bilde ko parada kad esi afk par ilgu
0
1
topic
[Likumprojekts] Privātā medicīna, ambulances.
Kapurs
Lietotājs
29 atbildes forumā
Online: 1d 5h 40m
Redzēts 2019. gada 13. novembrī, 22:09
Pievienots, 2019. gada 26. jūnijā, 21:32

SaistÄ«ts attēls  

Los Santos valdība ir izsludinājusi jaunu likuprojektu - '' Pasākuma rīkošana ''

I.    DAĻA - LIKUMPROJEKTA MĒRĶIS

1.Pants. Likumprojekta mērķis ir veicināt iedzīvotājiem papildus medicīnu un dažos momentos aizstāt Los Santos Glābšanas Dienesta paramediķus.  

II.    DAĻA – PRIVĀTĀS AMBULANCES

2.Pants. Lai uzsāktu šāda tipa uzņēmumu, Jums ir nepieciešams iziet apmācības Los Santos Glābšanas Dienestā, lai Jūs būtu apmācīts un spētu sniegt medicīnisko palīdzību.

3.Pants. Lai spētu strādāt šāda tipa darbā, Jums ir nepieciešams iemācīties pārvietoties ar ambulanci un saprast tās darbošanos.

4.Pants. Ambulances var iegādāties speciāli, pasūtot tās Valdības mājaslapā. (( @Kreicis )).
 

5.Pants. Visām privātajām ambulancēm ir jātšķirās no Glābšanas Dienesta  ( Krāsas ziņā ) lai iedzīvotāji un atbildīgie dienesti spētu atšķirt transportus.

ātIII. DAĻA - PRIVĀTĀ MEDICĪNA

6.Pants. Lai spētu nodarboties ar PRIVĀTO MEDICĪNU, uzņēmumam ir jāpieder klīnikai, vai vienkārši specializēti aprīkotai ēkai, kurā būs iespējams strādāt.

7.Pants. Privātā medicīna attiecas arī uz zobārstniecību, ģimenes ārstiem utml.

8.Pants. Visām ēkām, kurās notiks procedūras ir jābūt aprīkotām ar nepieciešamo tehniku ( Nosaka veselības ministrs, ministrija un Los Santos Glābšanas Dienests ) kā arī telpām ir jābūt remontētām un visam ir jāatbilst ētikas normām.

 

Likuprojekts stājas spēkā šodien
26.06.19
 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 23 ( 191 skatījumi )
ELSB, Bosch, Origo Urla, muzikantsartis, Nols, AlbertDum, Bloodyy, Kapurs, raymanLv, Redman, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Tomss, IceKing, Growsmile, Kqastr, SmokeY, CherBerry, Sack, , Ērms, Esesietis, teoy, UMEH