bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
0
0
topic
Dzīvesstāsts Ty Evans
Logix
Bijušais administrators
Lietotājs++
Brendijs
784 atbildes forumā
Online: 12d 2h 32m
Redzēts 2023. gada 12. oktobrī, 18:30
Pievienots, 2019. gada 26. maijā, 15:30

Tyrone Evans ir tumšās rases vīrietis, jeb afroamerikānietis. Dzimis 1993.gadā Atlantā, Amerikā. Sākotnēji ģimene bijusi diezgan patrula, taču vēlāk saņemot mantojumu no Tyrone vectēva, viss salicies pa vietām. Tēvs bija kroga darbinieks, taču māte mājsaimniece un aukle. Evans'a vecāki ir dzīvi, taču dzīves apstākļu un mācību dēļ viņam nācās pārvākties uz Los Santosu, kas nozīmē to, ka Ty savus vecākus praktiski nesatiek un cenšas izdzīvot ar saviem līdzekļiem.

Mācoties Atlantas pamatskolā, tēvs tam mācījis dažādas lietas saistībā ar tehnoloģiju.Palīdzot tēvam skrūvēm veco Cadillacu, Ty iemācījās nodarboties ar inženieriju un tehnoloģiju. Taču ātri pienāca laiks, kad Ty bija jāsāk mācīties koledžā. Tā bija Atlantas koledža un Ty tur iestājās, kā arī brīvajā laikā pievienojās basketbola klubam.Ejot gadiem koledžā Ty nedaudz padevās un atzīmes nošļuka, taču pabeidzot koledžu, Ty atrada darbu iekš Los Santosas. Darbs gan nebija nekāds ideāli apmaksātais, taču kaut kāda naudiņa jau bija. Tas bija autobusa vadītāja darbs.

Strādājot šajā nozarē, Tyrine satika personu vārdā Harry Jalen Moss, kas viņu ievilka nelegālā sfērā Sons of Anarchy. Sākotnēji Ty domāja, ka nauda nāks ''Kā ar spaiņiem lietus Jāņos''. Taču no tā nekas labs neiznāca,Ty naudu dabūja tikai apaupot cilvēkus un vārot ziepes. Harry dēļ Ty tika apzagts vismaz 3 reizes, kur pazaudēa aptuveni 12 tūkstošus dollāru. Saprotot.ka bāra darbības ir diezgan neloģiskas,jo tā vadītāja idejas bija fiksas un neizdomātas, Ty aizgāja. Turpināja strādāt par autobusa vadītāja darbu.

Evans iegādā pirmo transporta līdzekli Mercedes-Benz 500Se par 7,komats,1 tūkstoti,kas Ty šķiet ļoti liela nauda. Par pēdējām kapeikām iegādā dažus uzlabojumus. Nokrāso transporta līdzekli,ieliek signalizāciju un magnetolu, kā arī uzliek jaunus diskus un xenona lampas.

Satiekot savu labāko draugu Joel Looney,Ty izdomā iekrāt naudu un atvērt savu biznesu. Nosaukums biznesa sfērai ir West Side ''Customs''. Uzņēmums nodarbosies ar automašīnu ražošanu , veidošanu, uzlabošanu gan virspusēji, gan arī iekšēji zem pārsega. Pašlaik Ty ir iegādājis servisa garāžu, kur uztur savu auto un uzlabo automašīnas citiem. Doma par naudas piekrāšanu,lai blakus atvērtu ražošanas rūpnīcu un , protams, reģistrētu to valdībā.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 14 ( 248 skatījumi )
niksniklaavss, Kristers, Murish, bLank, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Cosmoss, Logix, PiePutnis, teoy, DenzBen, buddyy, Niknaaks, Сhrееру, Thomas