bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
3
0
topic
Norman McNally
pasarti
Lietotājs
Haskijs
8 atbildes forumā
Online: 1d 20h 55m
Redzēts 15. aprīlī, 18:04
Pievienots, 2019. gada 09. jūnijā, 18:20

Bērnība

Kādu dienu Los Angelos nomalē piedzima zēns vārdā Norman Mcnally. Tas notika 1989.gada 1 Janvārī. Par šo notikumu viss priecīgākais bija viņa tēvs Andy, kurš ar lielu prieku sagaidija jaundzimušo, taču māte jaundzimušo tik ļoti negaidija, jau pašā sākumā viņu nevēlējas. Kamēr Normana bioloģiskā māte bija grūtniecībā, Normana tēvs viņa māti pieskatīja lai viņa neizdarītu ko muļķīgu. Īsi pēc dzemdībām Andy atklāja, ka viņa sieva ir viņu izmantojusi dēļ naudas. Andy izšķīrās un guva pilnīgu aizbildniecību par savu dēlu. Bērnība Normanam bija grūta, jo viņam nebija mātes atbalsta ,taču bija tēvs kas par viņu rūpējās un kārtīgi izaudzināja. Normanam bija 2 draugi, kas dzīvoja kaimiņos Reno un Neilan. Kopā ar viņiem viņš ārā ārdijās un spēlējās.

Pirmā saskare ar auto.

Kādā saulainā dienā, kad Normans vēl bija tikai 7 gadus vecs, viņš iegāja tēva garāžā. Viņa tēvs bija mehāniķis  un viņam piederēja savs auto serviss, šis serviss bija ļoti populārs un tam bija labas atsauksemes. Brīdī kad Normans ieradās servisā viņš bija ļoti izbrīnīts. Tēvs viņu pasauca pie auto pacēlāja un iedeva uzgriežņu atslēgu, šajā brīdi Normans jutās tik laimīgs, viņš nodomāja pie sevis:„Tēvs beidzot man uztic kādu nopietnu darbu”. Normans mudīgi metās pieskrūvēt riteni pie auto. Pirmajā reizē tēvs viņam palīdzēja, taču pēc tam Normans jau pats spēja to izdarīt. Ar to arī aizsākās Normana interese par auto.

Izglītība

Jau 7 gadu vecumā 1.septembrī Normans iestājās sākumskolā, kurā viņš apguva pamatus.1. klasē Normans gāja kopā ar savu draugu Reno viņi bija ļoti tuvi draugi, viens otram stāstija visādus noslēpumus. Taču viss vairāk viņš gaidija brīžus kad varēs doties mājās un atkal palīdzēt tēvam kādos auto darbos. Pabeidzot sākumskolu viņš iestājās tehniskajā universitāte, kurā guva tālākas iemaņas par auto uzbūvi. Šajā laikā viņš arī paralēli mācijās ar tēvu labot auto virsbūvi atrast auto problēmas un tās risināt, kā arī ievietot jaunas detaļas. Jau 19 gados kad viņš pabeidza 4 kursu universitātē. Viņš bija ieguvis savu aroda izglītību auto uzbūvē.

Pirmais darbs

Normans pirmo darbu ieguva ātri tēva dēļ. Viņš guva darbu tēva servisā. Sākumā viņš palīdzēja esošajiem darbiniekiem atrast auto problēmas, taču laika gaitā tēvs pamanija Normana talantu un deva viņam iespēju strādāt patstāvīgi. Normans guva labas atsauksmes no klientiem, kā arī labi nopelnija. Drīz vien Normans tika atzīts par labāko darbinieku servisā. Par šo titulu Normana tēvs viņam uzdāvināja viņa pirmo auto 1970.gada dodge charger. Šo auto Normans ļoti loloja un atjaunoja tā lai tas būtu izcilā stāvoklī.

Liktenīgā diena

Kādā dienu apmēram pirms 1mēneša Normana tēvs devās darba darīšanās ar savu jauniegādāto 2016.gada Dodge Challenger. Šī diena izrādijās liktenīga, normana tēvs cieta auto avārijā un zaudēja dzīvību. Normans par šo atgadijumu uzzināja tikai vakarā skatoties ziņas , viņš to ļoti pārdzīvoja, jo tēvs bija viņa vienīgais atbalsts dzīvē. Pēc ši atgadījuma Normans sagrauto auto aizveda uz tēva garāžu un to atjaunoja 3 nedēļu laikā, pēc tam viņš pierunāja draugu Reno doties ar viņu dzīvot kur citur. Normans līdzi paņēma naudu, tēva auto un savu labāko draugu.

 

Ierašanās Los Santos

Divas dienas braucot cauri daudz pilsētām un štatiem normans apstājās Los Santos, jo bija ļoti noguris no braukšanas. Ierodoties Los Santos Normans ar draugu Reno piestāja pie hoteļa un apmetās tur. Normans nodomāja ka nav ko vairāk tērēt naudu bendzīnā, tāpēc viņi palika Los Santos. Iekš Los Santos viņš ātri atrada dzīvokli ko īrēt un iemitinājās tajā.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 19 ( 232 skatījumi )
Jitzie, timaballs, Kristers, bLank, tavsmurgs, Cosmoss, yanchux,    , Hassans , realduksitis, Ofkors, M1nuszzz, teoy, Ērms, pasarti, sweathly, Els, 518293182, Fosiks