LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"
APLIKĀCIJAS FORMĀTS;
Iesūtītājiem:
Jābūt San Andreas štata iedzīvotajiem.
Jābūt vismaz 21 gadus veciem.
Jābūt nokārtotai San Andreas Štata izsniegtai B kategorijas vadītāja apliecībai.
| 1 posms ; Personālā informācija |
Vārds, uzvārds: Demar Taylor
Vecums:24
Dzimšanas datums:270195
Dzimšanas vieta:Los Santos
Štats:Los Santos
Tālrunis:454394
Pilsonība:Angļu
| 2 posms ; izglītība |
IEGŪTAIS IZGLĪTĪBAS LĪMENIS ( Ar '' X '' iezīmēt nepieciešamo )
Augstkola [ x ] ; Asociāta grāds [ ] ; Bakalaura grāds [x] ; Maģistra grāds [ ] ; Doktora grāds [ ]
Iepriekšējā darba vieta:Preču pārvedātājs
Pašreizējā darba vieta:Noliktuvas strādnieks
Iegūtie sertifikāti ( Ja tādi ir ) : A un B kategorijas vadītāja apliecība , izieta Policijas skola.
| 3 posms ; Departamenta noteiktie jautājumi |
Vai Jums ir kāda pieredze, darbā kā Virsnieks?: Nāv
Motivācijas vēstule:Es kā bērns vienmēr skatījos uz savu tēti . Viņš bija policists. Es jau maziņš gribēju būt kā viņš. Reiz viņš paņēma mani līdzi uz darbu , tā bija labākā diena manā mūžā . Jau no sākuma man bija grūti jo mani vecāki bija pašķīrušies un es dzīvoju ar tēti . Mammu es neredzēju un es nezinu ko viņa tagad dara. Diemžēl kad man bija 14 gadi mans tētis nomira kādā apšaudē. Man bija Ļoti liela depreesija , tāpēc es tagad strādāju noliktuvā un preču piegādāšanā.kad man palika 15 mani adoptēja viens no tēta draugiem. Viņš man iemācija visu par ieročiem, par mašīnām , par sliktajiem cilvēkiem un vēl daudzām noderīgām lietām. Mans sapņu darbs ir LSPD.
Kādēļ tieši Jūs ir jāpieņem darbā Policijā?: Jo es esu jauns , man ir izturība , mani nāv viegli nokaitināt, es zinu visus noteikumus.Es esu ļoti centīgs. Es zinu kā apieties ar ieročiem , mašīnām un arī ar sliktajiem cilvēkiem.
| 4 posms ; (( OOC SADAĻA )) |
Vecums: 14
Vārds:Justs
UCP:Jutahh
Iepriekšējā pieredze LSPD?: Senāk kādus 3 gadus spēlēju SAMP tur daudzos serveros biju policists.
Vai spēsiet lietot lietotāja programmu discord [ OBLIGĀTI ] ?: Jā
Vai nākotnē, spēsiet lietot lietotāja programmu TeamSpeek 3?: Jā
Jūnijs 19, 2019 / Trešdiena
Rekrutēšanas un Apmācības dīvīzija ir izskatījusi jūsu iesūtīto aplikāciju, mēs pateicamies jums par ieguldīto laiku darba pieteikuma aizpildīšanā un iesniegšanā.
Mēs vēlamies jūs informēt, kad jūsu pieteikums tiek atteikts/noraidīts.
Nākamo pieteikumu varat iesūtīt pēc 1 nedēļas.
Ar cieņu, Los Santos Policijas Departamenta priekšniece A.Robinson.