bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
0
0
topic
Adam Nexvill Dzīvesstāsts
PiePutnis
Lietotājs
7 atbildes forumā
Online: 2d 5h 52m
Redzēts 2019. gada 04. jūnijā, 19:35
Pievienots, 2019. gada 29. maijā, 17:56

Dzimis 1998.gada 21.janvārī Los Santos slimnīcā.

Kā viss aizsākās.

Vecāki Robert Nexvill un Rose Nexvill. Tēvs bija vietējais mehāniķis kādā privātā uzņēmumā, bet māte bija šķiršanās advokāte. Adam ģimene nebija ne nabadzīga, ne bagāta, varētu teikt kad viņi bija parasta Amerikas ģimenīte. Divu gadu vecumā Adam sāka iet Los santos bērnu dārzā, bērnu dārzā vienmēr dzīvojās ar mašīnītēm, jo viņam tās ļoti patika un bija liela interese par tām. Septiņu gadu vecumā Adam sāka iet Los Santos sākum skolā, skolā viņš nebija populārs, brivo laiku labprāt pavadija viens pastaigājamies pa pilsētu un pētot mašīnas. Kad Adams jau gāja pamatskolā vecāki ievēroja viņa interesi par automašīnām un tēvs nolēma viņu dažreiz paņemt līdzi uz darbu lai viņš redz kā kas notiek. Tur viņš iemācijās daudz ko par motora uzbūvi un kā tas darbojas. Adams jau bija izlēmis par ko nākotnē strādās un ar ko nodarbosies, viņš būs mehāniķis un veidos savu servisu. Pabeidzot pamatskolu iegādājas savu pirmo auto - 1996. gada Audi zilā krāsa.

servisa iegūšana un tā nākotne.

Pienākot 18 gadiem Adama tētis uzdāvināja viņa garāžu,kā ari nelielo biznesu nodeva Adam rīcībā.Adam brīvajā laikā strādāja servisā par mehāniķi,kā arī apmācija jaunos mehaniķus kuri vēlējas uzsākt mehāniķa gaitas.Serviss ar gadiem plauka tā kā nekad.Pēc gada servisam atrodoties Adam rokās notika daudz kas,piemēram,serviss izplatijās pa Los Santos,tika atvērti daudz jauni servisi kas piederēja Adamam.

Adams šobrīd.

Adam šobrīd dzīvo parastā māja,ar savu sievu,kā arī savu dēlu,Adam vēlas lai viņa dēls turpina šo biznesu kā arī lai vada servisu un ir mehāniķis.Sieva ir lietvede biznesam,kuru arī daļēji vada.

Pēdējo reizi rediģēja PiePutnis, 2019. gada 29. maijā, 19:53.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 13 ( 261 skatījumi )
Kristers, bLank, Skrevele, yanchux, ZeroFunk, DackaLV, quickasfuck, 442240, PiePutnis, sweathly, Ērms, Dekraa, teoy