Sasveicināšānās Anketa
Gadi:14
Vārds:Pēteris
Mīļākie Hobiji?:Tātad,teikšu īsi,visvairāk man patīk,sekojoši hobiji,Florbols,hokejs un aŗī baskedbols,bet taču visvairāk aizraujos ar Florbolu un Baskedbolu,bieži vien pa vasaru dodos ārā uspēlēt kādu māču,arī tajā pašā mirklī ļoti patīk klausīties muzonu,mīļākā dziesma ir Old Town Road xD..
Apraksts:Tātad,kā jau augstāk minēju mani sauc Pēteris un mani viss mīļākie hobiji ir florbols un baskedbols,ļoti arī patīk klausīties skaļu mūziku..uz tumbiņām.Pa vasaru,ļoti bieži eju ārā uzpēlēt kādui spēli,piemēram baskedbolu,jeb florbolu,protams ļoti patīk būt draugu lokā,jo tad rodas visādas intreses.Protams,kā jau ik viens skolēns apmeklē skolu,tajā pašā laikā arī es.Esmu no Bauskas puses.Tagad nedaudz pastāstīšu kā es savu dzīvi pavadu pie datora xD ..Tātad ļoti bieži man patīk spēlēt viss izplatīkākās spēles(GTA5 RP,CS:GO,Dažreiz Farming Simulator 19 xD,Protams MTA-Kur nu bez viņa..taču šīs spēles es spēlēju ļoti bieži.)-Kā jau redzu lēnām attīstas kick.lv serveris,tacu ir arī nedaudz skumji,ka komūnam vel nav normāls tehniķis,jeb skripteris,kas tās servera diagnozes noķers,jeb novērsīs,taču ja tie būtu,tad arī serveris būtu daudz reiz labāks,bet šobrīd arī nav slikti paerpot kādu legālo org.
Novēlējums Kick.Lv serverim:Lai izaug un attīstas vel vairāk,kā tagad
Novēlu visiem citiem cilvēkiem veiksmi,izturību,lai veicas nākotnē :)NEPAMETIET KICK.LV
Yo sasančik, lai tev veicas!
Sveiks, veiksmi tev serverī.
Sveiks, tiekamies serverī ;)
Sveiks, veiksmi iekš servera! Nepamet mus!
čav, veiksmi, kad gm pieteikums ?
zdarov Petjka , gl
Privet pacan.
iedos intel i3? Man pentiums vnk, vajag jaunu.
Hey.
ch
•Rule number 5 : Don't show no love.Love will get you killed.•
hei, gl boi
Čau un atā.
te nekā nav
shockins, Raivis, Artix, yanchux, SkyLine, SmokeY, TheCrazyRolands, NXTHING, KeyBii, Gozmit, 518293182, bLank, 9Boz, ivanovs, Elans9876, sweathly, CherBerry, teoy, Niknaaks, Ofkors, Intel, JayB, FLESLV, Melnais, Kiwix, Biggy, FL3X, Fosiks, kenixzx™, Ērms, realduksitis, , Laurz, IceKing, TrustR, Kqastr