bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
9
0
topic
Bo Skaggs
teoy
Lojālais lietotājs
Bijušais foruma moderators
Lets go champ
97 atbildes forumā
Online: 19d 12h 37m
Redzēts 7. martā, 02:03
Pievienots, 2019. gada 30. maijā, 22:45

Bo Skaggs dzīvesstāsts

 

 

 

 

Part 1.

Mazais Bo un viņa ģimene

 

1990.gadā 16.janvārī piedzima mazs puisis vārdā Bo Skaggs,Angel Pine apvidū,mājas apstākļos.Viņa māte,Jennifer Ortiz,dzemdību laikā nomira,sirds apstāšanas rezultātā.Viņa tēvs Lucas Ortiz ir otras pakāpes radinieki ar Jennifer Ortiz jeb Bo māti,par brīnumu zēns piedzima dzīvs un vesels,neskatoties uz šo faktoru.

Bo ģimenes lauku māja,Angel Pine // attēls no ģimenes arhīva.

 

 

 

 

Part 2.

Pirms Bo piedzimšanas

 

Pirms dzemdībām,Jennifer,Bo māte,centīgi strādāja vietējā fermā,palīdzot savākt ražu,bet tēvs,Lucas,tajā pašā fermā strādāja uz traktora pie reizes arī par mehāniķi.Ģimenīti bieži vien apciemoja vietējā šerifa ierēdņi,jo bieži vien vecākiem nācās strīdēties savā starpā līdz pat roku pielikšanai.Lucasam bija manāmi liela problēma ar alkohola pārmērīgu lietošanu un azartspēļu aizraušanos,bet tajā pašā laikā Jennifer,pilnīgi pretēji Lucasam,bija ļoti čakla un strādīga.

 

 Jennifer un Lucas Skaggs // Attēls no ģimenes arhīva

 

 

 

Part 3.

Pēc nāves periods

 

Pēc Jennifer nāves,Bo palika tēva uzraudzībā. Viņiem nācās pārtikt no vienas algas,kura beigās nonāca krogā,tāpēc palīgā nāca mirušās Jennifer vecāki,pieskatot gan mazo Bo,gan arī jau lielu Lucasu. Mazā puisīša vecvecāki bija parastie lauku pensionāri,kuru saimniecībā bija daži rukši un gotiņas,bet tā kā viņi bija par vecu,lai rūpēties par saimniecību,palīgā gāja Bo, 5 gadu vecumā.

 

 

Part 4.

Tēva arrests

 

Bo palika 14 gadi,viņa tēvs Lucas,tika arrestēts par kāda kolēģa slepkavību.Policija apgalvoja,ka abi vīrieši kaut ko nesadalija,tāpēc Bo tēvs veica spēcīgu sitienu ar stikla pudeli pa kolēģa galvu,ar to vienu spēcīgu sitienu pietika,lai nogalināt cilvēku.Lucasam tika piespriests 20 gadu ieslodzījums,bet pēc 5 gadiem viņš nomira cietuma kamerā,pēc oficiāliem datiem, miršanas iemesls - pašnāvība.

 

 Lucas ar savu darba kolēģi darba dienā // Attēls no saimniecības foto arhīva

 

 

 

Part 5.

Bo pašlaik

 

Pašlaik Bo ir 29 gadus vecs vīrietis,neprecējies,kā arī nav neviena bērna.Pēc tēva nāves,Bo pārdeva vecāku saimniecību un pilnīgi pārvācās uz dzīvi pie vecvecākiem.Pēc 20 gadu jubilejas,nepilno divu gadu laikā,Bo vecvecāki gāja bojā,slimību dēļ,tā mantojot lielo saimniecību.

 

 

Bo Skaggs ar savu traktoru pie savas mājas // Attēls no personīga Bo foto arhīva

 

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0