Labdien! Vēlējos parādīt savu skinu kolekciju, pa cik esmu diezgan jauns iekš skinu veidošanas, tad ja ir kas tāds kritisks vai ko pielabot, pm forumā.
Teksts dff viewerā rādas otrādāk, tapēc nekritizējiet, un ja gribat, lasat no otras puses.
Chains rādās kā blats box's, ingeimā tas ir kā normāls priekšmets.
ir vel vairāk skini, tikai neieliku tos iekšā.
Nedomā, kad es te kaut ko heitoju or smth, bet skiniem nav nekāds pielietojums, ja nu vienīgi parastas krāsas. Mans ieteikums ir izmantot bikses, ko var atrast GOOGLE.
GTA:SA jeans un uzmetis vairākus piemērus, kas ir tīri normāli. Piemēram šis :
Tapat arī ir TXDWORKSHOP opcija, kur tu vari maikas,bikses,cimdus,maskas atrast -
Tapat tu arī TATTOO kurus liec uz skieniem ir redzams, kad vienkārši uzliec citu pa virsu, bet ir tāda opcija, kur PS tu vari ādas krāsu pārvilkt pāri un nav nekas jāķipajas. :
Šis :
Sākumā man arī gāja ļoti grūti, bet ar laiku viss sagāja un vairs nenodarbojos ar krāsainajiem CUSTOM skiniem. Veiksmi.
P.S pagaidam es tev vienkārši iesākumu pastāstu.
Sākumam nav slikti, man patīk. <3
Priekš pirmajiem skiniem ir nice
Ne pārāk, pēdējie skini tādi so so.. Pārkrāsotu un viss.
sudigi patiesiba tiesam sudigi
BRIDINU! DISRESPEKT SPAIDITAJI SANEMS DISRESPEKT PRETI! Nedoma nemaz organizet dumpi!
Cryptix, Collins, jurislips, Liepinshh, Fosiks, sukamaniramurs, Kiwix, Gonzalez, nauriks, dandijs, Kristers, MaryJane, Grizlijs, Ricins, Tropkillaz, NXTHING, Hačiko, Sneaky, Werinnors, sh1pzx1, Marko, LogiTec, Flomits, Pishkaa, BigMiq, “Markuss”, THRU, Sen1te, yanchux, LUĪZE, , 𝙀𝙨𝙠𝙖, SilentOne, panelis, Cosmoss, rosearch, Megiii, Burakz, CherBerry, Knight, gg_Billy_gg, Fushion Lv, Сhrееру, Erns, 123123, Melnais, Luwii, teoy, Niknaaks, Radiators, ivanovs, ricardssb, Ahmeds, Pinuzis, TrustR, Baltais spēks, GLX, sensejs, SNAKE, Ērms, Ofkors, SkyLine, PAW, EBK, 9Boz, 518293182, Skecets, bLank, Laurz, Biggy, buddyy