Labdien , mēs ar draugu gribam atvērt jaunu servisu mašīnam kur jūs varēsiet ievest savu auto uz mašīnas apkopi . Kā ari mums būs pieejams Auto servis mēs krāsosim , Liksim detaļās un citas lietas . Mes Iepirskim citas mašīna pēc kā uzlabosim un pārdosim novērtēsim tavu mašīnu un varbut nopirksim . Man jau kopš bērnības ir grībējies atvērt auto servirsu , jo man vienmēr ir paticis taisit auto Tagad tas brīdis ir pienācis kad varu atvērt savu auto servisu.
Darbinieki.
Fedot Smirov - Īpašnieks/Mehāniķis .
Carlos Gogo - Vietnieks/Mehāniķis.
Meklēsim Vel darbiniekus .
Ar ko Nodarbosimies .
Ar Mašīnas Apkopi ,
Krāšošanu ,
Detaļu likšanu ,
Logu tonēšana
Lukturu maiņu .
Pardosim auto.
Iepirksim no citiem auto .
Cenas .
Apkope - 400 $ .
Krāsošana - 500 $ .
Lukturu Maiņa - 500 $.
Logu Tonēšana - 600 $ .
Detaļu likšana - 500 $ .
Atrodamies .
No Hate draugs,taču, vai tu gadījumā nenošpikoji visu no manis, tikai iemaucot vietā citu jeb reālajā dzīvē izmantoto vārdu šai organizācijai ?
Nē es internetā meklēju kadu normalu servisa vārdu un tur bija tāds WestCoast Customs
Žēl, nebūs man kur vairs pārksrūvēt mašīnai riepas, un nokrāsot manu Audi..Tiešām bijāt labākie.
Fucking yo shawty before she leavin
Smieklīgi, ka tik ātri nogrimāt, ja finansiālais, varējāt pabalstu pieprasīt.
~Arhivēts~
Liepinshh, Sneaky, Origo Urla, juppi, pidars, Murish, Maruss, nauriks, TrustR, Scrubs, FalkeLV, , Skrevele, Cosmoss, Bridges, Daniels, Assassin, Angelis, Loews, Keksyoo, SkyLine, Growsmile, FLESLV, Kqastr, Flomits, IceKing, DANIKOS, JayB, Crixer, pivuks, Brazy, Ofkors, ttt, teoy, SnaxxXD, Ērms, Devitais, 442240, Belforts, SNAKE, Logix, Rūdolfs, Galaxy, juicys, RastA, Wolfijs, 518293182, realduksitis, ivanovs, sweathly, Artis18, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Skecets, Els, Laurz