā neizmantotu gamemaster savā labā. Es esmu ļoti draudzīgs un daudz nelamājos takā ar mani nevajadzētu būt problēmām. Es cenšos visu pēc iespējas vairāk darīt Roleplay robežās lai būtu patīkamāka spēlēšana man un citiem.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā es to apzinos.
Gadījumā ja Tavs pieteikums tiek atteikts, nākamo pieteikumu vari rakstīt ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām! (Ar izņēmumiem) *Kontaktēties ar vadošo administrāciju*
par labs, ir liela pieredze sim.
1.7. Aizliegts nomelnot projektu,bet nav aizliegta kritikas izteikšana.
ja nu kartejais likumsargs, drausmigi
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
RP skolotāja statuss - AIZVĒRTS
Diemžēl
Kas tu esi, pret!
Nu aktīvs esi, RPojuši esam itkā, varētu pamēģināt! Par!
Šeit tādi noteikti ir vajdzīgi , Rekomandācija .
Pret, pie pieteikuma nav piestrādāts, uzrakstīts cjap ļjap ar nodomu ''aj būs būs nē nē pofig'' , ar šo pieteikumu tik dirsu slaucīt var.
Pret! jo zinnu ka pietikums ir aizverts !!!!!
Jitzie, LaMpAcKa, Lindy, Assassin, Bosch, dandijs, niksniklaavss, yanchux, Sestais, Sanfliex18, Scrubs, Kiwix, ivanovs, BigMiq, GoblinX, Poseidons, babushka, swolex, Flexy, SmokeY, Karchiks, IceKing, TheKeneddy, Melnais, ietrata, NXTHING, Biggy, Ofkors, shockins, Fosiks, 𝙀𝙨𝙠𝙖, FL3X, Pluto, teoy, Skecets, Kqastr, sweathly, bLank, 9Boz, Gozmit