bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
0
0
topic
Zoe Pound
bLank
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
banknote
579 atbildes forumā
Online: 115d 9h 50m
Redzēts 4. aprīlī, 11:11
Pievienots, 2019. gada 23. maijā, 23:28

Attēlu rezultāti vaicājumam “zoe pound”

Zoe Pound

Grupējums ‘’Zoe Pound’’ uzsācis savu darbību 1990. gadā, kad pāris Imigranti devās uz Ameriku. Grupas galvas personas ir no Haiti. Tikuši iekš Miami, devušies tālāk, aptuveni miljons Haiti iedzīvotāju devušies iekš Amerikas. Daudzas personas, kuras palikušas LA sākuši pelnīt naudu ar narkotikām, jo atrast darbu kā imigrantiem bija neiespējami. Narkotikas ieved Amerikā ar kuģiem. Pārsvarā narkotikas iegūst no Meksikas, lētas un augstas kvalitātes narkotikas. Grupējums izcēlās, kad aplaupīja personas uz kuģa kuras ieveda narkotikas. Grupējums apzaga aptuveni 15kg ar kokaīnu un vairākus tūkstošus dolārus.

2010.gads.

Nākošajās divās dekādēs, grupējums ir izcēlies ar reketismu, narkotiku pārvešanu un apzagšanām. Pārsvarā grupējums pārdod kokaīnu, viegli iegūt Haiti, marihuānu, labi audzēšanas apstākļi Haiti, kā arī metamfetamīnu, kuru paši lietojuši brīvā laika pavadīšanai. Bieži vien lieto marihuānu, jo tas neietekmē darbību. 

Pašreizējās darbības.

Šobrīd grupējums pārsvarā nodarbojās ar narkotiku pārdošanu, mēģina īpaši neiesaistīties lielās apšaudēs, jo no grupējuma ir palikuši tikai pāris cilvēki, jo visi tikuši atpakaļ uz mājām. Pēdējās personas, kurām pašreiz Amerikā ir labs dzīves veids, turpinājuši pārdod narkotikas. Galvenais ienākumu veids ir zādzības. Grupējums nenodarbojas ar lielām zādzībām, cilvēka trūkumu dēļ. Pārsvarā aplaupa mazos veikalus. Pārvietojas ar močiem, jo vieglāk aizmukt no policijas. Mēģina neiesaistīties ar policiju, tamdēļ dzīvo pilsētas malā. Izmanto ieročus tikai nopietnās lietās, ar tiem nestaigā apkārtm, taču atstāj ‘’nostūros’’.  

((OOC))

Ienākot gangā automātiski piekrīti, ka pret tevīm var tikt veikts PK/FPK/CK.

Pirms liec screen, saskaņo ar atbildīgo.

Stāsts tiks pārveidots un papildināts.

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 22 ( 267 skatījumi )
Ricins, daunars, , UMEH, bLank, swolex, panelis, ivanovs, teoy, Sestais, Tankists, makaveli, GomitsLV, janiszaķumeditajs, Ofkors, TrustR, gg_Billy_gg, 518293182, Ērms, Niknaaks, 9Boz, Laurz