Tātad sveiki visiem! Varbūt kāds mani atcerās, varbūt kāds neatcerās ,tapēc izlēmu uzrakstīt šo sasveicināšanos. Tātad mani sauc Ralfs, esmu 16 gadus vecs jaunietis, kam brīvajā laikā patīk pavadīt laiku pie datora. Kapēc tad es tā pazudu no šejienes? Nu bija daudz iemesli, šoreiz saistīti ar privāto dzīvi. Man skolā ļoti pazeminājās atzīmes, kad pavadīju brīvo laiku pie datora, kā arī man bija treniņi un sacensības. Šīš lietas visas diemžēl nevarēju sakombinēt un no kaut kā bija jaatvadās, kā arī draudzene uzradās un tad tik tiešām nekam nebija laika. Bet kā redziet esmu atradis laiku arī priekš MTA un esmu tapēc atgriezies. Man liekas, ka daudzi tik tiešām varbūt mani atpazīs, jo iepriekš biju šeit arī GameMasters un LSZD vadītājs krietnu laiciņu. Anyway ,Sveiki visiem!
Sveicināts Ralf , veiksmi iekš kick!
Ayy, veiksmi puis.
Sveiks
Sveiks Senais pazudušais ar Draugiem runājam par tevi kur biji pazudis . p.s Danikos Vecais Draugs .
Sveiks, prieks, kad atgriezies.
Sveiks, par tādiem komūns tikkai priecājas
kad pieteikumu rakstisi ?
Yo Ralfson.
Fucking yo shawty before she leavin
Čau Ralf , jauku brīvā laika pavadīšanu iekš @KICK
Atkal tu, uz GameMaster vari pat necerēt.Sveiks!
Sveiks bokser!
Sveiks pazudušais!Lai veicas serverī
Sveicināts, draugs! Jācer, ka Tev komūna patīk un neizcelsies ar sliktu reputāciju. Veiksmi!
Cav
SkyLine, pidars, LUĪZE, antons2212, IceKing, Lauronja, Ofkors, draiver, Skrevele, Lindy, Castellani, TAISONSMVP, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Artix, Richardo, SmokeY, CherBerry, StaFFорд, Wolfijs, Logix, Biggy, 𝙀𝙨𝙠𝙖, DANIKOS, Ērms, Tomss, gg_Billy_gg, Kqastr, teoy, Dzēst, GoblinX, realduksitis, janiszaķumeditajs, 442240, ivanovs, ttt, TrustR, FL3X, TheKeneddy, Fosiks, JayB, Devitais, juppi, Angelis, Gozmit, 9Boz, , Kapurs, Laurz, SnaxxXD