Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [X]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [X]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [X]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [X]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [X]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Markuss
Iepriekšējie nickname: Loews, Robew.
Tavs vecums: 16
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās:
Davis Miller - N/A
Jake Flen - N/A
Pieredze kā Gamemaster: Esmu bijis GM vienā angļu serverī, (Nosaukumu neatceros), tas bija diezgan pasen, kaut kur pie 2017-2018 gada, bet nedomāju ka man būs grūtības šeit, jo tur GM biju labu laiku, kaut kur 5 mēnešus.
Pieredze Roleplay jomā: Savas RP darbības esmu uzsācis 2015 gadā, SAMP serveros, bet vēlak pārgāju uz MTA, jo tur ir daudz adekvātāki cilvēki, un nedaudz ērtāk. līdz šim brīdim esmu aktīvs RP jomā, un turpināšu tāds būt.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Jā, esmu gan.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): Esmu bijis sodīts par diviem OOC insult, un par vienu nonRP.
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Tātad, kā augstāk minēju, mani sauc Markuss, man ir 16.gadi. Sevi es izpaužu caur basketbolu, interesē ātri auto un sports. Par manīm nav daudz ko stāstīt, neredzu jēgas rakstīt Sasveicināšanas linku, jo neesmu diezgan runīga persona.
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera? Mani piesaista tas, ka KICK šobrīd ir visaktīvākais serveris, un ar ļoti jauku cilvēkam sistēmu, tādēļ esmu izdomājis kļūt par GM, lai varētu palīdzēt šim serveram augt un atīrīties no servera noteikumu pārkāpējiem.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Mani motivē tas, ka cilvēki ne īpaši ir atnākuši uz KICK lai nodarbotos ar RP, bet tikai lai fermotu naudu un pirktu jaudīgus auto, vai arī kaut kādi cilvēki no citām komūnām, kuri atnākuši DMot. Vēlos lai šī komūna aug un turpina būt tik lieliska un aktīva, kā vienmēr. Parasti esmu Online ap 4-6 stundām, dažās dienās vairāk, dažās - mazāk. Esmu diezgan aktīvs, un vienmēr būšu gatavs palīdzēt spēlētājiem, kaut vai ja esmu off-duty vai ko, esmu darbspējīgs, un ļoti brīvs, laika ziņā, cienu visus administrātorus, un arī spēlētajus protams. Neesmu arī jauniņais šajā sfērā, bet gan jau apmācību vajadzētu, lai varu atkal iejusties savā administrātora lomā. Vēlos palīdzēt gan šim servērim, gan viņa spēlētājiem, lai atvieglotu viņiem RP procesu. Kā arī daudzi administrātori vienkārši neskatās uz Report. parast redzu tikai 4-5 administŗatorus on, un 40 cilvēkiem tas ir par mazu, un arī reporti iet ļoti lēni, dažreiz pat stundu var gaidīt, un tev tāpat to reportu nepaņems. Ir arī jāsāk likvidēt tos drifterus, kuri visulaiku triecās stabos vai nesās pa ielām un provicē Policistus. Daži sāk uzskatīt šo serveri par kaut kādu Car simulator, jo parasti redzu ka kāds ar savu forsēto behu mauc garām sānslīdē un vienkārši ietriecās manī, iedot 100$ kamēr rakstu, un aizbrauc prom. Ir arī jātīra binderi, kuri ar saviem ''auto'' triecās, un pēctam uzraksta /do traumas netika gūtas un brauc uz tuvāko Pay n spray. Vēlos palīdzēt šim serverim un attīrīt viņu, Visu cieņu.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Protams.
Gadījumā ja Tavs pieteikums tiek atteikts, nākamo pieteikumu vari rakstīt ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām! (Ar izņēmumiem) *Kontaktēties ar vadošo administrāciju*
Nespēju rekomendēt šos cilvēkus, kas nezin *MOTIVACIJAS VĒSTULI* , kas jau lieciena par GM pieteikumu. Anti-rekomendacija, veiksmi . Un tu sevi pazemo dēļ tā, kad nodirs citus administrātorus, kas NEKO nedar.
Tev nav 16, tu man to tīri kādreiz pateici - runājot ar tevi ingame - ooc. Jack Andrew es arī atceros nicku, melot par vecumu nav labi loew. Gandrīz katrā teikumā ir nepabeigta doma, gramatika pieklibo pie teiktā par gadiem. In character neesmu tevi redzējis erpojam. Antirekomendācija no manas puses pašlaik, uzlabo aktivitāti un pierādi sevi savādāk.
Anti nu mani motivacijas vestule neuzruna un tu neesi aktivs serveri
Neesi baigi aktīvs + tas ko minēja augstāk
pret
Es tevi vsp pirmo reizi redzu Izskaties pārāk zaļš un nemākulīgs, motivācijas vēstule vispār neuzrunāja, pēc būtības visa anketa ir meli ja jau meloji pa vecumu, vienozīmīgi PRET esmu.
•Rule number 5 : Don't show no love.Love will get you killed.•
Nu nēēēē... Nebūs veci, par tevi neviens praktiski neko nezin, zin tikai to, ka melo par vecumu, kas jau ir galīgi garām.
Pareizrakstības privātskolotāju pameklē, nedaudz pierādi sevi un tad jau vari meiģināt atkārtoti.
Pret.
Uhh.. maziņš esi uz zaļais, antirekomendācija.
es viena anglu serveri biju astronauts tikai neatceros nosaukumu
Atvainojos, ar prieku vēlos paziņot ka jūsu pieteikums tiek atcelts, un varat nakamo rakstīt nekad, sakarā ar melošanu. Vēlos piebilst ka neesmu tevi nekad redzējis, esi zaļš, un kadu laiciņu vel paliksi tāds.
Ar prieku jūsu cienījamais playeris Fosiks
Neesi aktīvs, nav vairs ko citu teikt.
Antirekomendācija.
Sveiks, Loews!
Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu, balstoties uz administrācijas atbildēm, atbildes ir negatīvas un tu netiec pieņemts.
Paldies, ka iesūtīji, veiksmi serverī, uz tikšanos.
MTA.KICK.LV Administrācija.
Sc4rLV, Negro, Loews, skapis, Jitzie, charlys, timaballs, Origo Urla, dandijs, Sneaky, ivanovs, LogiTec, IceKing, SnaxxXD, Fosiks, Ērms, esketit., Gozmit, 9Boz, Luwii, bLank, janiszaķumeditajs, 518293182, teoy, TrustR, Niknaaks, Ofkors, Laurz, GoblinX, PAW, 𝙀𝙨𝙠𝙖, SNAKE, ricardssb, Cosmoss, Miksens, GLX, Azups, sensejs, svitknabis, SkyLine, Artis18, wazijs, Biggy, Baltais spēks, buddyy, Brazy, Kiwix, Skecets, SAMMLUNG, Redman, FL3X